fbpx

Sakkmatyi Online

Képességfejlesztő játékok 4-10 éveseknek
Izgalmas, kalandokkal és kihívásokkal teli, képességfejlesztő foglalkozás a sakktáblán.

Legyőztük a távolságot!

Nem számít többé, hogy hol laksz a nagyvilágban, nem számít mennyi szabadidőd volt eddig, hányféle különórára jártál, MOST itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Sakkmatyi foglalkozások élményét kezdő szinttől a versenyzőig. És akár már 5 éves kortól.

Igen, online, egy kis csoportban, videóképpel és hanggal, egy kedves vidám oktatóval, és színes interaktív játékos feladatokkal. Kezdőknek, haladóknak, versenyzőknek, kis csoportban, személyreszabottan, interktívan!

Egy rövid gyakorlás után az óvodás is ott maradhat szülői felügyelet nélkül a gép előtt, mert rá lehet őt bízni az oktatóra, mintha csak tényleg ott lenne. (De nem csak az ovisokat várjuk, az én gyerekeimnek is kell az edzőpartner! 😛 )

Miért lett még fontosabb, hogy sakkozzatok?

 Mert a sakk az életre nevel. S az élet most egy éles kanyart vett valami furcsa irányba. Nem tudod, hogy milyen lesz egy fél év vagy másfél év múlva, végképp el sem tudod képzelni, milyen lesz, mikor Ő felnő.

Azonban az biztos, hogy gyermekednek szüksége lesz rá, hogy képes legyen döntéseket hozni, képes legyen terveket alkotni, és a megváltozott körülményeket felmérni és reagálni rájuk. Ezekre a legjobb tanulópálya a sakktábla.

 Mi reagálunk a megváltozott helyzetre: a teljes kidolgozott Sakkmatyi módszert, amely szerethetően tanítja gondolkodni már a legkisebbeket is, intenzíven visszük át az online világba. Már hétfőtől indulnak a foglalkozások. Gyere el a virtuális szülői értekezletre, és nézd meg, hogy mitől lesz ez a program online is szerethető, és segítsd gyermekedet a jövőbe lépni

Kinek ajánljuk? 

Új vagyok: Mi is az a Sakkmatyi? 

 

 Játék, gondolkodás, kaland.

A gyerekkori nyitottságra építve ismertetünk meg a gyerekekkel egy olyan játékot, amely azon kívül, hogy izgalmas, kalandokkal és kihívásokkal teli, egymagában annyi képességet fejleszt, hogy azt felsorolni is képtelenség.
A gyermekek hihetetlen kincseket nyerhetnek azzal, ha megismerkednek a játékkal és a sakkelmélettel.

Mi is az a Sakkmatyi menüpontunkban bővebb leírást találhatsz a sakkról és a módszerről.  

Árak, időpontok, feltételek? 

Bővebb információt a Beiratkozás tanfolyamra menüpont alatt találsz. Vagy gyere el szülőire és ott minden kérdésedre választ kaphatsz.

 El sem tudod képzelni, hogy ez hogy működhet? Az online szülői értekezleten választ kapsz mindenre. Hallgasd meg, kérdezz, sőt, tapasztald is meg saját magad.

Ragadd meg a virtuális ceruzát, és szedd össze a gombákat (kezdők sakkos játéka).

Ragadd meg a virtuális bábut és tegyél egy lépést vele.