Sakksuli Kupa 2018/2019

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A május 26-i verseny helyszíne a belvárosban lesz:
Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium
1056 Budapest, Irányi u. 3.

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek 
versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(kivéve nov.25.: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14. és dec.16.: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe.

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2018.09.30.
 • 2. verseny 2018.10.28.
 • 3. verseny 2018.11.25.
 • 4. verseny 2018.12.16.
 • 5. verseny 2019.01.27.
 • 6. verseny 2019.02.24.
 • 7. verseny 2019.03.31.
 • 8. verseny 2019.04.28.
 • 9. verseny 2019.05.26.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(3. vsny: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14.)
(4. vsny: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)
(9. vsny: Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Zeneművészeti Szakgimnázium, 1056 Budapest, Irányi u. 3.

Nevezési lap

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet.

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (2000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 1500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 2000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (1300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

 

Ha  nevezel, de mégsem tudsz eljönni, azt 2 nappal előre e-mailen jelezd! Váratlan betegség esetén SMS-t küldj, és orvosi igazolást kérj. Ellenkező esetben a további előnevezéseidet töröljük, és a további fordulókra kedvezmények nélkül, csak helyszíni nevezéssel, 2000 Ft-os nevezési díjjal tudsz beszállni. Megértésed köszönjük!

Feliratkozás után kell kapnod egy e-mailt (ha nem érkezik, bizonyára SPAM mappába ment, vagy rossz címet adtál meg). Abban lesz egy link, amin keresztül később további időpontokkal is ki tudod egészíteni a nevezésedet!

 


Kérlek add meg a versenyző pontos adatait!

 

Email-cím:*
Regisztráló neve:*
Versenyző teljes neve:*
Születési év:*
Születési hónap:*
nap:*
versenyző Élő pontja, ha van:
Számlázási név:*
Irányítószám:*
Község:*
Cím:*
Versenytapasztalat:*
Jogosult vagyok kedvezményre (-200 Ft), mert:
Erre a fordulóra nevezek:
csoport:               

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2012. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2010. és 2011. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2010. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2008. és 2009. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2006. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2004. és 2005. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2005-ben születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a FIDE pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Eredmények

1. forduló

2018.09.30.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Hangay Olivér        7.0 23.0 23.00 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Berkes Zoltán        6.0 27.0 20.00 23.0 0000 -  0  
 3.  3 Hangay Lilla        5.0 23.5 11.00 18.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz      4.0 20.0  7.00 13.0 0000 -  0  
 5.  7 Paksai Csongor       3.5 28.0  9.50 13.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Domonkos      3.5 25.5  8.00 13.5 0000 -  0  
 7.  5 Kellermann Barnabás     3.0 25.5  5.50 14.0 0000 -  0  
 8.  9 Fenyvesi Noémi       2.0 23.0  3.50 11.0 0000 -  0  
 9.  8 Pintér Léna         1.0 25.0  2.50  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B Csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Farkas Sára         6.0 30.5 26.00 27.0 0000 -  0  
    2 Bod Márton         6.0 26.0 20.00 24.0 0000 -  0  
 3.  12 Fehér Botond        5.0 28.0 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Láng Kristóf Márk      4.5 25.0 15.50 15.0 0000 -  0  
 5.  11 Nagy Róbert         4.0 30.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    1 Berkes Tamás        4.0 27.0 10.00 16.0 0000 -  0  
    14 Nagy Levente László     4.0 23.5  8.50 17.0 0000 -  0  
 8.  3 Bognár-Incze Balázs     3.0 26.5  8.00 12.0 0000 -  0  
    10 Stefán Márton        3.0 23.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    13 Kolarics Timea       3.0 22.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 11.  4 Elek Janka         2.0 20.0  2.50  7.0 0000 -  0  
    6 Hargitai Richárd      2.0 19.5  3.00  7.0 0000 -  0  
 13.  7 Lábár Kornél        1.5 19.0  3.50  6.0 0000 -  0  
 14.  8 Kemele Vandlik Márk     1.0 22.5  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Kóczián Hanna        5.5 29.5 22.75 21.0 0000 -  0  
    20 Eberhart Dávid Marcell   5.5 27.0 19.75 22.5 0000 -  0  
 3.  11 Németh Bence        5.0 26.5 16.50 20.0 0000 -  0  
 4.  4 Hollósi Milán        4.5 32.5 20.25 18.0 0000 -  0  
    5 Kellermann Botond      4.5 31.0 18.50 22.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        4.5 28.5 17.00 19.0 0000 -  0  
    13 Novográdecz Bernát     4.5 27.0 14.75 19.0 0000 -  0  
    14 Pintér Levente       4.5 24.5 14.25 14.0 0000 -  0  
 9.  17 Vági Mihály Aurél      3.5 27.5 10.25 17.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Benedek       3.5 26.0  9.75 15.0 0000 -  0  
    19 Zóka Zétény         3.5 24.0  9.25 13.5 0000 -  0  
    12 Ni Guidong         3.5 22.5  7.75 14.0 0000 -  0  
    15 Schmied Erik Rajmund    3.5 22.0  5.75 12.5 0000 -  0  
 14.  10 Laki Bercel         3.0 25.5  7.50 14.0 0000 -  0  
    16 Tomola Máté         3.0 17.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 16.  8 Kővágó Richárd       2.0 23.5  4.00 10.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 22.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    2 Doroszlai Lelle       2.0 17.5  3.00  9.0 0000 -  0  
 19.  3 Elek Sára          1.0 19.5  2.00  1.0 0000 -  0  
    18 Varga Hanna         1.0 16.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 5 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Tibor        5.0 10.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 2.  3 Paksai Nikolett       4.0 11.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 3.  1 Doroszlai Erik       3.0 12.0  3.00 11.0 0000 -  0  
 4.  4 Sándorfy Olivér       2.0 13.0  1.00  5.0 0000 -  0  
 5.  2 Fézler Martin        1.0 14.0  0.00  3.0 0000 -  0  
 6.  6 Novográdecz Zoltán     0.0 15.0  0.00  0.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

2. forduló

2018.10.28.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Farkas Viktor Maxim     7.0 24.5 24.50 28.0 0000 -  0  
 2.  10 Zsiska Botond        5.0 29.0 17.50 22.0 0000 -  0  
 3.  6 Lábár Kornél        4.5 22.5  9.75 16.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz András   4.0 26.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 24.5  9.00 16.0 0000 -  0  
    5 Kemele-Vandlik Márk István 4.0 22.5  6.50 13.0 0000 -  0  
 7.  4 Gulyás Patrick       3.5 22.5  7.25 16.0 0000 -  0  
 8.  7 Paksai Csongor       2.0 25.5  1.00  7.0 0000 -  0  
 9.  9 Szobonya Márton       1.0 25.0  0.00  5.0 0000 -  0  
 10.  8 Pintér Léna         0.0 23.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  12 Nagy Levente László     7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  11 Molnár-Sáska Tamás     5.0 31.5 19.50 23.0 0000 -  0  
    13 Veres-Pataky Márton     5.0 29.5 17.50 19.0 0000 -  0  
    4 Bognár-Ince Balázs     5.0 28.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 5.  16 Sallai Márton        4.0 31.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    6 Fehér Botond        4.0 26.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    3 Tihanyi Tibor        4.0 23.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    14 Nagy Róbert         4.0 21.0 10.50 13.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         4.0 19.0  8.25 12.0 0000 -  0  
 10.  19 Láng Kristóf Márk      3.5 30.0 12.00 17.0 0000 -  0  
    15 Puskás Gergely       3.5 24.0 10.75 17.0 0000 -  0  
 12.  1 Berkes Tamás        3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        3.0 23.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    9 Horváth Nikoletta      3.0 20.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    8 Hargitai Richárd      3.0 19.0  6.00 10.5 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.0 18.5  6.50 10.0 0000 -  0  
 17.  18 Stefán Márton        2.0 22.5  5.00 11.0 0000 -  0  
    17 Varga Hanna         2.0 22.0  5.25  8.5 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       2.0 19.5  3.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Paksai Nikolett       7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  3 Puskás Mihály Tivadar    6.0 29.5 22.50 24.0 0000 -  0  
 3.  14 Novográdecz Bernát     4.5 30.0 14.75 21.0 0000 -  0  
    1 Fézler Martin        4.5 26.0 15.75 17.0 0000 -  0  
    13 Ni Guidong         4.5 25.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 6.  4 Ádám Vivien         4.0 29.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    10 Lábár Kristóf        4.0 26.0  8.50 17.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.0 22.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    16 Smied Erik Rajmund     4.0 22.0 11.00 13.0 0000 -  0  
 10.  6 Bod Márton         3.5 27.0 11.75 16.0 0000 -  0  
 11.  19 Kolarics Árpád       3.0 28.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    15 Pintér Levente       3.0 24.5  8.50 11.0 0000 -  0  
    18 Vági Mihály Aurél      3.0 24.0  7.00 13.0 0000 -  0  
    11 Laki Bercell        3.0 23.5  5.50  8.0 0000 -  0  
    7 Farkas Sára         3.0 23.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    9 Krikler András       3.0 19.0  5.50  9.0 0000 -  0  
 17.  5 Antal Regina        2.0 20.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    17 Tomola Máté         2.0 20.0  3.00 12.0 0000 -  0  
    8 Kővágó Richárd       2.0 17.0  4.00  6.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

