fbpx

Sakkmatyi online sakk oktatás gyerekeknek

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online - 2023/24

Rendszeres online sakk foglalkozások gyerekeknek oktató irányításával.

Heti 1 vagy több alkalommal járhatsz csoportjainkba, és igény szerint magánórára is van lehetőség!

Gyermeked igényeihez és a család lehetőségeihez maximálisan igazodva találjuk meg a legmegfelelőbb sakktanulás lehetőséget a számotokra. Oktató kollégánk a próbaórán személyesen segít kiválasztani az ideális időpontot.

Négyféle csoport-típusban 5 éves kortól sakkozunk

Kezdő szinttől, akár 5 éves kortól lehet csatlakozni csoportos óráinkhoz.

A jelentkezőknek egy próbaórán mérjük fel az előzetes tudásukat. A próbaórán egyeztetjük a számotokra megfelelő csoport-formát és időpontot. Foglalkozásaink mind tudásszintben, mind tematikában, mind időpontban rugalmasak, de még pénztárcabarát megoldásokat is tudunk ajánlani!

A hét minden napján tudunk fogadni!

Szeptemberben a hét minden napján indítunk csoportokat kezdő és haladó szinten

Már 2-3 fővel el tud indulni egy új  – Neked megfelelő – időpontban az online Kiscsoportos foglalkozás, valamint csatlakozhatsz a kötött időpontú Tematikus sorozatokhoz, továbbá 100%-osan rugalmas Privát órát is kérhetsz. Sőt! Tagja lehetsz a kiskönyvtárnyi tananyagot tartalmazó Önképző körnek is! Melyik való neked? A próbaórán segítünk választani!

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket, felnőtteket.

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen a minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a gyerekekkel.

A kezdő gyerekek interaktív játékos foglalkozásokon ismerik meg az alapokat, a szabályokat és a sakkelméleti aranyszabályokat egyaránt. Aki pedig komolyabb eredményekre vágyik, azt a magasabb tudás és sok-sok gyakorlás irányába röpítjük tovább. Akár egyesületbe igazoljuk és már nagyon hamar gyerek sakkversenyekre hívjuk, ha érett rá és kedvet érez hozzá! De sokan megmaradnak a hobbi játékos és képességfejlesztő szinten. Nálunk erre is van lehetőség. A verseny nem kötelező! 🙂  

A próbaórát csak utólag kell fizetned, ha tetszett.

A próba óra árát (2800 Ft) csak akkor vonjuk a bérletből, ha tetszett  és járni fogsz. Egyébként a vendégünk voltál erre az alkalomra.

A tanfolyamok folyamatosak egész évben, beiratkozásodtól emailen jelzett lemondásig számítunk Rád folyamatosan tanév végéig, kérlek ezt tartsd észben beiratkozáskor. 
Aktuális árainkról az Árak menüpontban tájékozódhatsz, de a próba órán oktatónk segít eligazodni. 2023/24-as tanév próba óráit augusztus 28-tól folyamatosan tartjuk. Csatlakozni a tanévhez március végéig lehet!

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, és egyeztetjük a megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után 1-2 napon belül jelentkezünk. Weboldalunkon keresztül önállóan tudsz foglalni időpontot a próbaórára. Fizetned csak a próbaóra után, átutalással kell, ha fogsz járni. (A próba nem ingyenes, de csak akkor kell fizetni, ha fog járni a gyermek, így kötelezettség-mentes!)

Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))

2023 májusában

működő csoport

aktív tanuló

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.