fbpx

Te mit gondolsz? Kell a maszk, vagy nem kell?

Veszélyben vagyunk, vagy jól át vagyunk verve. Piszok erős érveket olvasok az egyik oldalon, aztán a másikon, és bármelyikről meg tudtok engem győzni 😀 De valójában nem vagyok a területnek haloványan sem szakértője, és nem töltehetem az életem azzal, hogy az egyikről vagy a másikról próbálok meggyőzni embereket. Viszont veszélytől függetlenül azt látom, hogy az intézkedések újra a szigorítások felé mennek… És az egésznek az az eredménye, hogy totális bizonytalanságban élünk. Lesz-e iskola két hét múlva? Bezárnak-e újból a lakásba?
És ami engem valóban érdekel: ha lesz iskola/óvoda, de azért szigorítanak, vajon meddig tarthatjuk ott meg a sakkfoglalkozásokat – külsősként?
Nem jó ez így nekünk sem, és persze a gyerekeknek sem, hiszen nem lehet rá tervezni. Elkezded, de ki tudja meddig, mikor borul újra az egész program. Jó lenne már valami BIZTOS PONT az életünkben.
Hát létrahoztunk a Sakkmatyiban valami biztosat. A játékos, élményszerű sakktanulást nagyon sok munkával átvittük az online térbe, ahol BIZTOS, hogy a szeptemberben elindított csoport végig fog menni ameddig csak járni szeretnél. Akár van karantén, akár nincs. Hogy tudj tervezni.
Nézd meg a órarendünket, és jelentkezz a megmaradt üres helyekre:

Jelentkezés