3. forduló

2018.11.25.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Lilla        6.5 26.0 24.50 27.5 0000 -  0  
 2.  6 Kellermann Barnabás     6.0 29.5 23.00 24.0 0000 -  0  
 3.  4 Gulyás Patrick       5.0 28.5 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Paksai Csongor       4.0 27.5 10.00 17.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   4.0 23.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 23.0  6.50 15.0 0000 -  0  
 7.  11 Kolarics Tímea       3.5 28.5 11.25 14.5 0000 -  0  
 8.  2 Dobos-Ordas Iván      3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    7 Kóczián Domonkos      3.0 19.5  3.50  9.0 0000 -  0  
 10.  8 Marian Tamás        2.0 20.5  1.50  8.0 0000 -  0  
 11.  10 Szászvári Szebasztián    1.0 24.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 12.  12 Wernigg Júlia        0.0 21.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Molnár-Sáska Tamás     7.0 30.0 30.00 28.0 0000 -  0  
 2.  4 Biro David Benedek     6.0 31.0 24.00 25.0 0000 -  0  
 3.  20 Sallai Marton        5.0 31.0 18.00 23.0 0000 -  0  
    11 Hangay Olivér        5.0 30.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 5.  10 Gönye László Bálint     4.0 30.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        4.0 29.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    17 Láng Kristóf Márk      4.0 26.5 12.50 14.0 0000 -  0  
    5 Bognár-Incze Balázs     4.0 24.5 10.50 15.0 0000 -  0  
    9 Fehér Botond        4.0 24.0 11.00 15.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        4.0 22.5 11.50 15.0 0000 -  0  
 11.  13 Horváth Nikoletta      3.5 21.0  8.75 12.0 0000 -  0  
 12.  21 Tomola Máté         3.0 27.0 10.00 15.0 0000 -  0  
    1 Verespataky Márton     3.0 26.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    8 Farkas Viktor Maxim     3.0 26.5  6.50 15.0 0000 -  0  
    15 Kővágó Richárd       3.0 24.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         3.0 23.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 19.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 18.  22 Vertán Vince        2.5 19.5  3.25  9.0 0000 -  0  
    12 Hargitai Richárd      2.5 18.5  4.75 10.0 0000 -  0  
 20.  14 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 17.5  1.50  5.0 0000 -  0  
 21.  16 Lábár Kornél        1.0 19.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 22.  19 Elek Janka         0.5 17.0  1.25  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C - D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  19 Paksai Nikolett       6.0 22.5 17.00 22.0 0000 -  0  
 2.  5 Kellermann Botond      5.5 31.0 24.75 25.5 0000 -  0  
 3.  14 Tóth Balázs Norbert     5.0 24.5 15.00 19.0 0000 -  0  
 4.  11 Ni Guidong         4.5 32.5 20.25 19.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.5 30.0 16.25 20.0 0000 -  0  
    18 Novográdecz Bernát     4.5 28.0 16.75 18.0 0000 -  0  
    3 Hollósi Milán        4.5 25.5 13.75 18.0 0000 -  0  
 8.  7 Kóczián Benedek       4.0 27.0 13.50 18.0 0000 -  0  
    8 Laki Bercel         4.0 21.0  9.00 15.0 0000 -  0  
 10.  17 Ádám Vivien         3.5 21.0  7.50 12.5 0000 -  0  
 11.  15 Vági Mihály Aurél      3.0 28.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    10 Nagy Levente László     3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    20 Farkas Sára         3.0 22.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        3.0 22.0  6.00  9.0 0000 -  0  
    13 Schmied Erik Rajmund    3.0 21.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    4 Kajor Vince         3.0 20.0  4.50 10.0 0000 -  0  
 17.  2 Bod Márton         2.5 22.0  7.00  8.5 0000 -  0  
    6 Krikler András       2.5 17.0  3.25  9.5 0000 -  0  
 19.  16 Zilaji Márk Máté      1.0 22.0  1.00  3.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

4. forduló

2018.12.16

Ranking after round 7 of A-B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Hangay Olivér        6.0 31.0 26.00 26.0 0000 -  0  
    11 Farkas Viktor Maxim     6.0 28.5 22.50 22.0 0000 -  0  
 3.  7 Szegedy Szabolcs      5.5 28.0 20.00 22.0 0000 -  0  
 4.  12 Fehér Botond        5.0 28.5 18.50 22.0 0000 -  0  
    15 Gönye László Bálint     5.0 28.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 6.  21 Láng Kristóf Márk      4.0 32.0 14.50 21.0 0000 -  0  
    8 Berkes Tamás        4.0 27.5 11.00 16.0 0000 -  0  
    9 Berkes Zoltán        4.0 27.0 11.50 19.0 0000 -  0  
    13 Gráczol Tamás        4.0 24.0 11.25 15.0 0000 -  0  
 10.  14 Gulyás Patrick       3.5 27.5 11.00 13.5 0000 -  0  
 11.  10 Bognár-Incze Balázs     3.0 28.0  9.00 13.0 0000 -  0  
    3 A Kellermann Barnabás    3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    18 Horváth Nikoletta      3.0 23.0  7.50 10.0 0000 -  0  
    1 A Aszteri Nikolasz András  3.0 22.5  6.75 11.5 0000 -  0  
    22 Nagy Róbert         3.0 21.0  6.00 11.0 0000 -  0  
    17 Hargitai Richárd      3.0 20.5  5.75 11.5 0000 -  0  
    4 A Kolarics Tímea      3.0 18.5  6.50  8.5 0000 -  0  
 18.  2 A Fenyvesi Noémi      2.5 20.5  4.50  8.0 0000 -  0  
 19.  19 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 19.0  4.00  7.5 0000 -  0  
    20 Kolláth Bertalan      2.0 17.5  2.75  7.5 0000 -  0  
 21.  5 A Marian Tamás       1.5 23.0  4.00  8.0 0000 -  0  
 22.  6 A Paksai Csongor      1.0 18.0  1.50  1.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C-D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 Szabó Ábel         6.0 27.0 21.50 25.0 0000 -  0  
 2.  8 D Rosta László       5.5 29.5 22.75 24.0 0000 -  0  
 3.  22 Tóth Balázs Norbert     5.0 23.5 15.00 19.0 0000 -  0  
 4.  3 Biro David Benedek     4.5 30.5 16.75 21.5 0000 -  0  
    5 D Fézler Martin       4.5 30.0 17.25 16.0 0000 -  0  
    6 D Novográdecz Bernát    4.5 29.5 18.50 18.5 0000 -  0  
    18 Németh Bence        4.5 28.5 18.75 18.5 0000 -  0  
 8.  4 Bod Márton         4.0 30.0 14.00 20.0 0000 -  0  
    17 Ni Guidong         4.0 25.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    16 Nagy Levente László     4.0 24.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 11.  15 Molnár-Sáska Tamás     3.5 21.0  6.75 11.0 0000 -  0  
    2 Vági Mihály Aurél      3.5 19.5  6.50 13.5 0000 -  0  
 13.  1 Ádám Vivien         3.0 27.5  9.00 14.0 0000 -  0  
    13 Kővágó Richárd       3.0 27.0  8.00 15.0 0000 -  0  
    10 Farkas Sára         3.0 23.0  8.00 12.0 0000 -  0  
    14 Laki Bercel         3.0 23.0  6.50 11.0 0000 -  0  
    19 Schmied Erik Rajmund    3.0 17.5  3.50  8.0 0000 -  0  
 18.  21 Tomola Máté         2.5 20.5  5.25  9.0 0000 -  0  
    12 Kolarics Árpád       2.5 17.5  4.50  7.5 0000 -  0  
 20.  7 D Papp Róbert        1.5 23.5  5.00  8.0 0000 -  0  
 21.  9 Doroszlai Lelle       1.0 22.5  1.00  4.0 0000 -  0  
    11 Gönye Ágota Panna      1.0 18.5  2.00  1.5 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

