Sakksuli Kupa 2018/2019

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek 
versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(kivéve nov.25.: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14. és dec.16.: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe.

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2018.09.30.
 • 2. verseny 2018.10.28.
 • 3. verseny 2018.11.25.
 • 4. verseny 2018.12.16.
 • 5. verseny 2019.01.27.
 • 6. verseny 2019.02.24.
 • 7. verseny 2019.03.31.
 • 8. verseny 2019.04.28.
 • 9. verseny 2019.05.26.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(3. vsny: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14.)
(4. vsny: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Nevezési lap

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet.

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (2000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 1500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 2000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (1300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

 

Ha  nevezel, de mégsem tudsz eljönni, azt 2 nappal előre e-mailen jelezd! Váratlan betegség esetén SMS-t küldj, és orvosi igazolást kérj. Ellenkező esetben a további előnevezéseidet töröljük, és a további fordulókra kedvezmények nélkül, csak helyszíni nevezéssel, 2000 Ft-os nevezési díjjal tudsz beszállni. Megértésed köszönjük!

Feliratkozás után kell kapnod egy e-mailt (ha nem érkezik, bizonyára SPAM mappába ment, vagy rossz címet adtál meg). Abban lesz egy link, amin keresztül később további időpontokkal is ki tudod egészíteni a nevezésedet!

 


Kérlek add meg a versenyző pontos adatait!

 

Email-cím:*
Regisztráló neve:*
Versenyző teljes neve:*
Születési év:*
Születési hónap:*
nap:*
versenyző Élő pontja, ha van:
Számlázási név:*
Irányítószám:*
Község:*
Cím:*
Versenytapasztalat:*
Jogosult vagyok kedvezményre (-200 Ft), mert:
Erre a fordulóra nevezek:
csoport:               

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2012. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2010. és 2011. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2010. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2008. és 2009. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2006. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2004. és 2005. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2005-ben születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a FIDE pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Eredmények

1. forduló

2018.09.30.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Hangay Olivér        7.0 23.0 23.00 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Berkes Zoltán        6.0 27.0 20.00 23.0 0000 -  0  
 3.  3 Hangay Lilla        5.0 23.5 11.00 18.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz      4.0 20.0  7.00 13.0 0000 -  0  
 5.  7 Paksai Csongor       3.5 28.0  9.50 13.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Domonkos      3.5 25.5  8.00 13.5 0000 -  0  
 7.  5 Kellermann Barnabás     3.0 25.5  5.50 14.0 0000 -  0  
 8.  9 Fenyvesi Noémi       2.0 23.0  3.50 11.0 0000 -  0  
 9.  8 Pintér Léna         1.0 25.0  2.50  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B Csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Farkas Sára         6.0 30.5 26.00 27.0 0000 -  0  
    2 Bod Márton         6.0 26.0 20.00 24.0 0000 -  0  
 3.  12 Fehér Botond        5.0 28.0 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Láng Kristóf Márk      4.5 25.0 15.50 15.0 0000 -  0  
 5.  11 Nagy Róbert         4.0 30.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    1 Berkes Tamás        4.0 27.0 10.00 16.0 0000 -  0  
    14 Nagy Levente László     4.0 23.5  8.50 17.0 0000 -  0  
 8.  3 Bognár-Incze Balázs     3.0 26.5  8.00 12.0 0000 -  0  
    10 Stefán Márton        3.0 23.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    13 Kolarics Timea       3.0 22.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 11.  4 Elek Janka         2.0 20.0  2.50  7.0 0000 -  0  
    6 Hargitai Richárd      2.0 19.5  3.00  7.0 0000 -  0  
 13.  7 Lábár Kornél        1.5 19.0  3.50  6.0 0000 -  0  
 14.  8 Kemele Vandlik Márk     1.0 22.5  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Kóczián Hanna        5.5 29.5 22.75 21.0 0000 -  0  
    20 Eberhart Dávid Marcell   5.5 27.0 19.75 22.5 0000 -  0  
 3.  11 Németh Bence        5.0 26.5 16.50 20.0 0000 -  0  
 4.  4 Hollósi Milán        4.5 32.5 20.25 18.0 0000 -  0  
    5 Kellermann Botond      4.5 31.0 18.50 22.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        4.5 28.5 17.00 19.0 0000 -  0  
    13 Novográdecz Bernát     4.5 27.0 14.75 19.0 0000 -  0  
    14 Pintér Levente       4.5 24.5 14.25 14.0 0000 -  0  
 9.  17 Vági Mihály Aurél      3.5 27.5 10.25 17.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Benedek       3.5 26.0  9.75 15.0 0000 -  0  
    19 Zóka Zétény         3.5 24.0  9.25 13.5 0000 -  0  
    12 Ni Guidong         3.5 22.5  7.75 14.0 0000 -  0  
    15 Schmied Erik Rajmund    3.5 22.0  5.75 12.5 0000 -  0  
 14.  10 Laki Bercel         3.0 25.5  7.50 14.0 0000 -  0  
    16 Tomola Máté         3.0 17.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 16.  8 Kővágó Richárd       2.0 23.5  4.00 10.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 22.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    2 Doroszlai Lelle       2.0 17.5  3.00  9.0 0000 -  0  
 19.  3 Elek Sára          1.0 19.5  2.00  1.0 0000 -  0  
    18 Varga Hanna         1.0 16.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 5 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Tibor        5.0 10.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 2.  3 Paksai Nikolett       4.0 11.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 3.  1 Doroszlai Erik       3.0 12.0  3.00 11.0 0000 -  0  
 4.  4 Sándorfy Olivér       2.0 13.0  1.00  5.0 0000 -  0  
 5.  2 Fézler Martin        1.0 14.0  0.00  3.0 0000 -  0  
 6.  6 Novográdecz Zoltán     0.0 15.0  0.00  0.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

