fbpx

Magán – egyszemélyes – sakk oktatás

Rugalmas és intenzív

Privát sakkoktatás – 2024

Online vagy háznál

Heti rendszerességő sakkfoglalkozás, 1x, 2x vagy többször

rugalmas óra-hosszúság

változtatható időpont
akár 3 éves kortól – 99 éves korig
személyesen nálatok, vagy online

 

Oktatóink alapvetően Budapesten és környékén vállalnak házhoz járó oktatást, de mivel laknak kollégák az ország különböző pontjain, elképzelhető, hogy lakóhelyed környékén is találunk számodra helyben magánoktatást. 

Várjuk a gyerekeket a sakk foglalkozásra felkészült oktatóval, játékos módszerekkel, rugalmas megoldásokkal.

akár 3 éves kortól ajánljuk ezt a tanulási formát.

Csoportos sakk Budapest, II. ker.

A heti rendszeres foglalkozások tudnivalói: 

 5 éves kortól jó szívvel ajánljuk az online tanulási formát. Játékos, interaktív módszerekkel be tudjuk vonni az óvodásokat is a tanulásba. Nem probléma, ha nem használt még számítógépet, laptopot, tabletet. Tapasztalataink szerint a gyerekek rendkívül gyorsan megtanulják kezelni a technikát, és a kamerás élő kapcsolatnak köszönhetően az oktató el tudja irányítani a gép mellett ülő gyermeket. 

A privát foglalkozások előnye az egyéni haladási tempó, a rugalmas lemondási- óraáthelyezési lehetőség, valamint sok esetben hatékonyabban tudjuk bevonni a csoportba nehezen illeszkedő gyerekeket a tanulásba, akár arról van szó, hogy a pörgősebb gyermeknek nincs türelme a többiekhez, akár arról, hogy a csendesebb gyermek nem jut szóhoz a társak mellett.

Szoktuk emellett a komolyabban versenyző gyermekeknek ajánlani a csoportos foglalkozások mellett elindított privát órákat is az egyéni megniytásirepertoár vagy épp a kiemelten gyorsabb fejlődés érdekében.

Ezzel együtt javasoljuk, hogy akinek van lehetősége, a csoportos foglalkozás élményét is próbálja ki. A privát órák hátránya lehet a versenytársak, kis barátok hiánya, ami pedig motiválóan hatna a rendszeres részvételre folyamatos fejlődési vágyra.

 

A magán foglalkozásokat könnyebben tudjuk szervezni olyankor, amikor „a többségnek nem jó”, ezek a „csúcsidőn kívüli” időpontok. Van lehetőség csúcsidőben is privát órát kérni, de mivel ez egy csoportnyi oktatói kapacitást leköt, így ezeknek az időpontoknak az ára is más. 

Árak:

“csúcsidőn kívüli” időpontban
(vagyis hétköznap délután fél 5-ig bezárólag vagy este 7 után vagy hétvégén)

30 perces óra 5500 Ft

45 perces óra 6600 Ft

60 perces óra  7700 Ft  – ajánlott!

90 perces óra 12.100 Ft

“Csúcsidőben”
vagyis amikor a csoportos foglalkozásinkat is tartjuk, hétköznap délután 16:30 – 19:00 között a

30 perces óra 11.000 Ft

45 perces óra 11.000 Ft

60 perces óra  13.200 Ft  

90 perces óra 19.800 Ft

Privát órát kérhet maximum 4 fős baráti társaságból vagy testvérekből álló csoport is.

Online sakk

Háznál tartott  – azaz személyes – foglalkozások esetén az ár függ a helyszíntől, az oktató személyétől és az időponttól is. (ld. „csúcsidő”)

Egy 60 perces alkalom ára háznál, csúcsidőn kívül, helyszíntől függően:  9000 – 14000  Ft között van. Rövidebb foglalkozás esetén is a 60 perces árat kell fizetni. Hosszabb foglalkozásra (pl. 90 perces, vagy több testvérnek egymásután) egyedi ajánlatot tudunk adni.

Az időpont rugalmasan igazodhat a tanuló igényeihez, egyes alkalmakat az oktatóval előre egyeztetve el lehet tenni más időpontra, stb. Természetesen minden esetben az oktató kapacitásához is kell igazodni. Lehet délelőtt, hétvégén, késő este, koradélután, és lehet a „csúcsidőben” hétköznap délután 4-7 óra között is, de ennek az ára háznál tartott foglalkozás esetén magasabb lesz.

 

Oktatók: a Sakkmatyi Sakkiskola képzett oktatói, gyerekeket elvarázsoló pedagógusok, illetve magas élős ügyesen tanító sakkozók. 

Jelentkezni bármikor lehet

 

Fizetni  mindig 4 alkalmat kell, átutalással. Első alkalmat, ami egyben a próbaóra előre kell fizetni. Hogyha megismerkedtetek az oktatóval és minden rendben, 4 alkalmas bérlet formájában tudod rendezni a folytatást. Majd mindig, mikor lejárt a 4 alkalom, előre kérjük utalni a következő 4-et.  Heti több óra esetén javasoljuk, hogy több alkalmat (4 hetit) utalj egy összegben.

Esetleges félbemaradt tanfolyam esetén a fel nem használt alkalmakat visszautaljuk.

 

csoportos és magán sakk órák Budapesten

„Hálás vagyok, hogy megtalálták a módját a személyes jelenlétű oktatásnak. Nagyon nehéz összeegyeztetni a programokat ebben a bizonytalan helyzetben. De erre könnyebb tervezni. Az unokáimra számíthatnak!”

Sándor

nagyapa

„Azt szeretem a Sakkmatyi órán, hogy mindig játszunk és sokat nyerek. Anyát is le szoktam győzni. Apa nem hagy nyerni, csak egyszer sikerült legyőznöm. „

Sári

6 és fél éves

Sakktábor 2021

A jelentkezési lap kitöltése után
megkeressük számára a legalkalmasabb oktatót és napokon belül
jelentkezünk időpont-egyeztetésre.

Jelentkezés rendszeres
privát
Sakkmatyi foglalkozásra
1-4 napon belül kollégánk megkeres telefonon vagy e-mailen, hogy megtaláljuk gyermeked számára az ideális tanulási lehetőséget.