fbpx

Csillogó szemű sakkpedagógusokat keresünk

Jelentkezz oktatói csapatunkba!

Ha imádsz gyerekekkel foglalkozni,mindegy, hogy  online vagy személyesen

Szerinted is a sakk az egyik legjobb fejlesztőjáték

Szeretsz- és legalább amatőr szinten tudsz is sakkozni

Meg tudsz szólítani és mosolyra fakasztani egy csoportnyi kisgyereket

Délután (3-7 óra között) szeretnél kiegészítő munkát vállalni, esetleg egyetem vagy főállás mellett, vagy akár nyugdíjasként. 

Akkor köztünk a helyed!

Keressük a sakktehetségeket, de még ennél is fontosabb, hogy a foglalkozás minden játékáról tudja az oktató, hogy éppen melyik képességét fejleszti, erősíti a gyermeknek. 

Ádám Olga

Oktatóink között vannak magas minősítésű, gyerekszerető sakkozók, és kiváló pedagógiai érzékkel rendelkező amatőr játékosok is. Mindenki a tudásában hozzá illő gyerekekkel foglalkozik egy fejlődő sakkiskola keretein belül. 

Az oktatók egy alapos módszertani képzés után kezdhetik meg az oktatást, amikor már tudják, hogy mit és hogyan fognak megtanítani az első lépésektől a gyerekeknek. 

Jelenleg online tanítunk, zoomon, elsősorban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk egy megtámogatott háttéranyag segítségével. De érkeznek az intezményi megkeresések, így keressük az oktatókat a iskolai/óvodai szakkörök megtartására is. 

Elsősorban a délután 3-7 közötti idősávban kell órákat vállalj, hetente legalább 3 hétköznapon, ami kiegészülhet hétvégével is. Vállalásodnak megfelelően, fokozatosan telik majd meg a naptárad tanórákkal. 

Mielőtt munkába állnál egy több napos képzésen kell részt venned. És tudásodat folyamatosan továbbképzésekkel kell fejlesztened.

Nem várjuk, hogy magabiztos, nagy tapsztalatokkal rendelkező oktató legyél. Ennél sokkal fontosabb, hogy hajlandó legyél folyamatosan tanulni, legyen érzeked a gyerekeket megszólítani és motiválni, ne sajnáld az önképzésre szánt időt, és örömmel fogadd meg  és alkalmazd a tapasztaltabb kollégák által adott tanácsokat.

Olyan kollégákat várunk, akik nem rázúdítani akarják a gyerekekre a magabiztos tudásukat, hanem velük és velünk együtt fejlődve vágynak a tanulásra, egyre jobb eredményekre mind pedagógiailag mind módszertanilag, mind sakktudásban. 

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Fizetésedet eleinte egyszerűsített foglalkoztatottként kapod a megtartott óráid és tanulóid után. Induló bérként kb. 2000 Ft-os nettó órabérre számíthatsz, ami a tapasztalatoddal és tanulóid számával együtt akár néhány hónap alatt is növekedni tud. Néhány év után akár tanóránként 6-7 ezer forintot is kereshetsz.

Töltsd ki a jelentkezési lapot, hogy lássuk érdklődésed, és indítsd el Sakkmatyis karriered akár a következő hónaptól. 

Mószertani képzésünk következő tervezett időpontja augusztus 29 -szept 4. hétköznap délután/ hétvégén, Budapesten és online hibrid formában.

Álláspályázat
Sakkmatyi oktatónak jelentkezem
Kapsz majd egy emailt utána!