fbpx

Most a zsűri izzadva próbálja a kategóriák legjobbjait kiválasztani – ez piszok nehéz, mert mindegyik alkotás egy igazi gyöngyszem!

Neked lehetőséged van még egy pályázatot kiemelni, közönségdíjjal jutalmazni. Az a pályamű, ami a legtöbb LIKE -ot kapja, különdíjat nyer.

Szeretnénk minél több gyermeket ajándékozni, ezért ha a közönség legjobbja egybeesik a zsűri egyik választottjával, ami amúgy is díjat kap, a következő legtöbb szavazatot kapott művet jutalmazzuk meg!

A díjazottak és a közönség kiválasztottja oklevelet és gyerekeknek való sakkos könyvet kap ajándékba, melyet postán küldünk el.

Röviden a szavazás szabálya:
– Szavazni 2020.05.16 – 2020.05.30. között lehet.
– Csak a sima LIKE szavazatok száma számít, így szívet vagy más jelet ne tegyél, ha támogatni szeretnéd a művet.
– Hogy valódi verseny legyen belőle kérlek, néhány neked valóban tetsző alkotást kedvelj, ne az összeset – de ez nem tilos, nincs korlátozva a like.
– Az alkotó szavazhat saját munkájára és biztathatja erre ismerőseit is.
– A Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola oldal szavazata nem számít, de a Sakkiskola munkatársai magánemberként szavazhatnak a közönségszavazáson is.
– A gyerekek munkáját hozzászólásban dicsérheted, matricával „jutalmazhatod”, ennek bizonyára örülni fognak, de ez a versenybe nem számít.
– Az alkotó is hozzászólhat saját pályázatához, ez nem tilos.
– Tilos viszont bármilyen negatív jelzővel illetni, kritizálni a műveket. Ezek gyerekek keze munkái, amit az alkotás öröméért készítettek, így mindennemű kritika vagy bármi, ami rosszul eshet az alkotónak, jelzés nélkül törölve lesz.
(Lehet az ilyen észrevételeket privát üzenetben jelezni is)

Hivatalos eredményhirdetés június 3. szerda délután 6 órakor élőben! 🙂