Sakksuli Kupa 2019/2020

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Újhegyi Közösségi Ház Bp. X. Újhegy stny. 16.

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe.

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2019.10.06.
 • 2. verseny 2019.10.20.
 • 3. verseny 2019.11.24.
 • 4. verseny 2019.12.15.
 • 5. verseny 2020.01.26.
 • 6. verseny 2020.02.23.
 • 7. verseny 2020.03.22.
 • 8. verseny 2020.04.26.
 • 9. verseny 2020.05.24.

A versenyek helyszíne: A versenyek helyszíne: Újhegyi Közösségi Ház Bp. X. Újhegy stny. 16.

Nevezési lap

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet.

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (3000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 2500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 3000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (2300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

Sakksuli kupa gyereksakkverseny 2019-20
Regisztrációs űrlap
Ha van, írj be megközelítő értéket; ha nincs, vagy nem tudod mi az, hagyd üresen
Annak az e-mail címe, aki elővétellel jegyet vett
Korcsoport választás:
Ha ez az idei évadban az első Sakksuli versenyed, akkor az életkorod alapján válassz korcsoportot. Korengedményt kérhetsz, vagy az előpontod miatt feljebb kerülhetsz. (ld. kiírás)
Ha az idei sorozatban már voltál Sakksuli kupán, akkor marad a korcsoportod, kivétel, ha feljutottál vagy kiestél. (ld.kiírás)
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.
Pár perc múlva kapsz visszaigazoló e-mailt fizetési információkkal.

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2013. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2011. és 2012. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2011. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2009. és 2010. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2007. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2005. és 2006. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2006-ban születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a FIDE pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Korábbi eredmények

