fbpx

Sakkmatyi ingyenes bemutató

Pilisvörösvár, Művészetek háza

2020.10.12. délután

Próbáld ki a Sakkmatyi élményt minden kötelezettség nélkül 🙂

A foglalkozás után beiratkozhatsz online vagy személyes foglalkozásainkra. Vagy akár azonnal: BEIRATKOZAS

“A lányok nagyon lelkesek. Amióta rendszeresen járunk foglalkozásra, azóta itthon is előveszik a sakkot, játszanak szabadidőben, aminek külön örülök!”

Ildikó

A “bemutató óra” egy teljesen ingyenes 45 perces  foglalkozás kezdő vagy haladó gyerekeknek 4-12 éves kor között.

Az óra tervezett időpontja okt.12. hétfő 17:00

Az előzetes jelentkezés azonban nagyon fontos, mert csak kis csoportokban fogadhatjuk a gyerekeket, így a jelentkezők számától függően eltérő időpontban (egy órával előbb vagy később) is tarthatjuk a bemutató órát. Igyekszünk tudásszint szerinti csoportokat létrehozni, de elsődlegesen szeretnénk, ha el tudnál jönni megismerkedni, kipróbálni! 🙂

A 45 perc alatt fogunk egy kicsit játékosan tanulni, sakk-rejtvényeket oldani és játszani is, mint általában a Sakkmatyi foglalkozásokon! 

Lehetőség lesz a tanulás folytatására akár a ebben az időpontban, akár egy tudásban jobban megfelelő online foglalkozáson, sőt, más helyszínen is!

Elsősorban 4-12 év közötti gyerekekre számítunk,  max. 8 fő vehet részt egyszerre a foglalkozáson. EZÉRT FONTOS, HOGY REGISZTRÁLJ!

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

A gyerekeknek egy élmény, egy klassz program akkor is, ha végül nem fog járni a foglalkozásainkra.

Sakk oktatás gyerekeknek

Jelentkezz be ezen az űrlapon! A bemutató foglalkozás pontos kezdési időpontját egyeztetjük veled emailen vagy telefonon!

Sakkmatyi bemutatóóra Pilisvörövsár
Művészetek háza, 2020.10.12.
A bemutató foglalkozás pontos kezdési időpontjáról küldünk értesítést emailen!

Mit adott nekem a sakk? 

Ádám Olga

sakkoktató, pedagógus

a Sakkmatyi Képességfejlesztő és

Tehetségkutató Sakkiskola alapítója, vezetője

  • Kisgyerekként szuper családi játékot, elfoglaltságot, kihívást. Még óvodás sem voltam, mikor a szabályokat tanulni kezdtem, akkor még nem sejtettem, mit ad ez nekem…
  • Tiniként a barátokat, megértő társakat, szerelmet. Az iskolatársak között nehezen találtam a helyem, de a sakkos “családban” sok barátom volt, akik hozzám hasonlóan szerették a kihívásokat, az értelmes időtöltést, és nem a tévé előtt töltötték a délutánt.
  • Később az élsport kihívásokat, kalandokat, utazásokat, külföldi túrákat, büszkeséget, önbecsülést, küzdeni tudást, célokat, vágyakat jelentett nekem. 
  • Majd gyerekkori álmomnál megmaradva a tanítás felé fordultam, ám adott volt a tudás, amivel kevesen bírnak: sakktanító lettem, majd edző, s most sakkiskola alapító, vezető.
  • A sakktáblán tanultam célokat kitűzni, tervezni, problémákat leküzdeni, mindenben az értelmet, a logikát és  megoldást keresni. És azt is, hogy sosem késő feladni. 
  • Most a járvány miatt megfordult a világ, de alkalmazkodó képességem, kreativitásom és problémamegoldásom átsegít ezeken. Szerinted ezt is a sakk adta nekem? 

Vajon a Te gyermekednek mi mindent fog adni? 

 

Óvodapedagógusainkat megkérdeztem, hogy szeretnek-e a gyerekek sakkra járni. Mindegyikük azt válaszolta, “Anna nénit nagyon várják a gyerekek minden héten, szeretik a sakk foglalkozásokat”. 

Én pedig örülök, mert a sakk fejleszti  koncentrációt, gondolkodást is. 

M., Óvodavezető