fbpx

Sakkmatyi online csoportos sakk oktatás gyerekeknek

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online - 2021/22

Rendszeres online sakk foglalkozások gyerekeknek oktató irányításával.

Heti 1 vagy 2 alkalommal járhatsz csoportjainkba, és igény szerint magánórára is van lehetőség!

Tudásszint szerinti 3-6 fős csoportokban, online kapcsolattal, interaktívan foglalkozik a sakk oktató a gyerekekkel előre kidolgozott játékos tematika alapján. Választhatsz, hogy hetenet 1x vagy kétszer szeretnél órára járni. Igény szerint magán sakkórákat is vállalnak oktatóink.

Kis csoportokban 5-12 évesekkel sakkozunk

Kezdő szinttől, akár 5 éves kortól lehet csatlakozni csoportos óráinkhoz.

A jelentkezőknek egy próbaórán mérjük fel az előzetes tudásukat. A próbaóra után soroljuk a gyerekeket 3-6 fős csoportokba és keresünk számukra megfelelő időpontot, ahol rendszeresen sakkozhatnak. 

A hét minden napján tudunk fogadni!

Szeptemberben a hét minden napján indítunk csoportokat kezdő és haladó szinten

Már 2-3 fővel el tud indulni egy új  – Neked megfelelő – időpontban az online sakk csoport, illetve a létszám beteltéig (6 fő) csatlakozhatsz időben és szintben megfelelő már működő foglalkozáshoz.

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket, felnőtteket.

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen az minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a gyerekekkel.

A kezdő gyerekeknek szóló Sakkmatyi tanfolyam 20 leckés, vagy ha már valamiket tudsz, kevesebb óra alatt felzárkóztatunk. A haladó Sakkmatyi tanfolyamon az alap sakkelméletet tanulhatod meg, majd “gyakorló” vagy “verseny-előkészítő” csoportba kerülsz, ahonnan a kiemelt versenyzők szintjéig fejlődhetsz tovább. Egyesületbe igazolunk és már nagyon hamar gyerek sakkversenyekre hívunk, ha érett vagy rá és kedvet érzel! De sokan megmaradnak a hobbi játékos és képességfejlesztő szinten. Nálunk erre is van lehetőség. A verseny nem kötelező! 🙂  
2021-ben a felnőtt tanfolyamokat is elindítottuk.

A próbaórát csak utólag kell fizetned, ha tetszett.

A próba óra árát (2000 Ft) csak akkor vonjuk a bérletből, ha tetszett  és járni fogsz. Egyébként a vendégünk voltál erre az alkalomra. 

A tanfolyam folyamatos, de a részvételi díjat 4 alkalmanként tudod rendezni. A “bérlet” ára a legtöbb csoportban 2022. március 1.-től visszavonásig  8000 Ft/4 alk, ettől eltérés lehetséges. 

Privát online óra 6000 Ft/ óra. Ha személyesen szeretnéd, hogy menjünk hozzád, érdeklődj erről a lehetőségről jelentkezéskor! 

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, és egyeztetjük a megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után 1-2 napon belül jelentkezünk. Weboldalunkon keresztül önállóan tudsz foglalni időpontot a próbaórára. Fizetned csak a próbaóra után, átutalással kell, ha fogsz járni. (A próba nem ingyenes, de csak akkor kell fizetni, ha fog járni a gyermek, így kötelezettség-mentes!)

Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))

2022 februárjában

működő csoport

aktív tanuló

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.