1. forduló

2019.10.06.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Medvegy Mária        7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  6 Hegedűs Bernát       6.0 31.0 24.00 22.0 0000 -  0  
 3.  14 Salát Boldizsár       5.0 27.5 14.50 19.0 0000 -  0  
 4.  8 Iványi Noel         4.5 29.5 14.25 22.0 0000 -  0  
    4 Farkas Róza         4.5 28.5 15.25 21.0 0000 -  0  
 6.  10 Kovács Erik         4.0 27.5 11.00 17.0 0000 -  0  
    16 Szahakjan Tigram      4.0 26.0 10.50 15.0 0000 -  0  
 8.  15 Simon Rajlich        3.5 27.5  8.50 16.5 0000 -  0  
    17 Szántai Ákos        3.5 26.0 10.25 17.5 0000 -  0  
    12 Mucza Márton        3.5 21.5  6.00 12.0 0000 -  0  
    9 Kemele-Vandlik Réka     3.5 19.0  7.75 13.0 0000 -  0  
 12.  3 Dolgos Marcell       3.0 23.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    13 Rigó Milán         3.0 21.5  5.50 13.0 0000 -  0  
    7 Hegedűs Pál András     3.0 19.5  6.50 10.0 0000 -  0  
 15.  2 Arányi Attila        2.0 20.0  3.00  8.0 0000 -  0  
    1 Al Husari Zita Fatima    2.0 18.0  2.00  7.0 0000 -  0  
 17.  5 Fenyvesi Tímea       1.0 18.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  26 Shen Yiyun Tamás      7.0 31.5 31.50 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Berkes Zoltán        5.0 31.5 20.50 22.0 0000 -  0  
    29 Vályi-Nagy Ádám       5.0 27.5 15.50 23.0 0000 -  0  
    15 Kiss Ákos          5.0 27.5 16.00 20.0 0000 -  0  
    17 Láng Kristóf Márk      5.0 26.5 14.50 19.0 0000 -  0  
    5 Farnady Botond       5.0 23.5 17.00 17.0 0000 -  0  
    9 Gyöngyössy Gábor      5.0 22.0 14.00 15.0 0000 -  0  
 8.  25 Schmelowszky Dávid     4.5 26.5 15.00 20.5 0000 -  0  
 9.  3 Bognár-Incze Balázs     4.0 29.5 14.50 18.0 0000 -  0  
    21 Péger Dániel        4.0 28.5 12.00 19.0 0000 -  0  
    31 Üveges Miklós        4.0 28.0 15.00 18.0 0000 -  0  
    18 Nagy Robert         4.0 27.0 14.00 14.0 0000 -  0  
    24 Róder Ádám         4.0 26.0 12.00 14.0 0000 -  0  
    27 Szarvas Máté        4.0 23.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    19 Paksai Csongor       4.0 21.0  9.50 16.0 0000 -  0  
 16.  11 Hegedűs Zsombor       3.5 26.5  9.50 15.5 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz      3.5 19.5  8.00 11.0 0000 -  0  
 18.  20 Pozsár-Miguel Samu     3.0 31.0 12.50 17.0 0000 -  0  
    8 Fáry Botond         3.0 26.5 10.00 16.5 0000 -  0  
    4 Borhi Bodócs Botond     3.0 26.5  8.00 14.0 0000 -  0  
    14 Kemele-Vandlik Márk     3.0 26.5  8.50 13.0 0000 -  0  
    16 Korláth Adél        3.0 23.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    30 Édes László Sándor     3.0 22.5  7.00  9.0 0000 -  0  
    12 Hiesz Bálint        3.0 21.0  7.00  9.0 0000 -  0  
    28 Tomola Sára         3.0 19.5  3.50 10.0 0000 -  0  
 26.  23 Rétfalvi Dániel       2.5 21.5  4.75  9.5 0000 -  0  
 27.  6 Fenyvesi Noémi       2.0 21.5  1.50  5.0 0000 -  0  
    22 Rammer Miklós        2.0 21.0  3.50 10.0 0000 -  0  