2. forduló

2018.10.28.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Farkas Viktor Maxim     7.0 24.5 24.50 28.0 0000 -  0  
 2.  10 Zsiska Botond        5.0 29.0 17.50 22.0 0000 -  0  
 3.  6 Lábár Kornél        4.5 22.5  9.75 16.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz András   4.0 26.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 24.5  9.00 16.0 0000 -  0  
    5 Kemele-Vandlik Márk István 4.0 22.5  6.50 13.0 0000 -  0  
 7.  4 Gulyás Patrick       3.5 22.5  7.25 16.0 0000 -  0  
 8.  7 Paksai Csongor       2.0 25.5  1.00  7.0 0000 -  0  
 9.  9 Szobonya Márton       1.0 25.0  0.00  5.0 0000 -  0  
 10.  8 Pintér Léna         0.0 23.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  12 Nagy Levente László     7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  11 Molnár-Sáska Tamás     5.0 31.5 19.50 23.0 0000 -  0  
    13 Veres-Pataky Márton     5.0 29.5 17.50 19.0 0000 -  0  
    4 Bognár-Ince Balázs     5.0 28.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 5.  16 Sallai Márton        4.0 31.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    6 Fehér Botond        4.0 26.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    3 Tihanyi Tibor        4.0 23.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    14 Nagy Róbert         4.0 21.0 10.50 13.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         4.0 19.0  8.25 12.0 0000 -  0  
 10.  19 Láng Kristóf Márk      3.5 30.0 12.00 17.0 0000 -  0  
    15 Puskás Gergely       3.5 24.0 10.75 17.0 0000 -  0  
 12.  1 Berkes Tamás        3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        3.0 23.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    9 Horváth Nikoletta      3.0 20.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    8 Hargitai Richárd      3.0 19.0  6.00 10.5 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.0 18.5  6.50 10.0 0000 -  0  
 17.  18 Stefán Márton        2.0 22.5  5.00 11.0 0000 -  0  
    17 Varga Hanna         2.0 22.0  5.25  8.5 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       2.0 19.5  3.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Paksai Nikolett       7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  3 Puskás Mihály Tivadar    6.0 29.5 22.50 24.0 0000 -  0  
 3.  14 Novográdecz Bernát     4.5 30.0 14.75 21.0 0000 -  0  
    1 Fézler Martin        4.5 26.0 15.75 17.0 0000 -  0  
    13 Ni Guidong         4.5 25.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 6.  4 Ádám Vivien         4.0 29.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    10 Lábár Kristóf        4.0 26.0  8.50 17.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.0 22.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    16 Smied Erik Rajmund     4.0 22.0 11.00 13.0 0000 -  0  
 10.  6 Bod Márton         3.5 27.0 11.75 16.0 0000 -  0  
 11.  19 Kolarics Árpád       3.0 28.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    15 Pintér Levente       3.0 24.5  8.50 11.0 0000 -  0  
    18 Vági Mihály Aurél      3.0 24.0  7.00 13.0 0000 -  0  
    11 Laki Bercell        3.0 23.5  5.50  8.0 0000 -  0  
    7 Farkas Sára         3.0 23.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    9 Krikler András       3.0 19.0  5.50  9.0 0000 -  0  
 17.  5 Antal Regina        2.0 20.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    17 Tomola Máté         2.0 20.0  3.00 12.0 0000 -  0  
    8 Kővágó Richárd       2.0 17.0  4.00  6.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

