fbpx

Sakkmatyi online csoportos sakk oktatás gyerekeknek

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online 

Kezdj a tanév végén, húzz bele a nyáron!

A tanév végétől indítunk heti rendszerességű vagy 1 hetes intenzív online tanfolyamokat!

Gyere el mielőbb egy próbaórára, hogy akár már rögtön a suli, ovi után elkezdhess sakkozni! Ha még nem is láttál sakktáblát, de akkor is, ha már simán beadod a mattot a barátaidnak.

Online sakk
Sakk oktatás gyerekeknek

Kis csoportokban 5-12 évesekkel sakkozunk

Kezdő szinttől, akár 5 éves kortól lehet csatlakozni online csoportos óráinkhoz.

A jelentkezőket előzetes tudásuk alapján soroljuk 3-6 fős csoportokba és választjuk ki a nekik megfelelő időpontot. A szintet egy ingyenes próbaórán mérjük fel, ahol egyben megismerkednek a gyerekek azzal, hogy hogyan is tanítunk mi a Sakkmatyiban.

Rendszeres vagy egy hetes intenzív online sakk foglalkozások gyerekeknek oktató irányításával.

Heti 1 alkalommal járhatsz nyári online csoportjainkba vagy napi 2x intenzív nyári kurzusainkra. Igény szerint magánórára is van lehetőség!

Tudásszint szerinti 3-6 fős csoportokban, online kapcsolattal, interaktívan foglalkozik a sakk oktató a gyerekekkel előre kidolgozott játékos tematika alapján. Választhatsz, hogy heti rendszerességgel, vagy inkább intenzív csoportban szeretnél tanulni egy héten keresztül a nyáron. Igény szerint magán sakkórákat is vállalnak oktatóink.

Mikor  lesznek a tanfolyamok? 

Júniustól folyamatosan indulnak a nyári turnusok! 

Heti 1 vagy 2 alkalmas, egész nyári foglalkozásra,

vagy egy-egy hetes intenzív turnusokra jelentkezhetsz napi 2 játékos sakkfoglalkozással és extrákkal. 

5 különböző időponban indítunk a nyáron intenzív heteket kezdő, haladó és versenyző szintű gyerekeknek, 3-5 fős homogén csoportokban.

Milyen szintűek a csoportok?

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket!

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen a minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a gyerekekkel.

 

Mit tanul meg a gyermek egy nyári tanfolyamon?

A kezdő tanfolyam végére a gyermek képes lesz egy szabályos partit játszani akár online, akár otthon, a saját sakktábláján, Veled!

A haladó tanfolyam 10 foglalkozása alatt lefektetjük a sakkelméleti tudás alapjait, miközben gyermeked gondolkodási képességei is fejlődnek, és élvezni fogja a játékot minden egyes foglalkozáson!

Egy-egy nyári turnus 10 alkalomból áll, de  a teljesen kezdőknek 20 alkalmat ajánlunk a teljes szabályismeret elsajátításához. A foglalkozások következő tanfolyamon, vagy őszi csoportokban folytathatók, akár komolyabb, versenyző szinten is.

És a legfontosabb, hogy a foglalkozások játék- és élményközpontúak, így a legfőbb célunk, hogy a gyerekek megkedveljék, élvezzék a sakkal való foglalkozást!

 

Mire van szükség a részvételhez?

Laptop vagy asztali gép, internetkapcsolattal, mikrofonnal, lehetőleg egérrel kezelve. Nem baj, ha nincs tapasztalata a gyermeknek az egérhasználatban, mert az egyszerű feladatok közben ezt is megtanulja.

Kamera jó, ha van, de nem nélkülözhetetlen. Haladóbb csoportokban a tablet is megfelelő, de a kezdőknek azon nem fog minden technika jól működni.

Nem szükséges, hogy legyen otthon sakk készleted, de persze a tanfolyam végére azért érdemes lesz beszerezned egyet, hogy otthon is tudjatok játszani! 🙂

A tanfolyam mellé javasolni fogjuk a Sakkmatyi tanít munkafüzet otthoni használatát.

Ezt majd jelentkezésed után meg fogod tudni rendelni nyomtatható vagy postázandó formátumban.

 

Hogy történik a regisztráció?

Az ingyenes, online próbaóra végén oktatónkkal személyesen egyezteted le a megfelelő szintű csoportot és ideális időpontot.

A kiválasztott csoportba a jelentkezést egy héten belül kell megerősítened a foglaló átutalásával. Természetesen ekkor még időpont módosítást is kérhetsz.

Az alábbi regisztrációs lapot kitöltve jutsz az ingyenes próbaórára. Napokon belül kapsz időpont ajánlatot emailen, és ki tudod választani a nektek megfelelőt!

Fizetési tudnivalók

A próbaóráért most nem fizetsz.

Az első  10 alkalmas nyári tanfolyam díja
egységesen 19.500 Ft, akár egy-heti intenzív formában, akár heti rendszerességgel veszel részt rajta. Ha folytatni szeretnéd, a második 10 alkalom ára 16.000 Ft.

A próbara után, ha sikerült csoportot választani, egy heted van a 10.000 Ft foglaló rendezésére. A fennmaradó összeg intenzív tanfolyam esetén annak indulásakor, egész nyári csoport esetén július 5-ig fizetendő.

A foglalkozásokat lemondani nincs lehetőség, azonban előre jelzett hiányzás esetén igyekszünk pótlási lehetőséget biztosítani egy párhuzamos csoportban. 

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, majd az emailünkre reagálva válaszd ki a  megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után néhány napon belül megkeres kollégánk a próbaórával kapcsolatosan.

A nyári próba ingyenes, kötelezettséggel nem jár.

Fizetned csak a tanfolyamot kell, amennyiben szeretnél jönni.

Jelentkezés

A próbaóra nálunk egyben szintfelmérés, ami számunkra ezt jelenti:

-Játszunk egyet együtt, miközben gyermeked megismerkedik a Zoom program számunkra nélkülözheteten elemeivel, majd közös játék közben kipróbálja, hogy hogyan is tanulunk mi sakkozni. Eközben oktatónk megnézi, hogy mit tudnak a gyerekek a sakkozásról.

– A foglalkozás végén ajánlunk egy intenzív vagy nyár elején egy heti rendszerességű csoportot.

Technikai tudnivalók

A próbaóra Zoom programon keresztül zajlik. A programot pár kattintással lehet telepíteni a gépre, ha még nincs rajta. 

Nagyon fontos, hogy a gyerekek halljanak minket és mi is halljuk õket. Tehát mûködõ mikrofon és hangszóró/fejhallgató szükséges az órán való részvételhez. A kamerának örülünk, mert úgy több visszajelzést kapunk a gyerekrõl, de nem elengedhetetlen a foglalkozáson való részvételhez.

A nyári próbaóra egy kötelezettségmentes, ingyenes foglalkozás. 

Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan jelentkezünk a próbaóra időpontja miatt. 

Töltsd ki
Jelentkezés Sakkmatyi
próba foglalkozásra
Add meg elérhetőséged, és hamarosan kollégánk jelentkezni fog, hogy az ideális csoportot megtaláljuk!
2 munkanapon belül - de rendszerint már jóval hamarabb - kollégánk küldi a meghívót a próbaórára! Örömmel várjuk gyermeked! :))

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.