fbpx

Online csoportok és árak!

KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS

TEMATIKUS SOROZATOK

Foglalkozások

KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS: 3-5 fős csoportban a gyermeked tudásához igazodva a Nektek megfelelő időpontban a gyermekhez passzoló oktatóval folyamatosan tud tanulni, fejlődni a gyermek.

A „Kiscsoportos” foglalkozás ára 11.200 Ft/4 alkalom.

A foglalkozások folyamatosan fizetendők. Ez azt jelenti, hogy esetleges hiányzásnál nem tudjuk az óra árát jóváírni, azonban, ha előre jelzed a hiányzást, akkor pótlási lehetőséget tudunk biztosítani másik csoportban. 

A bérletek kiállítása a tanév végéig folyamatos. Kiíratkozni az iroda@sakkmatyi.hu címen emailben lehet legalább 48 órával a következő foglalkozás előtt. Ekkor a még meg nem tartott órák díja kiíratkozás esetén visszaigényelhető. (A 48 órán belül tartott foglalkozás díja már nem.)

Tanítási szünetekben és ünnepnapokon a foglalkozás szünetel, kivétel, ha a csoporttagok az oktatóval másképp egyeztek meg. 

 

TEMATIKUS SOROZATOK: 
A tematikus sorozatok különböző szinten működő csoportok. Vannak a szabályokat ismerő haladók számára felépített edzéssorozatok és vannak kifejezetten versenyző gyerekeknek kidolgozot tematikák. Kezdőket ezekre a foglalkozásokra nem tudunk fogadni. Az időpontok kötöttek, a próbaórán az oktató már tud róla tájékoztatást adni. A csoportok létszáma itt nagyobb lesz, akár 12-15 fő is. Bár igyekszünk az interaktivitást megtartani, de a magasabb létszám miatt fontos megjegyezni, hogy ezekben a csoportokban fegyelmezni, vagy az elkalandozó gyermek figyelmét visszanyerni, szóval egyéni bánásmódot folytatni nincs igazán lehetőség. Így, ha a gyermeked az átlagosnál több figyelmet igényel, nem fogja megtalálni a helyét ebben a csoportban, illetve szüksége lehet rá, hogy folyamtosan mellette ülj, és kikapcsolt mikrofon mellett visszatereld a figyelmét a sakktáblára.
Azonban a maguktól is tanulni, fejlődni vágyó gyermekeknek ez a foglalkozás fajta egy kiemelkedően célirányos, hasznos lehetőség lesz. Minden tematikus sorozat foglalkozást egy gyakorló-verseny, vagy játékos feladatsor követ már háttérbe-vonult oktatóval. Tehát 45 perc tanulás 20-45 perc játék/gyakorlás összetételben ez egy kb. 70-90 perces foglalkozás lesz minden héten, vagy akár hetente többször is.
A TEMATIKUS SOROZAT ÁRA: /- ez a szolgáltatásunk átdolgozás alatt -/)

A foglalkozások az idei tanévben folyamatosan fizetendők. Ez azt jelenti, hogy esetleges hiányzásnál nem tudjuk az óra árát jóváírni, azonban, ha előre jelzed a hiányzást, akkor pótlási lehetőséget igyekszünk biztosítani másik csoportban. Ennek technikai részleteiről a csoport indulásakor tájékoztatunk.

Segítünk választani:

 

PRIVÁT ÓRÁK: van lehetőség egyszemélyes foglalkozásra online (vagy megfelelő helyszín esetén személyesen is). A privát órák előnye a maximális rugalmasság, egy gyermek-egy oktató személyes kapcsolat, abszolút gyermekhez igazodó tanmenet. A privát óra lemondható, más időpontra tehető, illetve akár az oktató személyét is lehet változtatni, ha szükségét érzitek. Az egyetlen hátránya a csopottársak- és így a versenyhelyzet hiánya. Így én szakmailag inkább egy csoportos foglalkozás kiegészítéseként szoktam ajánlani, de sok élethelyzet van, amikor a privát óra a legjobb és akár az egyetlen megoldás. A privát online foglalkozások ára szeptembertől így alakul:
„Csúcsidőn kívüli” időpontban
(vagyis hétköznap délután fél 5-ig bezárólag vagy este 7 után vagy hétvégén)

30 perces óra 5000 Ft

45 perces óra 6000 ft

60 perces óra  7000 Ft  – ajánlott!

90 perces óra 11.000 Ft

„Csúcsidőben”
vagyis amikor a csoportos foglalkozásinkat is tartjuk, hétköznap délután 16:30 – 19:00 között a

30 perces óra 10.000 Ft

45 perces óra 10.000 ft

60 perces óra  12.000 Ft  

90 perces óra 18.000 Ft

Privát órát kérhet maximum 4 fős baráti társaságból vagy testvérekből álló csoport is.

 

ÖNKÉPZŐ KÖR: Az Önképző kör tagjaként hozzáférést kaphsz egy folyamatosan bővülő tananyag-adatbázishoz, ahol videós leckéket, nyomtatható, otthon feldolgozható feladatlapokat kapsz. Az önálló tanulócsomag lehetőséget biztosít akár arra is, hogy a szülő-gyerek a kezdő lépéseket önállóan megtanulja, de arra is, hogy haladó-versenyző gyermekek folyamatos tanulással továbbképezzék magukat. Hasznos lesz a rendszeresen tanuló gyermekeknek az intenzívebb fejlődéshez, de megoldás lehet annak is, aki idén minimálisra szorítja a sakk-büdzsét, de nem szeretne kiesni a gyakorlatból és a Sakkmatyiból.
Az Önképző-kör tagjai a heti új tananyagon felül rendszeres konzultációs lehetőséget is kapnak az oktatóval. Regisztráció az Önképzőkörbe: ITT

Segítünk választani: