fbpx

Legyél Te is az álom részese!

Támogasd a Sakkmatyi tehetségeit!

Világversenyre készülünk!

Leszel a támogatónk?

Talán Te is hallottad, hogy szenzációsan szerepeltek versenyzőink az országos bajnokságon júliusban. Iszonyatosan büszkék vagyunk rájuk, hatalmas szorgalom, munka és rengeteg gyakorlás van az eredmények mögött.

Mikó Bíborka, Gut Kende Dávid és Kiss Lőrinc István világversenyre készülnek

Mikó Bíborka

országos bajnok lett az U10-es leányok között.

Gut Kende Dávid

ezüstérmesként zárt az U8-as fiúk versenyén

Kiss Lőrinc István

bronzérmet nyert a legifjabb fiúknál, ráadásul úgy, hogy ő még jövőre is ugyanerre a kategóriára jogosult!

Ők hárman most világversenyre készülnek. Lőrinc Csehországban játszik az EU bajnokságon augusztusban, Bíborka és Kende pedig Romániában az Európa Bajnokságon képviselik Magyarországot szeptemberben.

Egy világversenyen való részvétel óriási költség a családnak

Egy világversenyen való részvétel még akkor is óriási költség a családnak, ha a versenyzőt saját jogon a szervező ország vendégül látja. Mivel kisgyerekről van szó, ilyenkor a gyermek értelemszerűen nem utazik egyedül a határon túlra. Az utazási költségeik, és a kísérő szülő ellátása a közel kéthetes időszakra bizony sokszázezres kiadás a családnak. És akkor nem beszéltünk még arról, hogy a felkészülési időszakban is komoly költségekkel kell számolni edzéseken és versenyeken is.

Sajnos idén nem számíthatnak a tehetségeink támogatásra a szövetségtől

Sajnos az igen rossz központi helyzet miatt idén a szövetségtől semmilyen támogatásra nem számíthatnak tehetségeink, így mi próbáljuk a felkészülésüket és részvételüket segíteni.

Amit mi tudunk tenni, hogy segítsünk

Egyesületi forrásból érmeseinket intenzív edzésprogrammal támogatjuk, igyekszünk nekik mindent megadni a lehetőségeinkhez mérten.

Amit Te tudsz tenni, hogy segíts

Szurkolóként a szülők versenyekkel kapcsolatos anyagi terheit segíthetitek csökkenteni.

Hogyan tudod ezt megtenni?

Egy szuper kiadványt állítottunk össze. Megismerhetitek benne az érmes gyermekeket és néhány izgalmas játszmájukat, kombinációjukat – edzőjük közreműködésével elemezve.

A kiadványt nem lehet megvásárolni, azonban támogatóinknak kiküldjük augusztus elején emailen vagy postán. (Ha postán kéred, kérlek kalkulálj a támogatáson felül +900 Ft-al ami az előállítási és postázási költségeket fedezi.)

A támogatásokból befolyt teljes összeget pedig annak a gyermeknek a jövőbeni versenyköltségeire fordítjuk, amelyiküknek Te szurkolsz! 🙂

Szeretnéd az ifjú sakktehetségeket támogatni?

Egyszerűen töltsd ki a támogatói űrlapot.

E-mailen küldjük a számlaszámunkat, ahová tudod utalni a támogatásodat.

Milyen összeggel támogathatod a gyerekek versenyeit?

Akár 500 Ft-os hozzájárulás is hasznos, hiszen sok kicsi sokra megy. De rád bízzuk, hogy mekkora összeget szánsz arra, hogy megkönnyítsd a családok számára a versenyeken való részvételt.

Hogyan használjuk fel a támogatást?

Az általad felajánlott összeg célzott támogatásként jelenik meg az egyesületi számlán. Amit utána 100%-ban tehetségeink jövőbeni versenyeinek költégeire fordítunk olyan módon, hogy a versenyek egyes vagy teljes kiadásait abból fizetjük ki.

Az űrlapon kiválaszthatod, hogy egy konkrét gyermekre szánod-e a támogatásodat, vagy hármójuk között egyenletesen osszuk el, esetleg ránk bízod, hogy kikre (akár más feltörekvő tehetségekre) költsük a felajánlásodat.

A beérkezett felajánlásokról és felhasználásukról utólag be fogunk számolni a weboldalon.

Nagyon köszönjük, hogy Te is szurkolsz a tehetséges sakkmatyisoknak és részt veszel az álmaik megvalósulásában!

Ha valamiért a technika ellenünk van, és nem sikerül az alábbi űrlapon jelentkezned tamogatónak, ez ne tartson vissza, írj vagy hívj! hello@sakkmatyi.hu      20/544-7776