fbpx

Csillogó szemű sakkpedagógusokat keresünk

Jelentkezz oktatói csapatunkba!

Ha imádsz gyerekekkel foglalkozni, mindegy, hogy  online vagy személyesen

Szerinted is a sakk az egyik legjobb fejlesztőjáték

Szeretsz- és legalább amatőr szinten tudsz is sakkozni

Meg tudsz szólítani és mosolyra fakasztani egy csoportnyi kisgyereket

Délután (3-7 óra között) szeretnél kiegészítő munkát vállalni, esetleg egyetem vagy főállás mellett, vagy akár nyugdíjasként.

Örömmel vállalnál nyáron – alkalmi jelleggel – táboroztatást. 

Akkor köztünk a helyed!

Keressük a sakktehetségeket, de még ennél is fontosabb, hogy a foglalkozás minden játékáról tudja az oktató, hogy éppen melyik képességét fejleszti, erősíti a gyermeknek. 

Ádám Olga

Oktatóink között vannak magas minősítésű, gyerekszerető sakkozók, és kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező amatőr játékosok is. Mindenki a tudásában hozzá illő gyerekekkel foglalkozik egy fejlődő sakkiskola keretein belül. 

Az oktatók egy alapos módszertani képzés után kezdhetik meg az oktatást, amikor már tudják, hogy mit és hogyan fognak megtanítani az első lépésektől a gyerekeknek. 

Oktatóink egy rész ONLINE tanít, egymástól akár több száz kilométerre laknak! Online, zoomon, elsősorban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk egy megtámogatott háttéranyag segítségével.
De a személyes oktatás és gyerekzsivaj varázsa nem múlik el sosem, így keressük az oktatókat a iskolai/óvodai szakkörök megtartására is. Elsősorban Budapesten és környező településen, kiemelten a Budapest-Esztergom vonalon, de a jövőben más magyarországi településeken is tervezzük elindítani a Sakkmatyi iskolai/óvodai szakköröket. 

Elsősorban a délután 3-7 közötti idősávban kell órákat vállalj, hetente legalább 3 hétköznapon, ami kiegészülhet hétvégével is. Vállalásodnak megfelelően, fokozatosan telik majd meg a naptárad tanórákkal. 

Mielőtt munkába állnál egy több napos képzésen kell részt venned. És tudásodat folyamatosan továbbképzésekkel kell fejlesztened.

Nem várjuk, hogy magabiztos, nagy tapasztalatokkal rendelkező oktató legyél. Ennél sokkal fontosabb, hogy hajlandó legyél folyamatosan tanulni, legyen érzéked a gyerekeket megszólítani és motiválni, ne sajnáld az önképzésre szánt időt, és örömmel fogadd meg  és alkalmazd a tapasztaltabb kollégák által adott tanácsokat.

Olyan kollégákat várunk, akik nem rázúdítani akarják a gyerekekre a magabiztos tudásukat, hanem velük és velünk együtt fejlődve vágynak a tanulásra, egyre jobb eredményekre mind pedagógiailag mind módszertanilag, mind sakktudásban. 

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Fizetésedet eleinte egyszerűsített foglalkoztatottként kapod a megtartott óráid és tanulóid után. Tanulási időszakban 1000-1500 Ft hozzájárulásra, vizsgád után induló bérként kb 2000 Ft-os nettó órabérre számíthatsz, ami a tapasztalatoddal és tanulóid számával együtt akár néhány hónap alatt is növekedni tud. Néhány év után akár tanóránként 7-8 ezer forintot is kereshetsz, és csak kitartásodon és szorgalmadon múlik, hogy heti hány órát tartasz. A legszorgalmasabb kollégák napi 4 foglalkozást is vállalnak. 

Töltsd ki a jelentkezési lapot, hogy lássuk érdeklődésed, és indítsd el Sakkmatyis karriered akár a következő hónaptól. 

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk, évente 3-4 alkalommal foglalkozunk velük. Módszertani képzés időpontját a kiválasztott jelentkezőkkel egyeztetjük, négy hétköznap délután/ hétvégén, Budapesten és online hibrid formában. Legalább 1 budapesti megjelenésre akkor is számítunk tőled, ha csak online oktatónk leszel, kérlek ennek idejét és költségét kalkuláld bele a jelentkezésedbe.

A soron következő kiválasztás és oktatóképzés 2024. nyár elején zajlik. Ha erről lemaradtál, akkor is érdemes lehet jelentkezned, várhatóan ősszel keresni fogunk!

Álláspályázat
Sakkmatyi oktatónak jelentkezem
Kapsz majd egy emailt utána!