fbpx

Keressük a Grund64 házigazdáját

Légy a Sakkmatyi egyik fogaskereke

Ha szereted a tevékeny hétköznapokat

Örömmel tölt el, ha kézben tarthatod a dolgokat

Izgalmasnak találod a Sakkmatyi munkáját/ küldetését

És örömmel vállalnál egy olyan felelősséggel járó feladatkört, ami időben remekül összeegyeztethető a családi teendőiddel, mégis értékesnek és fontosnak érezheted magad benne.

Akkor várjuk a jelentkezésed!

A Sakkmatyi által szeretnénk lehetőséget adni a világon bárhol élő magyar gyerekeknek, hogy élményszerűen megismerjék a sakkjátékot és kiaknázhassák az abban rejlő képességfejlesztési lehetőségeket.
Ádám Olga

Mi lesz a feladatod a Grund64 házigazdájaként?

Valójában kétféle feladatra keressük most az supermant. Lehet, hogy egy személyben találjuk meg, és lehet, hogy két különböző szuperhős csapattag fogja kiegészíteni a jelenlegi hiányt.

A Grund64 jelenleg a klub- és versenyhelyiségünk Budapest VIII. kerületében.

Bár tanulóink nagy része online csatlakozik be a sakkiskolánkba, mégis nekünk is szükségünk van egy helyre, ami a központunk, bázisunk lehet. Ez a Grund64. Itt tartjuk edzőtáborainkat, személyes jelenlétű edzéseinket és egyre gyakrabban versenyeinket is.

Azonban egy igen nagy klubhelyiséget “csak sakkal” megtölteni nagy kihívás. Ezért a feladat egyik része a Grund64 megtöltése programokkal, és a programok segítése, szervezése.

Ehhez az a jó, ha ügyesen építesz kapcsolatokat, keresel és találsz lehetőségeket és tudsz meggyőzően tárgyalni a potenciális partnerekkel. Sok ötlettel és alkalmi munkatársakkal tudjuk segíteni a megvalósulást.

A feladat másik része pedig egy folyamatos irodavezetés és asszisztencia.

A Grund64 rendben tartásától kezdve a csomagok postára adásán, telefonos és emailes egyeztetésen vagy épp a befutó eltévedt ügyfélhívásokon keresztül ez változatos lehet. Hasonlóan összetett feladat ez, mint egy háztartást vezetni. Eleinte az én munkámat (Ádám Olga, alapító) fogod segíteni, de hamarosan a többi csapattag, az oktatók jobbkezévé válhatsz.

Ehhez is fontos, hogy jó szervező legyél, átlásd a folyamatokat, de jól jön, ha a technikával jól bánsz, hiszen sokmindent meg lehet oldani egy laptop és internet segítségével.

Mivel a Grund64 rendezvények hétvégén is folynak, lesznek olyan hétvégi események, ahol Rád is számítunk. Ilyenkor felszabadul helyette egy hétköznapod, vagy nővelheted a jutalékod a pluszmunkával, ezt általában Te döntheted el.

A munkád egy részét állandó jelleggel végezheted otthonodból. 

Arra azonban számíts, hogy hétfő este 8-kor meetingünk van online. És erre téged is várunk! Ez nem vicc 🙂 (Mivel óraadó oktató kollégáink más munkát végeznek nappal, délután pedig nálunk tanítanak, így a csapatértekezletre csak az esti időpont alkalmas.) 

 Mit kapsz tőlünk?

Egy intenzív növekedésben lévő kisvállalkozás vagyunk. Eleinte úgy érzed majd, egy kis cégnek fogod a kezét, de hamarosan egy sikeres vállalkozás egyik legfontosabb embere lehetsz!

Akkor érdemes csatlakoznod hozzánk, ha hosszú távra tervezel, és tudod, hogy a sikerhez és eredményhez munka kell. De épp ilyen fontos, hogy a munkáért jár is megérdemelt jutalom. 

Amire számíthatsz:

– rugalmas munkaidő: Bár eleinte minden nap be kellene járnod, de hamarosan átválthatsz részben home-officera. Ekkor már elég, ha 3 általad választott napon dolgozol a Bíró Lajos utcai helyről

– részmunkaidő vagy teljes állás is szóbajön, írd meg mit vállalnál

– nem lehet gond a család, a gyerek – a gyerekekről szól az életünk! 

– bejelentett, stabil alapfizetést kapsz, és az eredményességedtől függő bőséges, akár kiemelkedő jutalékot – szintén hivatalosan

– hosszútávra tervezünk Veled, előrelépési lehetőséggel

– sok önállóságot, döntési jogot kaphatsz a jövőben, hogy belevihesd, kiélhesd a személyiségedet a munkádban

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Mire ne számíts:

– órabérben kapott fizetésre: nem a ledolgozott munkaórákat számoljuk, hanem a teljesített feladatokat; 

– induló kiemelt bérezésre: ezt muszáj leírni; az alapbéred nem lesz magas. Azonban ha jól végzed a munkád és megérted, hogy mi viszi előre a céget, akkor akár már az első hónapban bőséges jutalékkal egészül ki a fizetésed.

– unalmas rutinfeladatokra: bár lesznek feladatok, amik rendszeresen ismétlődnek és meg kell őket csinálni, de a napod nagy részét a változatos menedzselést igénylő feladatok teszik majd ki

– hogy valaki végig fogja a kezed: természetesen az első 1-2 hónapban megkapsz minden segítséget ahhoz, hogy kiismerd a feladataidat és fejlődő cégként egyre több feladattípushoz találsz írásos dokumentációt is. De ez a munkakör, amire téged keresünk bizony nagy fokú önállóságot igényel, és elsősorban azt, hogy felnőtt légy!

 

Hogyan kell jelentkezni? 

1. Töltsd ki az űrlapot ezen az oldalon!

2. Ezután kapsz egy részletes kérdőívet, amit minél előbb tölts ki, mert enélkül nem tudunk továbblépni. 

3. Küldünk egy próbafeladatot, amivel tesztelünk egy kicsit. 

4. Ha ezeket sikerrel vetted, akkor egy villám Zoomolásra foglak fogadni, csupán egy első benyomás kedvéért, amire lehet, hogy kollégákat is hívok.

5. Ezután kerül majd sor személyes találkozásra is a Grund64-ben. 

 

Addig tart a jelentkezés, amíg meg nem találjuk az ideális munkatársunkat / munkatársainkat. 

Ez lehet, hogy 3 nap lesz, és lehet, hogy másfél hónap. Ezért nincs jelentkezési határideje az űrlapnak.
Érdekel a lehetőség? Akkor most vagy soha! Töltsd ki a jelentkezési lapot és hajrá!