fbpx

Sakkmatyi online csoportos és egyéni sakk oktatás felnőtteknek is

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online - 2020/21

Rendszeres online sakk foglalkozások felnőtteknek oktató irányításával.

Heti 1 vagy 2 alkalommal járhatsz online csoportjainkba, és igény szerint magánórára is van lehetőség!

Tudásszint szerinti 3-8 fős csoportokban, online kapcsolattal, interaktívan foglalkozik a sakk oktató a résztvevéőkkel, előre kidolgozott gyakorlatias tematika alapján. Választhatsz, hogy hetenet 1x vagy kétszer szeretnél órára járni. Igény szerint magán sakkórákat is vállalnak oktatóink!

Rugalmas „felnőtt” időpontokban 

Folyamatosan indítjuk az új csoportokat teljesen kezdő és haladó szinten

A felnőttek oktatását délelőtti vagy este 7 utáni időpontban, de akár későbbi kezdéssel is tudjuk vállalni, hogy ne a családtól, munkától vegye el az időt a sakkozás. 

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a felnőtteket is

A játékos gyerektananyagot fordítottuk át felnőtt nyelvre, hogy akár a „sakktól elijesztett” felnőttek is újra kedvet kapjanak, megérthessék a játék szépségét

Kezdő- és újrakezdő felnőtteket is örömmel látunk, de magas minősítésű sakkoktatóink szívesen felhozzák a tudásodat egy magasabb szintre, ha lelkes amatőrként próbálkozol az online sakkszervereken már jó néhány éve. 

4 alkalmas  bérletet kell váltanod a próba óra után

A próba óra árát csak akkor vonjuk a bérletből, ha tetszett  és járni fogsz. Egyébként a vendégünk voltál erre az alkalomra. 

A 4 alkalmas bérlet ára a legtöbb csoportban 6400 Ft, ettől eltérés lehetséges. Ha előre tudod, hogy egy alkalom nem lesz jó, van lehetőséged jelezni, és lemondani a részvételt. 

Privát online óra 5000 Ft/ óra. Ha személyesen szeretnéd, hogy menjünk hozzád, érdeklődj erről a lehetőségről jelentkezéskor!

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, és egyeztetjük a megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után néhány napon belül megkeres kollégánk, és a gyermek tudásának megfelelő csoportot ajánl, ahol egy próbát tehetsz. Fizetned csak ezután kell, átutalással, ha fogsz járni. (A próba nem ingyenes, de csak akkor kell fizetni, ha járni fogsz, így kötelezettség-mentes!)

Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))

2020 decemberében

működő csoport

aktív tanuló

“Büszke nagymamaként szeretnék felzárkózni az unokám mellé, hogy tudjunk együtt játszani. 

Ezért jelentkezem, remélem sikerül lépést tartani vele.” 

Ibolya

“Régóta játszom a chess.com -on, rendszeres esti kikapcsolódás. De nem sikerül a pontszámomat feljebb tornázni.

Bízom benne, hogy egy edző mellett most majd megindul a fejlődésem. Úgy gondolom a sakk csak hasznomra válik a munkámban is.” 

P. László

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

“Mindig is csodáltam azokat, akik értik a sakkjátékot, és szerettem volna én is megtanulni. De senkinek nem volt türelme az én kezdő szintemen elmagyarázni 😀 

Megláttam ezt a lehetőséget a Sakkmatyinál, gondoltam, hogy végre eljött az én időm! Megpróbálom.“

Helga

“Már csak én nem tudok sakkozni a családból. Mind a 3 gyerek nagyon lelkes, sakkozik, versenyzik és a férjem játszik velük.

Nem szeretnék kimaradni, így most én is megtanulok sakkozni! “

M.S.