fbpx

Csillogó szemű sakkpedagógusokat keresünk

Jelentkezz online oktatói csapatunkba!

Ha imádsz gyerekekkel foglalkozni,mindegy, hogy  online vagy személyesen

Szerinted is a sakk az egyik legjobb fejlesztőjáték

Szeretsz- és legalább amatőr szinten tudsz is sakkozni

Meg tudsz szólítani és mosolyra fakasztani egy csoportnyi kisgyereket

Délutáni, heti 8-10 órás kiegészítő munkát vállalnál

Akkor köztünk a helyed!

Keressük a sakktehetségeket, de még ennél is fontosabb, hogy a foglalkozás minden játékáról tudja az oktató, hogy éppen melyik képességét fejleszti, erősíti a gyermeknek. 

Ádám Olga

Oktatóink között vannak magas minősítésű, gyerekszerető sakkozók, és kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező amatőr játékosok is. Mindenki a tudásában hozzá illő gyerekekkel foglalkozik egy fejlődő sakkiskola keretein belül. 

Az oktatók egy alapos módszertani képzés után kezdhetik meg az oktatást, amikor már tudják, hogy mit és hogyan fognak megtanítani az első lépésektől a gyerekeknek. 

Jelenleg online tanítunk, zoomon, elsősorban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk egy megtámogatott háttéranyag segítségével. De a járványhelyzet elmúlvával van lehetőség az online órák folytatása mellett a közeledben személyes órákat is vállalni.

Elsősorban a délután 4-7 közötti idősávban kell órákat vállalj, hetente legalább 3 hétköznapon, és/vagy hétvégén. Vállalásodnak megfelelően, fokozatosan telik majd meg a naptárad tanórákkal. 

Mielőtt munkába állnál egy több délutános online képzésen kell részt venned. És tudásodat folyamatosan továbbképzésekkel kell fejlesztened. Olyan kollégákat várunk, akik nem rázúdítani akarják a gyerekekre a magabiztos tudásukat, hanem velük és velünk együtt fejlődve vágynak a tanulásra, egyre jobb eredményekre mind pedagógiailag mind módszertanilag, mind sakktudásban. 

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Fizetésedet egyszerűsített foglalkoztatottként kapod a megtartott óráid és tanulóid után. Induló bérként kb. 1400 Ft-is órabérre számíthatsz, ami a tapasztalatoddal és tanulóid számával együtt akár néhány hónap alatt is növekedni tud. Néhány év után akár óránként 5-6 ezer forintot is kereshetsz.

Töltsd ki a jelentkezési lapot, hogy lássuk érdklődésed, és indítsd el Sakkmatyis karriered akár a következő hónaptól. 

Álláspályázat
Sakkmatyi Online oktatónak jelentkezem
Kapsz majd egy emailt utána!