    10 Havasi Vivien        2.0 18.5  2.00  6.0 0000 -  0  
    7 Fullár Zoltán        2.0 17.5  3.00  8.0 0000 -  0  
 31.  13 Ipacs Botond Gábor     1.0 15.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  15 Gönye László Bálint     6.5 30.5 27.75 26.0 0000 -  0  
 2.  27 Schmied Erik Rajmund    5.5 30.0 22.00 23.0 0000 -  0  
 3.  16 Ádám Vivien         5.0 35.0 23.25 23.0 0000 -  0  
    12 Fehér Botond        5.0 31.0 19.50 23.0 0000 -  0  
    25 Németh Laura        5.0 29.5 18.00 21.0 0000 -  0  
    11 Farkas Sára         5.0 26.5 16.75 18.0 0000 -  0  
    4 Biro David Benedek     5.0 25.0 15.50 17.0 0000 -  0  
 8.  20 Kenyó Zsófia        4.5 32.0 19.25 19.5 0000 -  0  
 9.  31 Vasik Rajlich        4.0 29.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    13 Gráczol Tamás        4.0 28.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    32 Hernádi Álmos        4.0 26.0 11.00 16.0 0000 -  0  
    22 Kolarics Árpád Gyula    4.0 25.5 11.50 15.0 0000 -  0  
    17 Harkányi Dávid       4.0 25.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    10 Doroszlai Lelle       4.0 21.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina Éva      4.0 21.0 12.00 12.0 0000 -  0  
 16.  30 To Quoc Manh Roland     3.5 26.0 10.75 17.0 0000 -  0  
    29 Tagai Márton        3.5 24.0  9.00 12.5 0000 -  0  
    23 Kranabeth Leila       3.5 22.5  7.75 16.0 0000 -  0  
 19.  24 Misik Dávid         3.0 30.5  9.50 16.0 0000 -  0  
    19 Hiesz Gergő         3.0 30.0  9.50 16.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 24.0  7.50 11.0 0000 -  0  
    8 Dobra Kata         3.0 22.0  7.00 10.0 0000 -  0  
    28 Szécsi Szabrina Míra    3.0 16.5  3.50  7.0 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        3.0 15.5  2.50  9.0 0000 -  0  
 25.  9 Domonkosi Péter       2.5 21.0  2.75  7.5 0000 -  0  
    18 Havasi Alexandra      2.5 20.5  3.50 10.5 0000 -  0  
    5 Bóné Milán         2.5 19.0  4.25 10.5 0000 -  0  
 28.  14 Gulyás Patrik        2.0 22.0  5.00 10.0 0000 -  0  
    2 Bedő Luca          2.0 21.5  3.50  8.0 0000 -  0  
 30.  7 Cseh Petra         1.0 18.5  1.00  5.0 0000 -  0  
    21 Kolarics Tímea       1.0 15.0  1.50  2.0 0000 -  0  
 32.  26 Schmelowsky Kira      0.5 20.5  0.50  1.5 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  3 Harkányi Ádám        5.5 24.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 2.  1 Doroszlai Erik       5.0 26.0 17.50 20.0 0000 -  0  
 3.  10 Édes Gergely István     4.5 26.5 15.50 19.5 0000 -  0  
    8 Salát Gergely        4.5 23.5 13.75 13.5 0000 -  0  
 5.  2 Harkányi Gergely      4.0 27.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 6.  6 Paksai Nikolett       3.0 26.0  8.50 14.5 0000 -  0  
    7 Salát Fülöp         3.0 24.5  9.00 12.0 0000 -  0  
 8.  5 Látrányi Dániel       2.5 23.5  6.75  9.5 0000 -  0  
    9 Tomola Máté         2.5 22.5  5.25  9.5 0000 -  0  
 10.  4 Kővágó Richárd       0.5 21.0  1.00  3.5 0000 -  0  

