fbpx

Oktatói irányítás
Csoportos online Sakkmatyi óra

Válassz időpontot egy kötelezettségmentes online próbaórára!

Gyermeked így társakkal tanulhat, oktató irányításával, mégis otthonról!

A kötelezettésgmentes próbóra időpontját Te választhatod ki!

Zoomon, videókonferenciával, 2-4 fős csoportban zajlik, képzett oktatóval, gyermeked aktív részvételével. (Nem csak nézni kell!)

Külön foglalkozunk a kezdő és a sakkozni már tudó gyermekekkel!

A foglalkozás végén kollégánk elmondja Neked mi módon járhat gyermeked rendszesen online órákra, és azonnal be is írathatod!

A próbaórát abban az esetben kell kifizetni, ha annyira megtetszik, hogy be is íratkozik a gyermek. Ez esetben 1600 Ft-ot fizetsz majd érte, utólag. 

Ha csak játszott egy jót velünk, de beiratkozni nem fog, akkor nincs fizetési kötelezettséged. 

De kérünk, akkor regisztrálj, ha a próba foglalkozáson részt is fog a gyermeked venni, hiszen a szervezésre máris kollégáink áldozzák az idejüket, a kis csoportban pedig foglaljuk a helyét.

Várjuk a próbaórára sok-sok szertettel, mosolygós oktatóval, színes, érdekes, sakkos játékokkal, tudásának megfelelő szinten! 

5-16 éves kor között ajánljuk ezt a tanulási formát.

Online sakk
Online sakk oktatás gyerekeknek

“Nagy segítség nekünk az online tanulási forma, mert itt a lakhelyünk közelében nincs lehetőség hasonló tudású gyerekekkel sakkoznia Ákosnak. Így viszont hozzá való gyerekekkel tud gyakorolni minden héten, és az oktató irányítása mellett fejlődik is. Leckéket is kap, gyakorol szorgalmasan. “

Sz. Kata

“Marci élvezi a csoportos tanulást, bár először tartottam az onlinetól, mert a gyerek nem használt még egeret sem, itt meg arra van szükség. De kb. 3 alkalom után belejött, és azóta nem is kell ott üljek mellette. Csak hallom ahogy válaszol a kérdésekre, vagy épp kacag valamin. 5 évesen nem gondoltam volna, hogy önállóan menni fog, de megy. 🙂 “

Balogh Tamás

Sakktábor 2021

A jelentkezési lap kitöltése után hamarosan kollégánk jelentkezik emailen időpont-egyeztetésre.

Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))