fbpx

Sakkmatyi online ingyenes bemutató

Próbáld ki most, dönts róla később, amikor már ő is akarja!

A foglalkozás után beiratkozhatsz online vagy személyes foglalkozásainkra. Vagy akár azonnal: BEIRATKOZAS

„Szuper volt látni a kezdeti izgalom után kisfiam arcán a lelkesedést, s azt ahogy Olga minden gyerekre próbál és tud is figyelni.”

l.k.

A „bemutató alkalom” egy 45 perces  Zoomos foglalkozás kezdő gyerekeknek, „élő” oktató vezetésével. Ilyenkor bekukkanthattok egy már működő foglalkozásba (sok „újonc” esetén egy külön erre az alkalomra rendezett próbaórába) nagyjából a gyermekednek megfelelő szinten.

Az oktató az első pár percben megismerteti veletek a technikát, az óra végén tud válaszolni néhány szakmai kérdésre. A rendszeres foglalkozásra beiratkozást azonban óra után tudjuk megejteni.

Lehetőség van a tanulás folytatására akár a kipróbált csoportban, akár időpontban és tudásban jobban megfelelő, másik foglalkozáson.

Amennyiben úgy döntesz, hogy gyermekedet (még) nem iratod be a Sakkmatyi rendszeres foglalkozásaira, a próba ingyen volt számodra. Beiratkozás esetén a foglalkozás rendszeres óradíját kell fizetni az első alkalomért.

Elsősorban 5-10 év közötti gyerekekre számítunk, 4-8 fő vesz részt egyszerre a foglalkozáson. Itt a szülők részvételének is örülünk, hogy ők is lássák, hogy zajlanak az órák. 

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

A gyerekeknek egy élmény, egy klassz program akkor is, ha végül nem fog járni a foglalkozásainkra.

Sakk oktatás gyerekeknek

Jelentkezz be ezen az űrlapon! A bemutató foglalkozás időpontját egyeztetjük veled emailen vagy telefonon!

Jelentkezés Sakkmatyi Online bemutatóra
A program előtti este emailt küldünk!

Mit adott nekem a sakk? 

Ádám Olga

sakkoktató, pedagógus

a Sakkmatyi Képességfejlesztő és

Tehetségkutató Sakkiskola alapítója, vezetője

  • Kisgyerekként szuper családi játékot, elfoglaltságot, kihívást. Még óvodás sem voltam, mikor a szabályokat tanulni kezdtem, akkor még nem sejtettem, mit ad ez nekem…
  • Tiniként a barátokat, megértő társakat, szerelmet. Az iskolatársak között nehezen találtam a helyem, de a sakkos „családban” sok barátom volt, akik hozzám hasonlóan szerették a kihívásokat, az értelmes időtöltést, és nem a tévé előtt töltötték a délutánt.
  • Később az élsport kihívásokat, kalandokat, utazásokat, külföldi túrákat, büszkeséget, önbecsülést, küzdeni tudást, célokat, vágyakat jelentett nekem. 
  • Majd gyerekkori álmomnál megmaradva a tanítás felé fordultam, ám adott volt a tudás, amivel kevesen bírnak: sakktanító lettem, majd edző, s most sakkiskola alapító, vezető.
  • A sakktáblán tanultam célokat kitűzni, tervezni, problémákat leküzdeni, mindenben az értelmet, a logikát és  megoldást keresni. És azt is, hogy sosem késő feladni. 
  • Most a járvány miatt megfordult a világ, de alkalmazkodó képességem, kreativitásom és problémamegoldásom átsegít ezeken. Szerinted ezt is a sakk adta nekem? 

Vajon a Te gyermekednek mi mindent fog adni? 

 

A mai óra nagyon jó volt. A Marcinak is idő kellett, hogy megtanulja kezelni a dolgokat, de azt hiszem most már tényleg egyedül elboldogulna.
Jó volt hallgatni a nevetését. 🙂

Apuka (6 éves fiúval)

gyerekeknek sánc interaktív online sakk

Nekünk ez így nagyon kényelmes, hogy online lehet órára járni. És úgy látom valóban látványosan fejlődik is a gyermek. Speciel nekünk bevált ez az online oktatás. 

Anyuka (9 éves fiúval)