3. forduló

2018.11.25.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Lilla        6.5 26.0 24.50 27.5 0000 -  0  
 2.  6 Kellermann Barnabás     6.0 29.5 23.00 24.0 0000 -  0  
 3.  4 Gulyás Patrick       5.0 28.5 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Paksai Csongor       4.0 27.5 10.00 17.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   4.0 23.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 23.0  6.50 15.0 0000 -  0  
 7.  11 Kolarics Tímea       3.5 28.5 11.25 14.5 0000 -  0  
 8.  2 Dobos-Ordas Iván      3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    7 Kóczián Domonkos      3.0 19.5  3.50  9.0 0000 -  0  
 10.  8 Marian Tamás        2.0 20.5  1.50  8.0 0000 -  0  
 11.  10 Szászvári Szebasztián    1.0 24.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 12.  12 Wernigg Júlia        0.0 21.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Molnár-Sáska Tamás     7.0 30.0 30.00 28.0 0000 -  0  
 2.  4 Biro David Benedek     6.0 31.0 24.00 25.0 0000 -  0  
 3.  20 Sallai Marton        5.0 31.0 18.00 23.0 0000 -  0  
    11 Hangay Olivér        5.0 30.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 5.  10 Gönye László Bálint     4.0 30.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        4.0 29.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    17 Láng Kristóf Márk      4.0 26.5 12.50 14.0 0000 -  0  
    5 Bognár-Incze Balázs     4.0 24.5 10.50 15.0 0000 -  0  
    9 Fehér Botond        4.0 24.0 11.00 15.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        4.0 22.5 11.50 15.0 0000 -  0  
 11.  13 Horváth Nikoletta      3.5 21.0  8.75 12.0 0000 -  0  
 12.  21 Tomola Máté         3.0 27.0 10.00 15.0 0000 -  0  
    1 Verespataky Márton     3.0 26.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    8 Farkas Viktor Maxim     3.0 26.5  6.50 15.0 0000 -  0  
    15 Kővágó Richárd       3.0 24.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         3.0 23.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 19.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 18.  22 Vertán Vince        2.5 19.5  3.25  9.0 0000 -  0  
    12 Hargitai Richárd      2.5 18.5  4.75 10.0 0000 -  0  
 20.  14 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 17.5  1.50  5.0 0000 -  0  
 21.  16 Lábár Kornél        1.0 19.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 22.  19 Elek Janka         0.5 17.0  1.25  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C - D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  19 Paksai Nikolett       6.0 22.5 17.00 22.0 0000 -  0  
 2.  5 Kellermann Botond      5.5 31.0 24.75 25.5 0000 -  0  
 3.  14 Tóth Balázs Norbert     5.0 24.5 15.00 19.0 0000 -  0  
 4.  11 Ni Guidong         4.5 32.5 20.25 19.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.5 30.0 16.25 20.0 0000 -  0  
    18 Novográdecz Bernát     4.5 28.0 16.75 18.0 0000 -  0  
    3 Hollósi Milán        4.5 25.5 13.75 18.0 0000 -  0  
 8.  7 Kóczián Benedek       4.0 27.0 13.50 18.0 0000 -  0  
    8 Laki Bercel         4.0 21.0  9.00 15.0 0000 -  0  
 10.  17 Ádám Vivien         3.5 21.0  7.50 12.5 0000 -  0  
 11.  15 Vági Mihály Aurél      3.0 28.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    10 Nagy Levente László     3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    20 Farkas Sára         3.0 22.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        3.0 22.0  6.00  9.0 0000 -  0  
    13 Schmied Erik Rajmund    3.0 21.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    4 Kajor Vince         3.0 20.0  4.50 10.0 0000 -  0  
 17.  2 Bod Márton         2.5 22.0  7.00  8.5 0000 -  0  
    6 Krikler András       2.5 17.0  3.25  9.5 0000 -  0  
 19.  16 Zilaji Márk Máté      1.0 22.0  1.00  3.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