2. forduló

2019.10.20.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Hegedüs Bernát       7.0 27.5 27.50 28.0 0000 -  0  
 2.  7 Hegedűs Zsombor       6.0 27.0 20.00 23.0 0000 -  0  
 3.  2 Arányi Attila        4.5 26.5 14.00 17.0 0000 -  0  
 4.  12 Szántai Ákos        4.0 29.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    9 Ipacs Botond Gábor     4.0 28.5 11.50 21.0 0000 -  0  
    6 Hegedűs Pál         4.0 25.0  8.00 17.0 0000 -  0  
    11 Mucza Márton        4.0 19.5  8.50 14.0 0000 -  0  
 8.  1 Al Husari Zita Fatima    3.5 22.0  6.25 11.0 0000 -  0  
 9.  5 Fullár Zoltán        3.0 29.5  8.50 13.0 0000 -  0  
    13 Udvari-Solti Hédi      3.0 24.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    10 Kemele-Vandlik Réka     3.0 20.5  4.00 13.0 0000 -  0  
 12.  3 Fekete Dániel Patrik    2.0 19.5  2.00  6.0 0000 -  0  
 13.  4 Fenyvesi Tímea       1.0 19.0  2.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  21 Láng Kristóf Márk      7.0 31.0 31.00 28.0 0000 -  0  
 2.  16 Kiss Ákos          6.0 30.0 23.00 24.0 0000 -  0  
 3.  20 Kramár Ádám         5.0 34.5 21.50 21.0 0000 -  0  
    18 Kovács András Levente    5.0 28.5 17.00 21.0 0000 -  0  
    3 Bognár-Incze Balázs     5.0 27.5 18.50 18.0 0000 -  0  
 6.  27 Schmelowszky Dávid     4.5 31.5 16.25 18.5 0000 -  0  
    8 Hangyál Anna        4.5 29.0 15.75 18.5 0000 -  0  
    34 Üveges Miklós        4.5 25.0 14.25 14.5 0000 -  0  
 9.  22 Moldvai Dániel       4.0 30.5 16.00 21.0 0000 -  0  
    24 Péger Dániel        4.0 27.0 14.00 18.0 0000 -  0  
    15 Kemele-Vandlik Márk     4.0 27.0 13.00 18.0 0000 -  0  
    31 Tihanyi Léna        4.0 26.5 10.50 18.0 0000 -  0  
    30 Szarvas Máté        4.0 25.0 11.50 16.0 0000 -  0  
    28 Sipos Alex         4.0 24.5 11.50 16.0 0000 -  0  
    4 Borhi-Bodócs Botond     4.0 24.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    9 Havasi Vivien        4.0 22.5 10.50 15.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        4.0 20.5 10.00 14.0 0000 -  0  
 18.  13 Janotik Michal       3.5 31.0 13.75 19.5 0000 -  0  
    19 Kovács Erik         3.5 24.5  9.75 16.5 0000 -  0  
 20.  12 Iványi Noel         3.0 25.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    10 Fáry Botond         3.0 22.5  7.00 10.0 0000 -  0  
    11 Hiesz Bálint        3.0 21.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz      3.0 21.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    5 Farnady Botond       3.0 20.5  6.00 11.0 0000 -  0  
 25.  17 Korláth Adél        2.5 25.0  8.00 11.0 0000 -  0  
    32 Tomola Sára         2.5 23.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    29 Szahakjan Tigram      2.5 20.5  5.25  7.5 0000 -  0  
 28.  26 Rétfalvi Dániel       2.0 25.0  5.00 11.0 0000 -  0  
    7 Fodor Bertalan       2.0 20.0  2.00  7.0 0000 -  0  
    14 Kellermann Barnabás     2.0 19.0  2.00  7.0 0000 -  0  
    6 Fenyvesi Noémi       2.0 16.5  3.00  8.0 0000 -  0  
    23 Paksai Csongor       2.0 16.0  3.00  5.0 0000 -  0  
 33.  25 Rammer Miklós        1.0 18.5  1.00  2.0 0000 -  0  
    33 Vertán Vince        1.0 18.0  2.00  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Fehér Botond        6.0 33.5 28.50 25.0 0000 -  0  
 2.  24 Shen Yiyun         5.5 30.5 22.50 18.5 0000 -  0  
    15 Hernádi Álmos        5.5 29.5 21.25 23.5 0000 -  0  
 4.  26 Sterbenz Anna        5.0 30.0 19.00 25.0 0000 -  0  
    13 Harkányi Dávid       5.0 26.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 6.  4 Bíró Dávid Benedek     4.5 28.5 16.25 14.5 0000 -  0  
    7 Ádám Vivien         4.5 26.5 16.25 17.5 0000 -  0  
    18 Kenyó Zsófia        4.5 26.0 13.75 20.5 0000 -  0  
 9.  9 Gráczol Tamás        4.0 30.5 14.50 21.0 0000 -  0  
    20 Kolarics Árpád Gyula    4.0 28.5 14.50 17.0 0000 -  0  
    17 Hiesz Gergő         4.0 28.0 13.75 17.0 0000 -  0  
    12 Hangyál Dóra        4.0 27.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    22 Németh Laura        4.0 26.5 12.50 17.0 0000 -  0  
    28 Tagai Márton        4.0 24.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    30 Udvari-Solti Edvin     4.0 24.5 11.25 16.0 0000 -  0  
    32 Sólyom-Nagy Dávid      4.0 20.5  8.50 17.0 0000 -  0  
 17.  16 Misik Dávid         3.5 23.5 10.50 10.5 0000 -  0  
    11 Gyöngyössy Gábor      3.5 19.0  9.00 11.5 0000 -  0  
 19.  31 Veres-Pataky Márton     3.0 25.0  6.00 14.0 0000 -  0  
    27 Szécsi Szabrina Míra    3.0 25.0  7.50 12.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 21.0  6.50  8.0 0000 -  0  
    29 To Quoc Manh Roland     3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
    25 Sipos Stefánia       3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
    21 Mészáros Júlia       3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
 25.  23 Schmied Erik Rajmund    2.5 29.0  9.25 12.5 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        2.5 22.5  5.25 12.5 0000 -  0  
 27.  2 Bedő Luca          2.0 26.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    5 Bóné Milán         2.0 17.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    19 Kolarics Tímea       2.0 14.0  2.50  6.0 0000 -  0  
 30.  14 Havasi Alexandra      1.5 18.0  3.00  4.5 0000 -  0  
 31.  1 Antal Regina Éva      1.0 21.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    10 Gulyás Patrik        1.0 19.5  1.50  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Kramár Dávid        7.0 21.0 21.00 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Gönye László Bálint     5.0 23.0 11.00 25.0 0000 -  0  
    6 Nagy Levente László     5.0 23.0 14.00 21.0 0000 -  0  
 4.  4 Kellermann Botond      4.0 24.0  7.00 12.0 0000 -  0  
 5.  7 Paksai Nikolett       3.0 25.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 6.  8 Tomola Máté         2.0 26.0  2.00 10.0 0000 -  0  
    1 Borsi Katalin        2.0 26.0  5.00  7.0 0000 -  0  
 8.  3 Jablonkai Kinga       0.0 28.0  0.00  0.0 0000 -  0  

3. forduló

2019.11.24.


4. forduló

2019.12.15.


5. forduló

2020.01.26.


6. forduló

2020.02.23.


7. forduló

2020.03.22.


8. forduló

2020.04.26.9. forduló

2020.05.24.