5. forduló

2019.01.27.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport 
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Tagai Márton        6.0 28.5 24.00 26.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   6.0 28.0 22.00 24.0 0000 -  0  
 3.  6 Kemele-Vandlik Márk István 4.5 31.5 19.75 18.5 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       4.5 22.0 12.75 15.5 0000 -  0  
 5.  17 Tihanyi Léna        4.0 29.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    4 Fenyvesi Noémi       4.0 28.0 12.00 18.0 0000 -  0  
    3 Fekete Balázs Kornél    4.0 26.5 12.50 18.0 0000 -  0  
    9 Paksai Csongor       4.0 23.5  9.50 16.0 0000 -  0  
 9.  5 Havasi Vivien        3.5 25.0 10.00 14.5 0000 -  0  
    2 Costin Dániel        3.5 24.5  8.25 12.5 0000 -  0  
    14 To Quoc Manh Roland     3.5 24.0 10.25 14.5 0000 -  0  
    8 Medvegy Mária        3.5 20.5  7.00 10.5 0000 -  0  
 13.  7 Marian Tamás        3.0 26.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    13 Ternován Milán Farkas    3.0 20.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 15.  12 Szobonya Marton       2.5 18.5  3.25  6.5 0000 -  0  
 16.  15 Zsivkó Zsolt Lukács     2.0 19.0  4.00  8.5 0000 -  0  
 17.  11 Pintér Léna         1.5 19.5  2.25  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport 
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  21 Sallai Marton        6.0 30.0 25.00 25.0 0000 -  0  
 2.  15 Jeszenkovits Bertalan    5.5 32.0 23.50 24.5 0000 -  0  
    9 Fehér Botond        5.5 25.0 17.75 18.0 0000 -  0  
 4.  3 Berkes Zoltán        5.0 25.5 15.50 18.0 0000 -  0  
 5.  23 Veres-Pataky Márton     4.5 30.5 18.00 20.5 0000 -  0  
 6.  16 Kása Barnabás        4.0 30.5 15.00 19.0 0000 -  0  
    11 Gráczol Tamás        4.0 28.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    22 Tihanyi Tibor        4.0 22.5 11.00 13.0 0000 -  0  
    20 Nagy Róbert         4.0 20.0 10.00 12.0 0000 -  0  
 10.  18 Láng Kristóf Márk      3.5 25.0  8.25 18.5 0000 -  0  
    1 Benedek Botond       3.5 24.0  6.75 17.5 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.5 24.0  8.25 13.5 0000 -  0  
    8 Farnady Botond       3.5 24.0 10.75 12.0 0000 -  0  
    4 Bognár-Incze Balázs     3.5 23.5  9.25 13.0 0000 -  0  
 15.  2 Berkes Tamás        3.0 26.5 10.50 13.0 0000 -  0  
    7 Dobra Kata         3.0 25.0  9.50 14.0 0000 -  0  
    14 Horváth Nikoletta      3.0 18.5  4.00  7.0 0000 -  0  
 18.  17 Kellermann Barnabás     2.5 22.5  5.75 12.0 0000 -  0  
 19.  12 Gulyás Patrik        2.0 23.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    6 Cseh Petra         2.0 21.5  1.50  4.0 0000 -  0  
 21.  10 Gönye László Bálint     1.5 22.5  5.75  9.5 0000 -  0  
 22.  24 Vertán Vince        1.0 19.5  2.50  6.0 0000 -  0  
    13 Hargitai Richárd      1.0 19.5  0.50  2.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  26 Tóth Balázs Norbert     6.5 24.5 23.00 25.5 0000 -  0  
 2.  3 Biro David Benedek     5.0 32.5 21.00 23.0 0000 -  0  
    30 Sándorfy Olivér       5.0 29.0 20.00 21.0 0000 -  0  
    8 Farkas Viktor Maxim     5.0 28.0 17.00 22.0 0000 -  0  
    18 Nagy Levente László     5.0 23.5 14.00 19.0 0000 -  0  
 6.  19 Deák-Sala Dániel      4.5 33.0 19.25 21.5 0000 -  0  
    16 Laki Bercel         4.5 26.0 16.75 17.5 0000 -  0  
    12 Hollósi Milán        4.5 26.0 16.00 14.5 0000 -  0  
 9.  17 Molnár-Sáska Tamás     4.0 27.5 13.00 19.0 0000 -  0  
    21 Pintér Levente       4.0 26.5 12.00 17.0 0000 -  0  
    24 Szirmai Balázs       4.0 26.0 11.00 17.0 0000 -  0  
    23 Schmied Erik Rajmund    4.0 26.0 12.50 13.5 0000 -  0  
    22 Rezner Bálint        4.0 24.5 13.00 17.0 0000 -  0  
    29 Kolarics Árpád       4.0 23.0 10.50 13.0 0000 -  0  
 15.  7 Varga Tibor         3.5 24.0  9.50 11.0 0000 -  0  
 16.  1 Ádám Vivien         3.0 32.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    27 Vági Mihály Aurél      3.0 29.5 11.50 16.0 0000 -  0  
    9 Hangay Olivér        3.0 24.0  6.50 11.0 0000 -  0  
    4 Bod Márton         3.0 22.0  5.50  9.0 0000 -  0  
    15 Krikler András       3.0 21.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    2 Antal Regina        3.0 21.0  5.50 10.0 0000 -  0  
 22.  10 Harkányi Dávid       2.5 18.5  5.00  7.5 0000 -  0  
    14 Kranabeth Leila       2.5 18.0  3.25  8.5 0000 -  0  
    6 Doroszlai Lelle       2.5 18.0  3.25  7.5 0000 -  0  
 25.  13 Kővágó Richárd       2.0 22.5  2.00 10.0 0000 -  0  
 26.  25 Tomola Máté         1.0 21.5  2.50  7.0 0000 -  0  
    11 Havasi Alexandra      1.0 19.5  1.00  1.0 0000 -  0  
    28 Vlasics Vanessza      1.0 18.0  1.00  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  1 Deak-Sala Emilia      5.5 15.5 14.25 18.5 0000 -  0  
 2.  4 Novográdecz Bernát     4.0 16.0  7.50 17.0 0000 -  0  
    8 Hangay Tibor        4.0 16.0  7.50 14.0 0000 -  0  
 4.  3 Kellermann Botond      3.0 19.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    7 Szabó Ábel         3.0 15.5  7.00  8.0 0000 -  0  
 6.  2 Fézler Martin        2.5 21.5  7.75  9.5 0000 -  0  
 7.  5 Paksai Nikolett       2.0 19.0  3.00  7.0 0000 -  0  
 8.  6 Papp Róbert         0.0 21.5  0.00  0.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

