fbpx

Állatos feladatlapok

 Próbáld ki ingyen mindegyik szintet!

Mi ez és hogy született?  

Életem első maradandó alkotása: fiatal anyuka voltam, de már tapasztalt edző, amikor összeállítottam egy feladatlap-sorozatot először a kezdőknek, ahol szórakoztató változatos feladatokon keresztül megismerhetik a sakkjáték alapjait. A sakktanulást egy vidám kisegér kíséri, ezért a „KISEGÉR SZINT” nevet kapta később ugyanis szükség lett a folytatásra, mert a feladatlapot közel százan megrendelték. Így megszületett a „MACSKA SZINT”, „RÓKA SZINT” s a versenyzőkre gondolva az „OROSZLÁN SZINT” is. Majd be kellett vonnom az akkor 3 éves kislányomat is, így elkészült a legkisebbeknek szánt játékos „KATICA SZINT” sorozat is, amit azóta két fiam is letesztelt 😀 és az évek alatt felzárkózott, és hasonló példányszámban fogyott el, mint a „Kisegér”!

Minden feladatlap nyomtatható formátumban érkezik, általában fekete-fehérben is élvezhető, de amúgy színes. 4-8 oldalt tesz ki minden fejezet, és mindegyik szint 10 fejezetből áll. Jó sok tanulnivaló, jó sok elfoglaltság. 😀 

A teljesen kezdő 6-8 éveseknek a KISEGÉR szint való, de a még csak rajzolni tanuló kíváncsi kistestvérek, 3-4 éves sakkozni vágyók is bekpcsolódhatnak a fejtésbe a KATICA feladatokkal, amik a kezdő 5 éveseknek is sikerélményt jelentenek még. Aki már az alapokat tudja, választhatja a MACSKA szintet. Ehhez érdemes már legalább a nagybetűket ismerni. A RÓKA szinten már a megnyitásokkal, sakkelmélettel is ismerkedünk. Aktívan versenyzőknek pedig a nehezebb kombinációkkal, játszmaelemzéssel és titkosírás sakk-rejtvényekkel is telített OROSZLÁN szint való.

De tudod mit, nem kell előre eldöntened, hogy melyik való neked, ugyanis itt jobb oldalt, ha megadod az email címed, elküldöm neked sorban mindegyiket. A Kisegérrel kezdünk, de néhány nap alatt mindegyik szint első része a birtokodban lesz, és kipróbálhatod, választhatsz közülük!

Többet megtudhatsz a feladatokról, s a folytatást is megrendelheted mindjárt  IDE KATTINTVA!

Állatos feladatlap bemutatkozó példány
5 különböző szintű feladatsor első részét kapod meg néhány nap alatt
Csak nyomd meg a gombot, és már megy is a Kisegér sorozat első része