4. forduló

2018.12.16

Ranking after round 7 of A-B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Hangay Olivér        6.0 31.0 26.00 26.0 0000 -  0  
    11 Farkas Viktor Maxim     6.0 28.5 22.50 22.0 0000 -  0  
 3.  7 Szegedy Szabolcs      5.5 28.0 20.00 22.0 0000 -  0  
 4.  12 Fehér Botond        5.0 28.5 18.50 22.0 0000 -  0  
    15 Gönye László Bálint     5.0 28.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 6.  21 Láng Kristóf Márk      4.0 32.0 14.50 21.0 0000 -  0  
    8 Berkes Tamás        4.0 27.5 11.00 16.0 0000 -  0  
    9 Berkes Zoltán        4.0 27.0 11.50 19.0 0000 -  0  
    13 Gráczol Tamás        4.0 24.0 11.25 15.0 0000 -  0  
 10.  14 Gulyás Patrick       3.5 27.5 11.00 13.5 0000 -  0  
 11.  10 Bognár-Incze Balázs     3.0 28.0  9.00 13.0 0000 -  0  
    3 A Kellermann Barnabás    3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    18 Horváth Nikoletta      3.0 23.0  7.50 10.0 0000 -  0  
    1 A Aszteri Nikolasz András  3.0 22.5  6.75 11.5 0000 -  0  
    22 Nagy Róbert         3.0 21.0  6.00 11.0 0000 -  0  
    17 Hargitai Richárd      3.0 20.5  5.75 11.5 0000 -  0  
    4 A Kolarics Tímea      3.0 18.5  6.50  8.5 0000 -  0  
 18.  2 A Fenyvesi Noémi      2.5 20.5  4.50  8.0 0000 -  0  
 19.  19 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 19.0  4.00  7.5 0000 -  0  
    20 Kolláth Bertalan      2.0 17.5  2.75  7.5 0000 -  0  
 21.  5 A Marian Tamás       1.5 23.0  4.00  8.0 0000 -  0  
 22.  6 A Paksai Csongor      1.0 18.0  1.50  1.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C-D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 Szabó Ábel         6.0 27.0 21.50 25.0 0000 -  0  
 2.  8 D Rosta László       5.5 29.5 22.75 24.0 0000 -  0  
 3.  22 Tóth Balázs Norbert     5.0 23.5 15.00 19.0 0000 -  0  
 4.  3 Biro David Benedek     4.5 30.5 16.75 21.5 0000 -  0  
    5 D Fézler Martin       4.5 30.0 17.25 16.0 0000 -  0  
    6 D Novográdecz Bernát    4.5 29.5 18.50 18.5 0000 -  0  
    18 Németh Bence        4.5 28.5 18.75 18.5 0000 -  0  
 8.  4 Bod Márton         4.0 30.0 14.00 20.0 0000 -  0  
    17 Ni Guidong         4.0 25.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    16 Nagy Levente László     4.0 24.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 11.  15 Molnár-Sáska Tamás     3.5 21.0  6.75 11.0 0000 -  0  
    2 Vági Mihály Aurél      3.5 19.5  6.50 13.5 0000 -  0  
 13.  1 Ádám Vivien         3.0 27.5  9.00 14.0 0000 -  0  
    13 Kővágó Richárd       3.0 27.0  8.00 15.0 0000 -  0  
    10 Farkas Sára         3.0 23.0  8.00 12.0 0000 -  0  
    14 Laki Bercel         3.0 23.0  6.50 11.0 0000 -  0  
    19 Schmied Erik Rajmund    3.0 17.5  3.50  8.0 0000 -  0  
 18.  21 Tomola Máté         2.5 20.5  5.25  9.0 0000 -  0  
    12 Kolarics Árpád       2.5 17.5  4.50  7.5 0000 -  0  
 20.  7 D Papp Róbert        1.5 23.5  5.00  8.0 0000 -  0  
 21.  9 Doroszlai Lelle       1.0 22.5  1.00  4.0 0000 -  0  
    11 Gönye Ágota Panna      1.0 18.5  2.00  1.5 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

