fbpx

Magán – egyszemélyes – sakk oktatás

Rugalmas és intenzív

Privát sakkóra online

vagy nálatok háznál,

a 2023/24-es tanévhez igazodva.

Heti rendszerességő sakkfoglalkozás, 1x, 2x vagy többször

rugalmas óra-hosszúság

változtatható időpont
akár 3 éves kortól – 99 éves korig
személyesen nálatok, vagy online

 

Oktatóink az ország alábbi részein laknak, ahol – kapacitásuktól függően – meg tudják oldani a házhoz járást:

Budapest több pontja, Piliscsév, MiskolcKomló, Dabas, Százhalombatta, Szárliget stb.

Várjuk a gyerekeket a sakk foglalkozásra felkészült oktatóval, játékos módszerekkel, rugalmas megoldásokkal.

akár 3 éves kortól ajánljuk ezt a tanulási formát.

Csoportos sakk Budapest, II. ker.

A heti rendszes foglalkozások tudnivalói: 

 

Ha van kapacitásunk, meg tudjuk oldani a foglalkozást személyesen, nálatok. De 5 éves kortól felfelé a legtöbb esteben ugyanolyan hatékony és még kényelmesebb az online foglalkozás is. 

PRIVÁT ÓRÁK: van lehetőség egyszemélyes foglalkozásra online (vagy megfelelő helyszín esetén személyesen is). A privát órák előnye a maximális rugalmasság, egy gyermek-egy oktató személyes kapcsolat, abszolút gyermekhez igazodó tanmenet. A privát óra lemondható, más időpontra tehető, illetve akár az oktató személyét is lehet változtatni, ha szükségét érzitek. Az egyetlen hátránya a csopottársak- és így a versenyhelyzet hiánya. Így én szakmailag inkább egy csoportos foglalkozás kiegészítéseként szoktam ajánlani, de sok élethelyzet van, amikor a privát óra a legjobb és akár az egyetlen megoldás. A privát online foglalkozások ára szeptembertől így alakul:
“Csúcsidőn kívüli” időpontban
(vagyis hétköznap délután fél 5-ig bezárólag vagy este 7 után vagy hétvégén)

30 perces óra 5000 Ft

45 perces óra 6000 ft

60 perces óra  7000 Ft  – ajánlott!

90 perces óra 11.000 Ft

“Csúcsidőben”
vagyis amikor a csoportos foglalkozásinkat is tartjuk, hétköznap délután 16:30 – 19:00 között a

30 perces óra 10.000 Ft

45 perces óra 10.000 ft

60 perces óra  12.000 Ft  

90 perces óra 18.000 Ft

Privát órát kérhet maximum 4 fős baráti társaságból vagy testvérekből álló csoport is.

Online sakk

Háznál tartott  – azaz személyes – foglalkozások esetén az ár függ a helyszíntől, az oktató személyétől és az időponttol is. (ld. „csúcsidő”)

Egy 60 perces alkalom ára háznál, csúcsidőn kívül, helyszíntől függően:  8000 – 11000  Ft között van. Rövidebb foglalkozás esetén is a 60 perces árat kell fizetni. Hosszabb foglalkozásra (pl. 90 perces, vagy több testvérnek egymásután) kedvezőbb csomagárat tudunk adni.

Az időpont rugalmasan igazodhat a tanuló igényeihez, egyes alkalmakat az oktatóval előre egyeztetve el lehet tenni más időpontra, stb. Természetesen minden esetben az oktató kapacitásához is kell igazodni. Lehet délelőtt, hétvégén, késő este, koradélután, és lehet a „csúcsidőben” hétköznap délután 4-7 óra között is, de ennek az ára háznál tartott foglalkozás esetén magasabb lesz.

 

Oktatók: a Sakkmatyi Sakkiskola képzett oktatói, gyerekeket elvarázsoló pedagógusok, illetve magas élős ügyesen tanító sakkozók. 

Jelentkezni bármikor lehet

 

Fizetni  mindig 4 alkalmat kell, átutalással. Első alkalmat, ami egyben a próbaóra előre kell fizetni. Hogyha megismerkedtetek az oktatóval és minden rendben, 4 alkalmas bérlet formájában tudod rendezni a folytatást. Majd mindig, mikor lejárt a 4 alkalom, előre kérjük utalni a következő 4-et.  Heti több óra esetén javasoljuk, hogy több alkalmat (4 hetit) utalj egy összegben.

Esetleges félbemaradt tanfolyam esetén a fel nem használt alkalmakat visszautaljuk.

 

csoportos és magán sakk órák Budapesten

„Hálás vagyok, hogy megtalálták a módját a személyes jelenlétű oktatásnak. Nagyon nehéz összeegyeztetni a programokat ebben a bizonytalan helyzetben. De erre könnyebb tervezni. Az unokáimra számíthatnak!”

Sándor

nagyapa

„Azt szeretem a Sakkmatyi órán, hogy mindig játszunk és sokat nyerek. Anyát is le szoktam győzni. Apa nem hagy nyerni, csak egyszer sikerült legyőznöm. „

Sári

6 és fél éves

Sakktábor 2021

A jelentkezési lap kitöltése után
megkeressük számára a legalkalmasabb oktatót és napokon belül
jelentkezünk időpont-egyeztetésre.

Jelentkezés rendszeres
privát
Sakkmatyi foglalkozásra
1-4 napon belül kollégánk megkeres telefonon vagy e-mailen, hogy megtaláljuk gyermeked számára az ideális tanulási lehetőséget.