6. forduló

2019.02.24.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Fekete Bence        6.0 24.0 20.00 25.0 0000 -  0  
 2.  11 Pállai Dávid        5.5 26.5 20.75 21.5 0000 -  0  
 3.  10 Paksai Csongor       5.0 29.0 20.00 19.0 0000 -  0  
    3 Dobos-Ordas Iván      5.0 25.5 15.00 18.0 0000 -  0  
 5.  16 To Quoc Manh Roland     4.5 25.0 13.75 18.5 0000 -  0  
    8 Horváth-Lapis Gergő     4.5 24.5 12.25 17.5 0000 -  0  
 7.  14 Szarvas Máté        4.0 34.0 19.50 21.0 0000 -  0  
    6 Fenyvesi Noémi       4.0 22.5  9.00 10.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   4.0 21.5  9.00 13.0 0000 -  0  
 10.  12 Tihanyi Léna        3.5 30.5 12.25 19.5 0000 -  0  
    2 Medvegy Mária        3.5 21.5 10.50 12.5 0000 -  0  
 12.  7 Hargitai Richárd      3.0 26.0  6.50 16.0 0000 -  0  
    19 Boné Milán         3.0 26.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    5 Lipter Alex         3.0 23.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    9 Molnár Benedek Ádám     3.0 20.5  5.00 12.0 0000 -  0  
    13 Szahakjan Tigran      3.0 19.5  5.50  8.0 0000 -  0  
 17.  4 Domonkosi Péter       2.0 24.0  5.50  9.0 0000 -  0  
    17 Kolarics Tímea       2.0 18.0  2.00  4.0 0000 -  0  
 19.  15 Szobonya Márton       1.5 21.5  4.00  8.5 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Tagai Márton        7.0 27.5 27.50 28.0 0000 -  0  
 2.  22 Gönye László        6.0 31.5 24.50 25.0 0000 -  0  
 3.  3 Berkes Zoltán        5.0 28.5 18.50 20.0 0000 -  0  
 4.  19 Takács Armand Roland    4.5 27.5 14.00 20.5 0000 -  0  
    9 Láng Kristóf Márk      4.5 22.5 11.00 16.0 0000 -  0  
 6.  6 Farnady Botond       4.0 34.0 16.50 20.0 0000 -  0  
    15 Lazur András        4.0 28.5 13.50 19.0 0000 -  0  
    13 Kiss Ákos          4.0 27.0 11.00 18.0 0000 -  0  
    1 Fehér Botond        4.0 26.0  9.00 16.0 0000 -  0  
    17 Szécsi Szabrina Míra    4.0 22.0 11.00 14.0 0000 -  0  
 11.  21 Tomola Máté         3.5 22.0  8.75 15.0 0000 -  0  
    16 Németh Zita         3.5 21.0  9.75 13.0 0000 -  0  
 13.  7 Gráczol Tamás        3.0 30.5 11.00 13.5 0000 -  0  
    10 Kása Barnabás        3.0 24.0  7.50 13.0 0000 -  0  
    14 Veres-Pataky Marci     3.0 22.5  7.00 10.0 0000 -  0  
    11 Kellermann Barnabás     3.0 21.5  6.00 11.0 0000 -  0  
    8 Gulyás Patrik        3.0 19.0  4.00  8.0 0000 -  0  
    4 Cseh Flóra         3.0 17.0  3.00  7.0 0000 -  0  
 19.  5 Cseh Petra         2.0 24.5  3.50  9.0 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        2.0 23.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 21.  12 Kemele-Vandlik Márk István 1.0 19.5  0.00  3.0 0000 -  0  
 22.  20 Tolomio Rebeka       0.0 19.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C-D
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 D Szabó Ábel        6.5 30.0 27.75 27.5 0000 -  0  
 2.  18 D Novográdecz Bernát    5.5 26.5 17.50 24.5 0000 -  0  
 3.  11 Nagy Levente László     5.0 30.0 18.50 18.0 0000 -  0  
    15 Schmied Erik Rajmund    5.0 24.5 14.50 19.0 0000 -  0  
 5.  12 Németh Bence        4.5 26.0 13.75 17.5 0000 -  0  
    1 Ádám Vivien         4.5 24.5 13.50 16.5 0000 -  0  
 7.  10 D Fézler Martin       4.0 29.0 12.00 18.0 0000 -  0  
    3 Biro David Benedek     4.0 27.0 12.50 16.0 0000 -  0  
    6 Farkas Viktor Maxim     4.0 19.5  8.50 12.0 0000 -  0  
 10.  5 Farkas Sára         3.5 30.5 13.50 18.5 0000 -  0  
    13 Molnár Sáska Tamás     3.5 19.0  7.25 10.5 0000 -  0  
 12.  4 Bod Márton         3.0 28.5  7.50 16.0 0000 -  0  
    9 Laki Bercel         3.0 26.0  7.00 15.0 0000 -  0  
    17 Vági Mihály Aurél      3.0 20.0  5.00 12.0 0000 -  0  
    19 D Papp Róbert        3.0 16.5  5.50 10.0 0000 -  0  
 16.  8 Kolarics Árpád       2.0 24.0  4.00  8.0 0000 -  0  
    16 Szakács Borbála       2.0 23.0  7.00 11.0 0000 -  0  
    7 Kővári Beni         2.0 22.0  4.00  6.0 0000 -  0  
    2 Antal Regina        2.0 18.5  2.50  4.0 0000 -  0  
 20.  14 -              0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