5. forduló

2019.01.27.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport 
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Tagai Márton        6.0 28.5 24.00 26.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   6.0 28.0 22.00 24.0 0000 -  0  
 3.  6 Kemele-Vandlik Márk István 4.5 31.5 19.75 18.5 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       4.5 22.0 12.75 15.5 0000 -  0  
 5.  17 Tihanyi Léna        4.0 29.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    4 Fenyvesi Noémi       4.0 28.0 12.00 18.0 0000 -  0  
    3 Fekete Balázs Kornél    4.0 26.5 12.50 18.0 0000 -  0  
    9 Paksai Csongor       4.0 23.5  9.50 16.0 0000 -  0  
 9.  5 Havasi Vivien        3.5 25.0 10.00 14.5 0000 -  0  
    2 Costin Dániel        3.5 24.5  8.25 12.5 0000 -  0  
    14 To Quoc Manh Roland     3.5 24.0 10.25 14.5 0000 -  0  
    8 Medvegy Mária        3.5 20.5  7.00 10.5 0000 -  0  
 13.  7 Marian Tamás        3.0 26.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    13 Ternován Milán Farkas    3.0 20.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 15.  12 Szobonya Marton       2.5 18.5  3.25  6.5 0000 -  0  
 16.  15 Zsivkó Zsolt Lukács     2.0 19.0  4.00  8.5 0000 -  0  
 17.  11 Pintér Léna         1.5 19.5  2.25  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport 
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  21 Sallai Marton        6.0 30.0 25.00 25.0 0000 -  0  
 2.  15 Jeszenkovits Bertalan    5.5 32.0 23.50 24.5 0000 -  0  
    9 Fehér Botond        5.5 25.0 17.75 18.0 0000 -  0  
 4.  3 Berkes Zoltán        5.0 25.5 15.50 18.0 0000 -  0  
 5.  23 Veres-Pataky Márton     4.5 30.5 18.00 20.5 0000 -  0  
 6.  16 Kása Barnabás        4.0 30.5 15.00 19.0 0000 -  0  
    11 Gráczol Tamás        4.0 28.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    22 Tihanyi Tibor        4.0 22.5 11.00 13.0 0000 -  0  
    20 Nagy Róbert         4.0 20.0 10.00 12.0 0000 -  0  
 10.  18 Láng Kristóf Márk      3.5 25.0  8.25 18.5 0000 -  0  
    1 Benedek Botond       3.5 24.0  6.75 17.5 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.5 24.0  8.25 13.5 0000 -  0  
    8 Farnady Botond       3.5 24.0 10.75 12.0 0000 -  0  
    4 Bognár-Incze Balázs     3.5 23.5  9.25 13.0 0000 -  0  
 15.  2 Berkes Tamás        3.0 26.5 10.50 13.0 0000 -  0  
    7 Dobra Kata         3.0 25.0  9.50 14.0 0000 -  0  
    14 Horváth Nikoletta      3.0 18.5  4.00  7.0 0000 -  0  
 18.  17 Kellermann Barnabás     2.5 22.5  5.75 12.0 0000 -  0  
 19.  12 Gulyás Patrik        2.0 23.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    6 Cseh Petra         2.0 21.5  1.50  4.0 0000 -  0  
