fbpx

Sakkmatyi online sakk oktatás gyerekeknek

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online - 2023/24

Rendszeres online sakk foglalkozások gyerekeknek oktató irányításával.

Heti 1 vagy több alkalommal járhatsz csoportjainkba, és igény szerint magánórára is van lehetőség!

Gyermeked igényeihez és a család lehetőségeihez maximálisan igazodva találjuk meg a legmegfelelőbb sakktanulás lehetőséget a számotokra. Oktató kollégánk a próbaórán személyesen segít kiválasztani az ideális időpontot.

Négyféle csoport-típusban 5 éves kortól sakkozunk

Kezdő szinttől, akár 5 éves kortól lehet csatlakozni csoportos óráinkhoz.

A jelentkezőknek egy próbaórán mérjük fel az előzetes tudásukat. A próbaórán egyeztetjük a számotokra megfelelő csoport-formát és időpontot. Foglalkozásaink mind tudásszintben, mind tematikában, mind időpontban rugalmasak, de még pénztárcabarát megoldásokat is tudunk ajánlani!

A hét minden napján tudunk fogadni!

Szeptemberben a hét minden napján indítunk csoportokat kezdő és haladó szinten

Már 2-3 fővel el tud indulni egy új  – Neked megfelelő – időpontban az online Kiscsoportos foglalkozás, valamint csatlakozhatsz a kötött időpontú Tematikus sorozatokhoz, továbbá 100%-osan rugalmas Privát órát is kérhetsz. Sőt! Tagja lehetsz a kiskönyvtárnyi tananyagot tartalmazó Önképző körnek is! Melyik való neked? A próbaórán segítünk választani!

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket, felnőtteket.

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen a minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a gyerekekkel.

A kezdő gyerekek interaktív játékos foglalkozásokon ismerik meg az alapokat, a szabályokat és a sakkelméleti aranyszabályokat egyaránt. Aki pedig komolyabb eredményekre vágyik, azt a magasabb tudás és sok-sok gyakorlás irányába röpítjük tovább. Akár egyesületbe igazoljuk és már nagyon hamar gyerek sakkversenyekre hívjuk, ha érett rá és kedvet érez hozzá! De sokan megmaradnak a hobbi játékos és képességfejlesztő szinten. Nálunk erre is van lehetőség. A verseny nem kötelező! 🙂  

A próbaóra 2024 február végétől ingyenes!

A próba órán a gyermek tudását is felmérjük, és ti is ízelítőt kaptok arról, hogyan megy nálunk egy óra.

A tanfolyamok folyamatosak egész évben, beiratkozásodtól emailen jelzett lemondásig számítunk Rád folyamatosan tanév végéig, kérlek ezt tartsd észben beiratkozáskor. 
Aktuális árainkról és a választható csoport típusokról a Próbaóra végén az oktató tájékoztat. Csatlakozni a heti rendszeres csoportokhoz augusztus 20-tól március végéig lehet, áprilistól augusztusig pedig a tavasz-végi, és nyári intenzív kurzusokra várunk!

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, és egyeztetjük a megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után automatikusan foglalhatsz időpontot a próbaórára.

Fizetned csak a próbaóra után, átutalással kell, ha találtunk számodra is megfelelő tanulási formát. 

Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))

2024 januárban

működő csoport

aktív tanuló

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.