7. forduló

2019.03.31.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport 0331
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  13 Mickel Norman        7.0 27.5 27.50 28.0 0000 -  0  
 2.  19 Rózsa Gellért Hunor     6.0 29.5 22.50 25.0 0000 -  0  
 3.  15 Paksai Csongor       4.5 29.5 17.25 19.0 0000 -  0  
    7 Horváth-Lapis Gergő     4.5 29.0 16.25 17.5 0000 -  0  
    24 Kellermann Barnabás     4.5 26.0 13.75 18.5 0000 -  0  
    3 Borhi-Bodócs Botond     4.5 22.0 13.00 14.0 0000 -  0  
 7.  4 Domonkosi Péter       4.0 30.0 14.50 16.0 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       4.0 28.0 13.00 20.0 0000 -  0  
    18 Róder Ádám         4.0 25.0 11.50 15.0 0000 -  0  
    16 Poptodorov Kirilov Ádám   4.0 19.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    14 Molnár Benedek Ádám     4.0 17.0  7.00 12.0 0000 -  0  
 12.  5 Fenyvesi Noémi       3.5 32.0 12.25 17.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   3.5 29.5 12.75 14.0 0000 -  0  
    20 Salát Boldizsár       3.5 24.0 10.75 16.0 0000 -  0  
 15.  6 Hargitai Richárd      3.0 28.0  9.50 14.0 0000 -  0  
    2 Boné Milán         3.0 27.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    8 Kiss Sándor         3.0 24.5  9.00 12.0 0000 -  0  
 18.  22 Costin Dániel        2.5 23.0  5.25 10.0 0000 -  0  
    11 Marian Tamás        2.5 19.5  3.00 10.5 0000 -  0  
    12 Tihanyi Léna        2.5 19.5  3.25  8.0 0000 -  0  
 21.  9 Kóczián Domonkos      2.0 22.0  2.00  8.0 0000 -  0  
    17 Poptodorov Kirilov Bence  2.0 19.5  3.50  7.5 0000 -  0  
    21 Szahakjan Tigran      2.0 17.5  2.50  6.0 0000 -  0  
 24.  23 Tuza Szonja         0.0 19.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport Sakksuli 0331
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Szalóki Árpád       6.0 27.5 23.50 21.0 0000 -  0  
 2.  5 Fehér Botond        5.0 33.0 22.00 22.0 0000 -  0  
    10 Hangay Lilla        5.0 30.0 19.00 24.0 0000 -  0  
    14 Kiss Ákos          5.0 29.5 18.50 18.0 0000 -  0  
    8 Gráczol Tamás        5.0 27.0 16.00 22.0 0000 -  0  
    16 Nagy Róbert         5.0 22.0 13.00 16.0 0000 -  0  
 7.  3 Bognár-Incze Balázs     4.5 21.5 11.00 14.0 0000 -  0  
 8.  1 Berkes Tamás        4.0 31.0 16.00 18.0 0000 -  0  
    7 Gönye László Bálint     4.0 30.0 15.00 20.0 0000 -  0  
    15 Láng Kristóf Márk      4.0 25.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    20 Tomola Máté         4.0 23.0 10.00 15.0 0000 -  0  
    4 Farnady Botond       4.0 19.0  8.50 13.0 0000 -  0  
 13.  21 Veres-Pataky Márton     3.5 24.0  9.75 13.0 0000 -  0  
 14.  2 Berkes Zoltán        3.0 29.5  9.50 17.0 0000 -  0  
    23 Vlasics Vanessz       3.0 23.0  6.00 10.0 0000 -  0  
    12 Horváth Nikoletta      3.0 21.5  5.00 13.0 0000 -  0  
    22 To Quoc Manh Roland     3.0 20.0  5.00 13.0 0000 -  0  
    13 Kemele-Vandlik Márk István 3.0 17.5  8.00  9.0 0000 -  0  
 19.  6 Fekete Bence        2.5 22.0  5.25 12.5 0000 -  0  
    17 Schmelowszky Dávid     2.5 22.0  5.25 13.5 0000 -  0  
 21.  19 Szécsi Szabrina Míra    2.0 21.5  4.50  8.0 0000 -  0  
    9 Gulyás Patrik        2.0 20.5  2.00  5.0 0000 -  0  
 23.  11 Hollós Linda        1.0 23.0  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport Sakksuli 0331
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Molnár-Sáska Tamás     6.0 26.0 22.00 21.0 0000 -  0  
 2.  9 Kóczián Hanna        5.0 30.5 20.00 23.0 0000 -  0  
    17 Németh Bence        5.0 30.0 20.50 22.5 0000 -  0  
    13 Sándorfy Olivér       5.0 29.0 19.25 22.5 0000 -  0  
 5.  7 Hangay Olivér        4.5 32.0 18.50 17.5 0000 -  0  
    8 Kóczián Benedek       4.5 25.5 12.75 19.0 0000 -  0  
 7.  6 Farkas Viktor Maxim     4.0 31.0 16.50 19.0 0000 -  0  
    21 Vági Mihály Aurél      4.0 26.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    11 Kővágó Richárd       4.0 24.0 10.75 16.0 0000 -  0  
    15 Látrányi Dániel       4.0 19.5  8.00 12.0 0000 -  0  
 11.  1 Ádám Vivien         3.5 25.0  9.00 12.5 0000 -  0  
    19 Schmied Erik Rajmund    3.5 24.0 10.00 12.5 0000 -  0  
    5 Farkas Sára         3.5 23.5  8.75 15.0 0000 -  0  
    20 Tagai Márton        3.5 20.0  8.50 13.5 0000 -  0  
 15.  3 Bod Márton         3.0 24.5  8.50 14.0 0000 -  0  
    4 Deak-Sala Dániel      3.0 23.0  5.00 11.0 0000 -  0  
    14 Laki Bercel         3.0 19.5  6.50 11.0 0000 -  0  
 18.  2 Antal Regina        2.5 21.0  6.00 10.5 0000 -  0  
    12 Kranabeth Leila       2.5 18.0  3.00  7.5 0000 -  0  
 20.  10 Kolarics Árpád Gyula    2.0 21.0  2.00  6.0 0000 -  0  
 21.  18 Schmelowszky Kira      1.0 21.0  2.50  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport Sakksuli 0331
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Szabó Ábel         6.0 26.0 20.50 24.0 0000 -  0  
 2.  10 Tihanyi Norbert       5.5 29.5 22.75 23.5 0000 -  0  
 3.  13 Tuza Tamas         5.0 28.5 18.50 19.0 0000 -  0  
 4.  8 Novográdecz Bernát     4.0 25.5 12.00 14.0 0000 -  0  
    14 Kellermann Botond      4.0 25.0 12.50 18.0 0000 -  0  
    6 Látrányi Zsolt       4.0 23.0 10.00 13.5 0000 -  0  
 7.  3 Deak-Sala Emilia      3.5 29.0 11.25 18.5 1393 -  0  
    1 Thierry Edvárd       3.5 26.0  9.75 13.0 1509 -  0  
    5 Tóth Balázs Norbert     3.5 22.5  6.25 11.5 1132 -  0  
 10.  9 Salát Gergely        3.0 21.0  5.50 14.0 0000 -  0  
    7 Nagy Levente László     3.0 18.5  4.00 11.0 0000 -  0  
 12.  12 Tóth Norbert        1.5 24.5  5.75  7.5 0000 -  0  
    2 Salát Fülöp         1.5 19.5  3.25  3.5 1425 -  0  
 14.  4 Paksai Nikolett       1.0 24.5  1.50  5.0 1206 -  0  

SWISS FÁJLOK

8. forduló

2019.04.28.