 21.  10 Gönye László Bálint     1.5 22.5  5.75  9.5 0000 -  0  
 22.  24 Vertán Vince        1.0 19.5  2.50  6.0 0000 -  0  
    13 Hargitai Richárd      1.0 19.5  0.50  2.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  26 Tóth Balázs Norbert     6.5 24.5 23.00 25.5 0000 -  0  
 2.  3 Biro David Benedek     5.0 32.5 21.00 23.0 0000 -  0  
    30 Sándorfy Olivér       5.0 29.0 20.00 21.0 0000 -  0  
    8 Farkas Viktor Maxim     5.0 28.0 17.00 22.0 0000 -  0  
    18 Nagy Levente László     5.0 23.5 14.00 19.0 0000 -  0  
 6.  19 Deák-Sala Dániel      4.5 33.0 19.25 21.5 0000 -  0  
    16 Laki Bercel         4.5 26.0 16.75 17.5 0000 -  0  
    12 Hollósi Milán        4.5 26.0 16.00 14.5 0000 -  0  
 9.  17 Molnár-Sáska Tamás     4.0 27.5 13.00 19.0 0000 -  0  
    21 Pintér Levente       4.0 26.5 12.00 17.0 0000 -  0  
    24 Szirmai Balázs       4.0 26.0 11.00 17.0 0000 -  0  
    23 Schmied Erik Rajmund    4.0 26.0 12.50 13.5 0000 -  0  
    22 Rezner Bálint        4.0 24.5 13.00 17.0 0000 -  0  
    29 Kolarics Árpád       4.0 23.0 10.50 13.0 0000 -  0  
 15.  7 Varga Tibor         3.5 24.0  9.50 11.0 0000 -  0  
 16.  1 Ádám Vivien         3.0 32.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    27 Vági Mihály Aurél      3.0 29.5 11.50 16.0 0000 -  0  
    9 Hangay Olivér        3.0 24.0  6.50 11.0 0000 -  0  
    4 Bod Márton         3.0 22.0  5.50  9.0 0000 -  0  
    15 Krikler András       3.0 21.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    2 Antal Regina        3.0 21.0  5.50 10.0 0000 -  0  
 22.  10 Harkányi Dávid       2.5 18.5  5.00  7.5 0000 -  0  
    14 Kranabeth Leila       2.5 18.0  3.25  8.5 0000 -  0  
    6 Doroszlai Lelle       2.5 18.0  3.25  7.5 0000 -  0  
 25.  13 Kővágó Richárd       2.0 22.5  2.00 10.0 0000 -  0  
 26.  25 Tomola Máté         1.0 21.5  2.50  7.0 0000 -  0  
    11 Havasi Alexandra      1.0 19.5  1.00  1.0 0000 -  0  
    28 Vlasics Vanessza      1.0 18.0  1.00  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  1 Deak-Sala Emilia      5.5 15.5 14.25 18.5 0000 -  0  
 2.  4 Novográdecz Bernát     4.0 16.0  7.50 17.0 0000 -  0  
    8 Hangay Tibor        4.0 16.0  7.50 14.0 0000 -  0  
 4.  3 Kellermann Botond      3.0 19.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    7 Szabó Ábel         3.0 15.5  7.00  8.0 0000 -  0  
 6.  2 Fézler Martin        2.5 21.5  7.75  9.5 0000 -  0  
 7.  5 Paksai Nikolett       2.0 19.0  3.00  7.0 0000 -  0  
 8.  6 Papp Róbert         0.0 21.5  0.00  0.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