Résztvevők

Név Db Napok
Al Husari Zita Fatima12019.10.06(A)
Antal Regina Éva12019.10.06(C)
Arányi Attila12019.10.06(A)
Aszteri Nikolasz12019.10.06(B)
Bedő Luca12019.10.06(C)
Berkes Tamás12019.10.06(C)
Berkes Zoltán12019.10.06(B)
Biro David Benedek12019.10.06(C)
Bognár-Incze Balázs12019.10.06(B)
Borhi Bodócs Botond12019.10.06(B)
Bóné Milán12019.10.06(C)
Cseh Flóra12019.10.06(C)
Cseh Petra12019.10.06(C)
Dobra Kata12019.10.06(C)
Dolgos Marcell12019.10.06(A)
Domonkosi Péter12019.10.06(C)
Doroszlai Erik12019.10.06(D)
Doroszlai Lelle12019.10.06(C)
Farkas Róza12019.10.06(A)
Farkas Sára12019.10.06(C)
Farnady Botond12019.10.06(B)
Fehér Botond12019.10.06(C)
Fenyvesi Noémi12019.10.06(B)
Fenyvesi Tímea12019.10.06(A)
Fullár Zoltán12019.10.06(B)
Fáry Botond12019.10.06(B)
Gráczol Tamás12019.10.06(C)
Gulyás Patrik12019.10.06(C)
Gyöngyössy Gábor12019.10.06(B)
Gönye László Bálint12019.10.06(C)
Harkányi Dávid12019.10.06(C)
Harkányi Gergely12019.10.06(D)
Harkányi Ádám12019.10.06(D)
Havasi Alexandra12019.10.06(C)
Havasi Vivien12019.10.06(B)
Hegedűs Bernát12019.10.06(A)
Hegedűs Pál András12019.10.06(A)
Hegedűs Zsombor12019.10.06(B)
Hernádi Álmos12019.10.06(C)
Hiesz Bálint12019.10.06(B)
Hiesz Gergő12019.10.06(C)
Ipacs Botond Gábor12019.10.06(B)
Iványi Noel12019.10.06(A)
Kemele-Vandlik Márk12019.10.06(B)
Kemele-Vandlik Réka12019.10.06(A)
Kenyó Zsófia12019.10.06(C)
Kiss Ákos12019.10.06(B)
Kolarics Tímea12019.10.06(C)
Kolarics Árpád Gyula12019.10.06(C)
Korláth Adél12019.10.06(B)
Kovács Erik12019.10.06(A)
Kranabeth Leila12019.10.06(C)
Kővágó Richárd12019.10.06(D)
Láng Kristóf Márk12019.10.06(B)
Látrányi Dániel12019.10.06(D)
Medvegy Mária12019.10.06(A)
Misik Dávid12019.10.06(C)
Mucza Márton12019.10.06(A)
Nagy Robert12019.10.06(B)
Németh Laura12019.10.06(C)
Paksai Csongor12019.10.06(B)
Paksai Nikolett12019.10.06(D)
Pozsár-Miguel Samu12019.10.06(B)
Péger Dániel12019.10.06(B)
Rammer Miklós12019.10.06(B)
Rigó Milán12019.10.06(A)
Rétfalvi Dániel12019.10.06(B)
Róder Ádám12019.10.06(B)
Salát Boldizsár12019.10.06(A)
Salát Fülöp12019.10.06(D)
Salát Gergely12019.10.06(D)
Schmelowsky Kira12019.10.06(C)
Schmelowszky Dávid12019.10.06(B)
Schmied Erik Rajmund12019.10.06(C)
Shen Yiyun Tamás12019.10.06(B)
Simon Rajlich12019.10.06(A)
Szahakjan Tigram12019.10.06(A)
Szarvas Máté12019.10.06(B)
Szántai Ákos12019.10.06(A)
Szécsi Szabrina Míra12019.10.06(C)
Tagai Márton12019.10.06(C)
To Quoc Manh Roland12019.10.06(C)
Tomola Máté12019.10.06(D)
Tomola Sára12019.10.06(B)
Vasik Rajlich12019.10.06(C)
Vályi-Nagy Ádám12019.10.06(B)
Ádám Vivien12019.10.06(C)
Édes Gergely István12019.10.06(D)
Édes László Sándor12019.10.06(B)
Üveges Miklós12019.10.06(B)

Fotók

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ádám Olga info@sakkmatyi.hu