Ranking after round 7 of A csoport Ssi április
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  29 Tihanyi Léna        6.5 29.0 26.25 26.0 0000 -  0  
 2.  28 Szarvas Máté        5.5 28.5 20.00 25.0 0000 -  0  
    2 Aszteri Nikolasz András   5.5 27.5 21.75 21.0 0000 -  0  
 4.  15 Paksai Csongor       5.0 27.0 18.00 18.0 0000 -  0  
 5.  5 Csúri Benedek        4.5 27.0 15.25 19.5 0000 -  0  
    21 Salát Boldizsár       4.5 27.0 16.00 19.0 0000 -  0  
    20 Rózsa Gellért Hunor     4.5 23.5 12.75 14.5 0000 -  0  
    7 Fenyvesi Noémi       4.5 22.5 13.25 14.5 0000 -  0  
 9.  4 Borhi-Bodócs Botond     4.0 30.5 14.50 19.5 0000 -  0  
    23 Simon Bendegúz       4.0 29.0 13.00 18.0 0000 -  0  
    8 Hargitai Richárd      4.0 25.5 10.00 15.0 0000 -  0  
    24 Simon Rudolf        4.0 24.5 11.75 15.0 0000 -  0  
    17 Halmos Péter        4.0 21.0 10.00 13.5 0000 -  0  
 14.  6 Dobos-Ordas Iván      3.5 30.5 12.75 17.0 0000 -  0  
    13 Marian Tamás        3.5 25.5 10.75 16.5 0000 -  0  
    25 Solti Marcell        3.5 25.5 12.25 16.0 0000 -  0  
    11 Korláth Adél        3.5 23.5  9.00 15.0 0000 -  0  
 18.  1 Apjok Gergo         3.0 29.5 12.25 15.5 0000 -  0  
    9 Havasi Vivien        3.0 26.5  9.00 13.0 0000 -  0  
    16 Péger Dániel        3.0 23.5  6.50 12.0 0000 -  0  
    26 Szabó Anna         3.0 22.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    3 Boné Milán         3.0 20.0  5.50 12.0 0000 -  0  
    19 Rigó Milán         3.0 18.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    18 Rammer Miklós        3.0 17.5  3.50 10.0 0000 -  0  
 25.  12 Lovas Levente        2.5 23.5  8.25 11.5 0000 -  0  
 26.  22 Shevchuk Annabella     2.0 22.0  4.00  8.0 0000 -  0  
    27 Szántai Ákos        2.0 18.5  3.00  6.0 0000 -  0  
 28.  14 Merkl Mór Mihály      1.5 20.5  2.00  5.0 0000 -  0  
    10 Horváth Levente       1.5 18.0  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport Ssi0428
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Fehér Botond        6.0 33.5 28.50 25.0 0000 -  0  
    11 Gönye László Bálint     6.0 29.0 23.00 23.0 0000 -  0  
 3.  15 Szilas András Benedek    5.0 31.0 20.00 25.0 0000 -  0  
    9 Gráczol Tamás        5.0 29.0 17.00 23.0 0000 -  0  
    23 Németh Laura        5.0 29.0 18.00 19.0 0000 -  0  
    16 Kiss Ákos          5.0 28.5 19.50 18.0 0000 -  0  
 7.  7 Farnady Botond       4.5 27.5 16.25 17.5 0000 -  0  
    22 Nagy Róbert         4.5 25.5 14.25 17.5 0000 -  0  
 9.  1 Berkes Tamás        4.0 31.0 16.00 18.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        4.0 27.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    29 Vlasics Vanessza      4.0 26.0 10.50 16.0 0000 -  0  
    28 Tomcsányi Kolos       4.0 25.5 11.00 18.0 0000 -  0  
    18 Kása Barnabás        4.0 25.5 12.50 17.0 0000 -  0  
    19 Lazur András        4.0 20.0 10.00 13.0 0000 -  0  
 15.  25 Schmelowszky Dávid     3.5 20.5  8.00 10.5 0000 -  0  
 16.  3 Bognár-Incze Balázs     3.0 29.5 11.50 14.0 0000 -  0  
    13 Jeszenkovits Bertalan    3.0 26.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    26 Sere Péter         3.0 24.5  5.50 10.0 0000 -  0  
    10 Gyöngyössy Gábor      3.0 24.0  7.50 15.0 0000 -  0  
    14 Kemele-Vandlik Márk István 3.0 22.5  7.00  8.0 0000 -  0  
    24 Revesz Akos Laszlo     3.0 22.0  6.50 12.5 0000 -  0  
    12 Havasi Alexandra      3.0 20.5  5.25 12.0 0000 -  0  
    27 Szécsi Szabrina Míra    3.0 19.5  6.25  9.5 0000 -  0  
 24.  30 Édes László Sándor     2.5 22.0  4.50  9.5 0000 -  0  
    5 Cseh Petra         2.5 20.0  4.75  9.0 0000 -  0  
    20 To Quoc Manh Roland     2.5 15.5  3.50  5.0 0000 -  0  
 27.  31 xxx             2.0 26.5  6.50 13.0 0000 -  0  
    4 Cseh Flóra         2.0 25.5  5.50 13.0 0000 -  0  
 29.  21 Molnár Benedek Ádám     1.5 18.5  2.50  8.0 0000 -  0  
 30.  6 Domonkosi Péter       1.0 17.0  0.50  2.0 0000 -  0  
 31.  17 Kolarics Tímea       0.5 19.5  1.50  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport Ssi0428
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Deak-Sala Dániel      6.5 29.5 27.00 27.5 0000 -  0  
 2.  3 Bod Márton         5.0 29.0 18.00 20.0 0000 -  0  
    19 Szalóki Árpád        5.0 28.0 18.75 17.5 0000 -  0  
    16 Sallai Marton        5.0 26.5 15.25 17.5 0000 -  0  
 5.  8 Farkas Viktor Maxim     4.5 30.0 16.25 20.5 0000 -  0  
    6 Édes Gergely István     4.5 30.0 16.00 19.5 0000 -  0  
    21 Tolnai Mátyás        4.5 24.0 11.75 19.5 0000 -  0  
 8.  23 Vági Mihály Aurél      4.0 23.5 11.00 17.0 0000 -  0  
    18 Sere Bence         4.0 22.5 10.00 14.0 0000 -  0  
    20 Tagai Márton        4.0 18.0  7.50 11.0 0000 -  0  
 11.  7 Farkas Sára         3.5 24.5 11.75 13.0 0000 -  0  
 12.  1 Ádám Vivien         3.0 27.0  9.50 15.0 0000 -  0  
    10 Harkányi Dávid       3.0 26.5  6.50 12.0 0000 -  0  
    17 Schmied Erik Rajmund    3.0 22.5  8.50 14.0 0000 -  0  
    13 Laki Bercel         3.0 22.0  8.00 12.5 0000 -  0  
    14 Németh Bence        3.0 20.5  8.00 10.0 0000 -  0  
 17.  5 Doroszlai Lelle       2.5 24.5  6.00 13.5 0000 -  0  
    12 Kővágó Richárd       2.5 23.5  6.25 12.5 0000 -  0  
    11 Kolarics Árpád Gyula    2.5 23.0  5.50  7.5 0000 -  0  
    22 Tomola Máté         2.5 16.5  4.50  9.5 0000 -  0  
 21.  9 Kranabeth Leila       1.5 22.0  2.75  4.5 0000 -  0  
 22.  2 Antal Regina        0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport Ssi0428
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  13 Deák-Sala Emilia      6.5 28.0 25.50 26.5 0000 -  0  
 2.  5 Harkányi Ádám        5.5 27.0 18.50 23.0 0000 -  0  
 3.  6 Harkányi Gergely      5.0 26.5 17.50 19.0 0000 -  0  
 4.  9 Novográdecz Bernát     4.0 27.0 12.00 18.0 0000 -  0  
    4 Fézler Martin        4.0 23.5 10.00 15.0 0000 -  0  
 6.  3 Farkas Imre         3.5 27.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    11 Salát Gergely        3.5 25.5  9.75 14.5 0000 -  0  
    1 Hangay Tibor        3.5 25.0  9.75 16.5 0000 -  0  
    12 Szabó Ábel         3.5 23.5  8.00 12.5 0000 -  0  
 10.  8 Nagy Levente László     3.0 18.0  7.00  8.0 0000 -  0  
 11.  2 Doroszlai Erik       2.5 21.0  5.50 10.5 0000 -  0  
    7 Molnár-Sáska Tamás     2.5 19.5  5.00  7.5 0000 -  0  
 13.  10 Paksai Nikolett       2.0 22.0  4.50 10.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