6. forduló

2019.02.24.


					

7. forduló

2019.03.31.


					

8. forduló

2019.04.28.


					

8. forduló

2019.05.26.


					

Résztvevők

Név Db Napok
Berkes Tamás52018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Berkes Zoltán52018.09.30(A), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Bod Márton52018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Fehér Botond52018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Fenyvesi Noémi52018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Hargitai Richárd52018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Kővágó Richárd52018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Láng Kristóf Márk52018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Nagy Levente László52018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Novográdecz Bernát52018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(D)
Paksai Csongor52018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Schmied Erik Rajmund52018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Tomola Máté52018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Vági Mihály Aurél52018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Aszteri Nikolasz András42018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Bognár-Incze Balázs42018.09.30(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Farkas Sára42018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Farkas Viktor Maxim42018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(C)
Fézler Martin42018.09.30(D), 2018.10.28(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(D)
Hangay Olivér42018.09.30(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(C)
Horváth Nikoletta42018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Kellermann Barnabás42018.09.30(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Kemele-Vandlik Márk István42018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Kolarics Tímea42018.10.28(B), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Laki Bercel42018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Molnár-Sáska Tamás42018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Nagy Róbert42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Ni Guidong42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Németh Bence42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Paksai Nikolett42018.09.30(D), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(D)
Ádám Vivien42018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Antal Regina32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2019.01.27(C)
Biro David Benedek32018.11.25(B), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Cseh Flóra32018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2019.01.27(B)
Cseh Petra32018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2019.01.27(B)
Doroszlai Lelle32018.09.30(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Gulyás Patrick32018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB)
Gönye László Bálint32018.11.25(B), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Hollósi Milán32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(C)
Kellermann Botond32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(D)
Kolarics Árpád32018.10.28(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Krikler András32018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2019.01.27(C)
Lábár Kornél32018.09.30(B), 2018.10.28(A), 2018.11.25(B)
Lábár Kristóf32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Marian Tamás32018.11.25(A), 2018.12.16(AB), 2019.01.27(A)
Pintér Levente32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2019.01.27(C)
Pintér Léna32018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2019.01.27(A)
Tóth Balázs Norbert32018.11.25(C), 2018.12.16(CD), 2019.01.27(C)
Elek Janka22018.09.30(B), 2018.11.25(B)
Gráczol Tamás22018.12.16(AB), 2019.01.27(B)
Hangay Lilla22018.09.30(A), 2018.11.25(A)
Hangay Tibor22018.09.30(D), 2019.01.27(D)
Kóczián Benedek22018.09.30(C), 2018.11.25(C)
Kóczián Domonkos22018.09.30(A), 2018.11.25(A)
Papp Róbert22018.12.16(CD), 2019.01.27(D)
Sallai Marton22018.11.25(B), 2019.01.27(B)
Stefán Márton22018.09.30(B), 2018.10.28(B)
Szabó Ábel22018.12.16(CD), 2019.01.27(D)
Sándorfy Olivér22018.09.30(D), 2019.01.27(C)
Tihanyi Tibor22018.10.28(B), 2019.01.27(B)
Varga Hanna22018.09.30(C), 2018.10.28(B)
Veres-Pataky Márton22018.10.28(B), 2019.01.27(B)
Vertán Vince22018.11.25(B), 2019.01.27(B)
Aszteri Nikolasz12018.09.30(A)
Benedek Botond12019.01.27(B)
Bognár-Ince Balázs12018.10.28(B)
Costin Dániel12019.01.27(A)
Deak-Sala Emilia12019.01.27(D)
Deák-Sala Dániel12019.01.27(C)
Dobos-Ordas Iván12018.11.25(A)
Dobra Kata12019.01.27(B)
Doroszlai Erik12018.09.30(D)
Eberhart Dávid Marcell12018.09.30(C)
Elek Sára12018.09.30(C)
Farnady Botond12019.01.27(B)
Fekete Balázs Kornél12019.01.27(A)
Gulyás Patrik12019.01.27(B)
Gönye Ágota Panna12018.12.16(CD)
Harkányi Dávid12019.01.27(C)
Havasi Alexandra12019.01.27(C)
Havasi Vivien12019.01.27(A)
Jeszenkovits Bertalan12019.01.27(B)
Kajor Vince12018.11.25(C)
Kemele Vandlik Márk12018.09.30(B)
Kolarics Timea12018.09.30(B)
Kolláth Bertalan12018.12.16(AB)
Kranabeth Leila12019.01.27(C)
Kása Barnabás12019.01.27(B)
Kóczián Hanna12018.09.30(C)
Laki Bercell12018.10.28(C)
Medvegy Mária12019.01.27(A)
Novográdecz Zoltán12018.09.30(D)
Puskás Gergely12018.10.28(B)
Puskás Mihály Tivadar12018.10.28(C)
Rezner Bálint12019.01.27(C)
Rosta László12018.12.16(CD)
Sallai Márton12018.10.28(B)
Szegedy Szabolcs12018.12.16(AB)
Szirmai Balázs12019.01.27(C)
Szobonya Marton12019.01.27(A)
Szobonya Márton12018.10.28(A)
Szászvári Szebasztián12018.11.25(A)
Tagai Márton12019.01.27(A)
Ternován Milán Farkas12019.01.27(A)
Tihanyi Léna12019.01.27(A)
To Quoc Manh Roland12019.01.27(A)
Varga Tibor12019.01.27(C)
Verespataky Márton12018.11.25(B)
Vlasics Vanessza12019.01.27(C)
Wernigg Júlia12018.11.25(A)
Zilaji Márk Máté12018.11.25(C)
Zsiska Botond12018.10.28(A)
Zsivkó Zsolt Lukács12019.01.27(A)
Zóka Zétény12018.09.30(C)

Fotók

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ádám Olga info@sakkmatyi.hu