9. forduló

2019.05.26.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  6 Dobos-Ordas Iván      6.0 33.0 27.00 27.0 0000 -  0  
    21 Kovács Balázs        6.0 30.0 24.00 26.0 0000 -  0  
    3 Borhi-Bodócs Botond     6.0 26.0 21.00 22.0 0000 -  0  
 4.  20 Kovács András Levente    5.0 34.0 23.00 22.0 0000 -  0  
    29 Péger Dániel        5.0 29.5 17.50 23.0 0000 -  0  
    37 Szarvas Máté        5.0 29.5 18.50 21.0 0000 -  0  
    15 Horváth-Lapis Gergő     5.0 26.0 18.00 18.0 0000 -  0  
    4 Kellerman Barnabás     5.0 25.5 16.00 16.0 0000 -  0  
 9.  23 Kovács Ábel         4.5 27.5 14.75 18.5 0000 -  0  
 10.  27 Medvegy Mária        4.0 31.5 15.50 18.0 0000 -  0  
    5 Hiesz Gergő         4.0 29.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    28 Paksai Csongor       4.0 28.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    26 Lovas Levente        4.0 26.5 11.50 20.0 0000 -  0  
    12 Hegedüs Bernát       4.0 26.5 11.50 18.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   4.0 25.0 11.00 14.0 0000 -  0  
    2 Bakosi Bánk Csongor     4.0 24.0 10.00 11.0 0000 -  0  
    30 Rammer Miklós        4.0 21.0 10.75 13.5 0000 -  0  
 18.  8 Fenyvesi Noémi       3.5 24.5 10.25 14.5 0000 -  0  
    18 Kolarics Tímea       3.5 23.5  8.75 11.5 0000 -  0  
    13 Hiesz Bálint        3.5 21.5  8.25 13.5 0000 -  0  
 21.  19 Korláth Adél        3.0 27.0  8.00 16.0 0000 -  0  
    32 Rétfalvi Dániel       3.0 26.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    17 Kiss Sándor         3.0 25.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    9 Halmos Péter        3.0 24.5  8.00 13.0 0000 -  0  
    31 Rigó Milán         3.0 24.0  7.75 10.5 0000 -  0  
    11 Hegedűs Zsombor       3.0 21.0  8.50 11.0 0000 -  0  
 27.  25 Káldos Alex         2.5 23.0  4.25  8.0 0000 -  0  
    36 Szahakjan Tigran      2.5 22.5  6.75  9.5 0000 -  0  
    35 Szabó Patrik        2.5 21.0  6.25 12.5 0000 -  0  
    24 Kucza Ábel         2.5 19.5  4.25  6.0 0000 -  0  
    38 Szántai Ákos        2.5 18.5  4.75 10.0 0000 -  0  
    10 Harazdy Miksa Benedek    2.5 17.5  4.00  8.0 0000 -  0  
 33.  14 Chen Yufei Ella       2.0 23.0  2.50  8.0 0000 -  0  
    34 Szabó Anna         2.0 17.0  3.50  3.0 0000 -  0  
    16 Kis Marcell         2.0 16.0  3.50  7.0 0000 -  0  
 36.  7 El Charbaji Dániel     1.5 23.5  4.50  8.0 0000 -  0  
    33 Chen Yuxuan Léna      1.5 18.5  3.25  7.0 0000 -  0  
 38.  22 Kovács Bertalan       1.0 21.5  2.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Hangay Lilla        6.0 27.5 23.00 23.0 0000 -  0  
 2.  10 Gönye László Bálint     5.5 29.5 21.25 24.0 0000 -  0  
 3.  5 Bognár-Incze Balázs     5.0 31.0 22.00 20.0 0000 -  0  
    18 Kása Barnabás        5.0 29.0 18.50 24.0 0000 -  0  
    13 Hernádi Álmos        5.0 27.0 18.50 22.0 0000 -  0  
    23 Németh Laura        5.0 27.0 16.50 19.0 0000 -  0  
    22 Nagy Róbert         5.0 24.5 15.50 17.0 0000 -  0  
 8.  29 Tomcsányi Kolos       4.5 31.5 18.75 23.0 0000 -  0  
 9.  14 Láng Kristóf Márk      4.0 29.5 15.00 18.0 0000 -  0  
    8 Gráczol Tamás        4.0 27.0 13.50 15.0 0000 -  0  
    20 Mickel Norman        4.0 26.0 12.50 15.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        4.0 25.5 12.50 14.0 0000 -  0  
    27 Szécsi Szabrina Míra    4.0 24.0 10.50 14.0 0000 -  0  
 14.  24 Retter Martin        3.5 30.5 12.75 16.5 0000 -  0  
    30 Édes László Sándor     3.5 27.5 10.75 15.5 0000 -  0  
    6 Deák Zsófia         3.5 23.0  7.75 14.0 0000 -  0  
    9 Gyöngyössy Gábor      3.5 21.5  9.25 12.0 0000 -  0  
    17 Kranabeth Leila       3.5 20.5  8.25 11.0 0000 -  0  
 19.  2 Berkes Tamás        3.0 30.5 11.00 18.0 0000 -  0  
    28 To Quoc Manh Roland     3.0 26.5  6.50 15.0 0000 -  0  
    7 Farnady Botond       3.0 22.0  5.50  9.0 0000 -  0  
 22.  1 Bedő Luca          2.5 22.5  5.75 10.5 0000 -  0  
    26 Szijártó Márton       2.5 22.0  4.75  7.0 0000 -  0  
    19 Üveges Miklós        2.5 19.5  4.25 10.5 0000 -  0  
 25.  12 Hargitai Richárd      2.0 21.0  3.00 10.0 0000 -  0  
    25 Revesz Akos Laszlo     2.0 20.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    15 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 19.0  3.00  6.0 0000 -  0  
    16 Keszthelyi Botond Félix   2.0 16.5  2.00  4.0 0000 -  0  
 29.  4 Bodnár Csaba        1.0 18.0  2.00  2.0 0000 -  0  
    21 Molnár Benedek Ádám     1.0 15.5  1.00  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Olivér        5.5 29.0 21.75 23.5 0000 -  0  
    20 Édes Gergely István     5.5 25.5 18.75 22.5 0000 -  0  
 3.  12 Németh Bence        5.0 27.0 17.50 19.0 0000 -  0  
 4.  19 Vági Mihály Aurél      4.5 27.5 14.25 23.5 0000 -  0  
    11 Laki Bercel         4.5 27.5 15.75 19.5 0000 -  0  
    18 Szakmáry Domonkos      4.5 26.0 14.75 18.0 0000 -  0  
 7.  4 Fehér Botond        4.0 33.5 19.00 21.0 0000 -  0  
    14 Sallai Marton        4.0 23.0 12.50 14.0 0000 -  0  
    16 Tagai Márton        4.0 22.5 12.50 12.0 0000 -  0  
    8 Kolarics Árpád Gyula    4.0 21.0  9.50 10.0 0000 -  0  
 11.  6 Harkányi Dávid       3.5 27.5 10.75 13.0 0000 -  0  
 12.  3 Farkas Viktor Maxim     3.0 25.0  7.00 14.0 0000 -  0  
    15 Schmied Erik Rajmund    3.0 23.0  8.50 10.0 0000 -  0  
    7 Kenyó Zsófia        3.0 22.5  5.50 14.0 0000 -  0  
 15.  9 Kővágó Richárd       2.5 19.5  4.25  8.0 0000 -  0  
    17 Tomola Máté         2.5 19.5  4.25  6.0 0000 -  0  
 17.  10 Vlasics Vanessza      2.0 24.5  7.00 11.0 0000 -  0  
    2 Farkas Sára         2.0 24.5  5.00  7.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 21.0  4.50  8.0 0000 -  0  
 20.  13 Pozsgai Balázs       1.0 20.5  2.00  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Fézler Martin        4.0 25.0 13.00 19.0 0000 -  0  
 2.  3 Deak-Sala Dániel      3.0 26.0 10.25 16.5 0000 -  0  
    7 Novográdecz Bernát     3.0 25.5 11.00 15.5 0000 -  0  
    1 Bod Márton         3.0 25.0 10.00  9.0 0000 -  0  
    2 Börzsei András       3.0 24.0 10.75  7.5 0000 -  0  
 6.  6 Nagy Levente László     2.5 25.5  8.25 10.5 0000 -  0  
    5 Molnár-Sáska Tamás     2.5 25.0  8.75  6.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

Résztvevők

Név Db Napok
Aszteri Nikolasz András92018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Berkes Tamás92018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Berkes Zoltán92018.09.30(A), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Bod Márton92018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(D)
Fehér Botond92018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(C)
Fenyvesi Noémi92018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Hargitai Richárd92018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(B)
Kemele-Vandlik Márk István92018.09.30(B), 2018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Kolarics Tímea92018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(B), 2019.05.26(A)
Laki Bercel92018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Nagy Levente László92018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(D), 2019.04.28(D), 2019.05.26(D)
Novográdecz Bernát92018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(D), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(D), 2019.04.28(D), 2019.05.26(D)
Paksai Csongor92018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Schmied Erik Rajmund92018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Tomola Máté92018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Vági Mihály Aurél92018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Bognár-Incze Balázs82018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Farkas Sára82018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Farkas Viktor Maxim82018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Kővágó Richárd82018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Láng Kristóf Márk82018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.05.26(B)
Molnár-Sáska Tamás82018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(D), 2019.05.26(D)
Németh Bence82018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Antal Regina72018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Fézler Martin72018.09.30(D), 2018.10.28(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(D), 2019.02.24(CD), 2019.04.28(D), 2019.05.26(D)
Kolarics Árpád Gyula72018.10.28(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Nagy Róbert72018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Ádám Vivien72018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C)
Gráczol Tamás62018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Gönye László Bálint62018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Hangay Olivér62018.09.30(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(C), 2019.03.31(C), 2019.05.26(C)
Kellermann Barnabás62018.09.30(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(A)
Paksai Nikolett62018.09.30(D), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(D), 2019.03.31(D), 2019.04.28(D)
Cseh Flóra52018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.04.28(B)
Cseh Petra52018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.04.28(B)
Farnady Botond52019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Horváth Nikoletta52018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B), 2019.03.31(B)
Marian Tamás52018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A)
Szabó Ábel52018.12.16(CD), 2019.01.27(D), 2019.02.24(CD), 2019.03.31(D), 2019.04.28(D)
Tagai Márton52019.01.27(A), 2019.02.24(B), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
To Quoc Manh Roland52019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Veres-Pataky Márton52018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B)
Biro David Benedek42018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.02.24(CD)
Dobos-Ordas Iván42018.11.25(A), 2019.02.24(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Doroszlai Lelle42018.09.30(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.04.28(C)
Hangay Lilla42018.09.30(A), 2018.11.25(A), 2019.03.31(B), 2019.05.26(B)
Kellermann Botond42018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(D), 2019.03.31(D)
Kranabeth Leila42019.01.27(C), 2019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(B)
Kása Barnabás42019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Molnár Benedek Ádám42019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Ni Guidong42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Sallai Marton42018.11.25(B), 2019.01.27(B), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Szécsi Szabrina Míra42019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Tihanyi Léna42019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A)
Tóth Balázs Norbert42018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C), 2019.03.31(D)
Boné Milán32019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(A)
Borhi-Bodócs Botond32019.03.31(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Deak-Sala Dániel32019.03.31(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(D)
Domonkosi Péter32019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.04.28(B)
Gulyás Patrick32018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB)
Gulyás Patrik32019.01.27(B), 2019.02.24(B), 2019.03.31(B)
Hangay Tibor32018.09.30(D), 2019.01.27(D), 2019.04.28(D)
Harkányi Dávid32019.01.27(C), 2019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Hollósi Milán32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(C)
Horváth-Lapis Gergő32019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.05.26(A)
Kiss Ákos32019.02.24(B), 2019.03.31(B), 2019.04.28(B)
Krikler András32018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(C)
Kóczián Benedek32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2019.03.31(C)
Kóczián Domonkos32018.09.30(A), 2018.11.25(A), 2019.03.31(A)
Lábár Kornél32018.09.30(B), 2018.10.28(A), 2018.11.25(B)
Lábár Kristóf32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Medvegy Mária32019.01.27(A), 2019.02.24(A), 2019.05.26(A)
Papp Róbert32018.12.16(CD), 2019.01.27(D), 2019.02.24(CD)
Pintér Levente32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2019.01.27(C)
Pintér Léna32018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2019.01.27(A)
Szahakjan Tigran32019.02.24(A), 2019.03.31(A), 2019.05.26(A)
Szarvas Máté32019.02.24(A), 2019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Szobonya Márton32018.10.28(A), 2019.01.27(A), 2019.02.24(A)
Sándorfy Olivér32018.09.30(D), 2019.01.27(C), 2019.03.31(C)
Vlasics Vanessza32019.01.27(C), 2019.04.28(B), 2019.05.26(C)
Costin Dániel22019.01.27(A), 2019.03.31(A)
Deak-Sala Emilia22019.01.27(D), 2019.03.31(D)
Doroszlai Erik22018.09.30(D), 2019.04.28(D)
Elek Janka22018.09.30(B), 2018.11.25(B)
Fekete Bence22019.02.24(A), 2019.03.31(B)
Halmos Péter22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Havasi Alexandra22019.01.27(C), 2019.04.28(B)
Havasi Vivien22019.01.27(A), 2019.04.28(A)
Jeszenkovits Bertalan22019.01.27(B), 2019.04.28(B)
Kiss Sándor22019.03.31(A), 2019.05.26(A)
Korláth Adél22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Kóczián Hanna22018.09.30(C), 2019.03.31(C)
Lazur András22019.02.24(B), 2019.04.28(B)
Lovas Levente22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Mickel Norman22019.03.31(A), 2019.05.26(B)
Németh Laura22019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Péger Dániel22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Rammer Miklós22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Revesz Akos Laszlo22019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Rigó Milán22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Rózsa Gellért Hunor22019.03.31(A), 2019.04.28(A)
Salát Boldizsár22019.03.31(A), 2019.04.28(A)
Salát Gergely22019.03.31(D), 2019.04.28(D)
Schmelowszky Dávid22019.03.31(B), 2019.04.28(B)
Stefán Márton22018.09.30(B), 2018.10.28(B)
Szabó Anna22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Szántai Ákos22019.04.28(A), 2019.05.26(A)
Tihanyi Tibor22018.10.28(B), 2019.01.27(B)
Tomcsányi Kolos22019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Varga Hanna22018.09.30(C), 2018.10.28(B)
Vertán Vince22018.11.25(B), 2019.01.27(B)
Édes Gergely István22019.04.28(C), 2019.05.26(C)
Édes László Sándor22019.04.28(B), 2019.05.26(B)
Apjok Gergo12019.04.28(A)
Bakosi Bánk Csongor12019.05.26(A)
Bedő Luca12019.05.26(B)
Benedek Botond12019.01.27(B)
Bodnár Csaba12019.05.26(B)
Börzsei András12019.05.26(D)
Chen Yufei Ella12019.05.26(A)
Chen Yuxuan Léna12019.05.26(A)
Csúri Benedek12019.04.28(A)
Deák Zsófia12019.05.26(B)
Deák-Sala Dániel12019.01.27(C)
Deák-Sala Emilia12019.04.28(D)
Dobra Kata12019.01.27(B)
Eberhart Dávid Marcell12018.09.30(C)
El Charbaji Dániel12019.05.26(A)
Elek Sára12018.09.30(C)
Farkas Imre12019.04.28(D)
Fekete Balázs Kornél12019.01.27(A)
Gyöngyössy Gábor12019.04.28(B)
Gyöngyössy Gábor12019.05.26(B)
Gönye László12019.02.24(B)
Gönye Ágota Panna12018.12.16(CD)
Harazdy Miksa Benedek12019.05.26(A)
Harkányi Gergely12019.04.28(D)
Harkányi Ádám12019.04.28(D)
Hegedüs Bernát12019.05.26(A)
Hegedűs Zsombor12019.05.26(A)
Hernádi Álmos12019.05.26(B)
Hiesz Bálint12019.05.26(A)
Hiesz Gergő12019.05.26(A)
Hollós Linda12019.03.31(B)
Horváth Levente12019.04.28(A)
Kajor Vince12018.11.25(C)
Kellerman Barnabás12019.05.26(A)
Kenyó Zsófia12019.05.26(C)
Keszthelyi Botond Félix12019.05.26(B)
Kis Marcell12019.05.26(A)
Kolláth Bertalan12018.12.16(AB)
Kovács András Levente12019.05.26(A)
Kovács Balázs12019.05.26(A)
Kovács Bertalan12019.05.26(A)
Kovács Ábel12019.05.26(A)
Kucza Ábel12019.05.26(A)
Káldos Alex12019.05.26(A)
Kővári Beni12019.02.24(CD)
Lipter Alex12019.02.24(A)
Látrányi Dániel12019.03.31(C)
Látrányi Zsolt12019.03.31(D)
Merkl Mór Mihály12019.04.28(A)
Novográdecz Zoltán12018.09.30(D)
Németh Zita12019.02.24(B)
Poptodorov Kirilov Bence12019.03.31(A)
Poptodorov Kirilov Ádám12019.03.31(A)
Pozsgai Balázs12019.05.26(C)
Puskás Gergely12018.10.28(B)
Puskás Mihály Tivadar12018.10.28(C)
Pállai Dávid12019.02.24(A)
Retter Martin12019.05.26(B)
Rezner Bálint12019.01.27(C)
Rosta László12018.12.16(CD)
Rétfalvi Dániel12019.05.26(A)
Róder Ádám12019.03.31(A)
Sallai Márton12018.10.28(B)
Salát Fülöp12019.03.31(D)
Schmelowszky Kira12019.03.31(C)
Sere Bence12019.04.28(C)
Sere Péter12019.04.28(B)
Shevchuk Annabella12019.04.28(A)
Simon Bendegúz12019.04.28(A)
Simon Rudolf12019.04.28(A)
Solti Marcell12019.04.28(A)
Szabó Patrik12019.05.26(A)
Szakmáry Domonkos12019.05.26(C)
Szakács Borbála12019.02.24(CD)
Szalóki Árpád12019.03.31(B)
Szalóki Árpád12019.04.28(C)
Szegedy Szabolcs12018.12.16(AB)
Szijártó Márton12019.05.26(B)
Szilas András Benedek12019.04.28(B)
Szirmai Balázs12019.01.27(C)
Szászvári Szebasztián12018.11.25(A)
Takács Armand Roland12019.02.24(B)
Ternován Milán Farkas12019.01.27(A)
Thierry Edvárd12019.03.31(D)
Tihanyi Norbert12019.03.31(D)
Tolnai Mátyás12019.04.28(C)
Tolomio Rebeka12019.02.24(B)
Tuza Szonja12019.03.31(A)
Tuza Tamas12019.03.31(D)
Tóth Norbert12019.03.31(D)
Varga Tibor12019.01.27(C)
Vlasics Vanessz12019.03.31(B)
Wernigg Júlia12018.11.25(A)
Zilaji Márk Máté12018.11.25(C)
Zsiska Botond12018.10.28(A)
Zsivkó Zsolt Lukács12019.01.27(A)
Zóka Zétény12018.09.30(C)
Üveges Miklós12019.05.26(B)

Fotók

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ádám Olga info@sakkmatyi.hu