fbpx

Sakkmatyi intenzív online tanfolyamok

Kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online 

Két hét alatt megtanulhatsz sakkozni

Vagy látványosan fejlődhet a sakktudásod két hét alatt.

Egy hét alatt 10 óra vagy két hét alatt 20 órányi fejlődés az majdnem olyan, mintha 3 hónapig tanultál volna sakkozni!

Online sakk
Sakk oktatás gyerekeknek

Kis csoportokban, 5 évestől felnőttig foglalkozunk a sakkozni vágyókkal

A jelentkezőket életkoruknak és tudásuknak megfelelő csoportba osztjuk

A jelentkezőket előzetes tudásuk alapján soroljuk 3-6 fős csoportokba és választjuk ki a nekik megfelelő időpontot. A szintet egy ingyenes próbaórán mérjük fel, ahol egyben megismerkednek a jelentkezők azzal, hogy hogyan is tanítunk mi a Sakkmatyiban.

Egy vagy két hetes intenzív online sakk foglalkozások oktató irányításával.

A választott heteken képzett oktató irányításával vehetsz részt a tanfolyamon napi két órában.

A gyerekcsoportokban egy délelőtti és egy délutáni foglalkozást minden nap egy fakultatív extra játék egészít ki. A felnőtt csoportok foglalkozásait munkaidőhöz igazodva esti duplaórákban tartjuk.

Mikor  lesznek a tanfolyamok? 

10 nyári hétből választhatsz június 19-től augusztus 25-ig!

Egy hét alatt 10 órányit, majd egy újabb választott héten újabb 10 órányit fejlődik a sakktudásod, vagy dönthetsz úgy, hogy ősztől folytatod heti rendszerességű foglalkozásokon az agytornát.  

Nyári intenzív kiscsoportos online turnusainkat a nyár összes hetére meghirdetjük, rajtad áll, hogy mikor veszel részt! 

Ha szeretnéd, eloszthatod a tanfolyamot egész nyárra, és heti 1 vagy 2 alkalmas egész-nyári foglalkozásra csatlakozhatsz be!

Online táborhangulat, élményprogramok:

Az intenzív hetek résztvevőinek megelepetés-prgramokkal és online házi-versenyekkel, izgalmas pontgyűjtéssel készülünk minden hét folyamán, így olyan lesz, mintha egy táborban vennél részt!

Milyen szintűek a csoportok?

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket, és a kezdő vagy fejlődni vágyó felnőtteket is várjuk!

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen a minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a sakkozni vágyókkal.

 

Mit tanulhatok meg egy intenzív tanfolyamon?

A kezdő tanfolyam végére a résztvevő gyermek vagy felnőtt képes lesz egy szabályos partit játszani akár online, akár otthon, a saját sakktábláján, bárkivel!

A haladó tanfolyam 10 foglalkozása alatt lefektetjük a sakkelméleti tudás alapjait, miközben gyermeked gondolkodási képességei is fejlődnek, és élvezni fogja a játékot minden egyes foglalkozáson!

Egy-egy nyári turnus 10 alkalomból áll, de  a teljesen kezdőknek 20 alkalmat ajánlunk a teljes szabályismeret elsajátításához. A foglalkozások következő tanfolyamon, vagy őszi csoportokban folytathatók, akár komolyabb, versenyző szinten is.

És a legfontosabb, hogy a foglalkozások játék- és élményközpontúak – még a felnőtteknek is!  Így a legfőbb célunk, hogy a résztvevők élvezzék a sakkal való ismerkedést! Önbizalmuk növekedjen, legyen kedvük a játékot jobban és jobban megismerni.

 

Mire van szükség a részvételhez?

Laptop vagy asztali gép, internetkapcsolattal, mikrofonnal, lehetőleg egérrel kezelve. Nem baj, ha nincs tapasztalata a résztvevőnek az egérhasználatban, mert az egyszerű feladatok közben ezt is megtanulja.

Kamera jó, ha van, de nem nélkülözhetetlen. Haladóbb csoportokban a tablet is megfelelő, de a kezdőknek azon nem fog minden technika jól működni.

Nem szükséges, hogy legyen otthon sakk készleted, de persze a tanfolyam végére azért érdemes lesz beszerezned egyet, hogy otthon is tudjatok játszani! 🙂

A tanfolyam mellé javasolni fogjuk a Sakkmatyi tanít munkafüzet otthoni használatát.

Ezt majd jelentkezésed után meg fogod tudni rendelni nyomtatható vagy postázandó formátumban.

 

Hogy történik a regisztráció?

Az ingyenes, online próbaóra végén oktatónkkal személyesen egyezteted le a megfelelő szintű csoportot és ideális időpontot.

A kiválasztott csoportba a jelentkezést egy héten belül kell megerősítened a foglaló átutalásával. Természetesen ekkor még időpont módosítást is kérhetsz.

Az alábbi regisztrációs lapot kitöltve jutsz az ingyenes próbaórára. Napokon belül kapsz időpont ajánlatot emailen, és ki tudod választani a nektek megfelelőt!

Fizetési tudnivalók

A próbaóráért most nem fizetsz.

Az első  10 alkalmas nyári tanfolyam díja egységesen 32.000 Ft, akár egy-heti intenzív formában, akár heti rendszerességgel veszel részt rajta. Ha folytatni szeretnéd, a második 10 alkalom ára 28.000 Ft.

A tanfolyam mellé ajánljuk a Sakkmatyi tanít munkafüzet beszerzését, melynek ára tanulóink számára 1700 Ft (online vagy +900 Ft posta)

A próbaóra után, ha sikerült csoportot választani, egy heted van a 18.000 Ft foglaló rendezésére. A fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam  indulásakor fizetendő.

A foglalkozásokat lemondani nincs lehetőség, azonban előre jelzett hiányzás esetén igyekszünk pótlási lehetőséget biztosítani egy párhuzamos csoportban.

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Csak add meg adataidat, majd az emailünkre reagálva válaszd ki a  megfelelő időpontot!

Az űrlap kitöltése után néhány napon belül megkeres kollégánk a próbaórával kapcsolatosan.

A nyári próba ingyenes, kötelezettséggel nem jár.

Fizetned csak a tanfolyamot kell, amennyiben szeretnél jönni.

Jelentkezés

A próbaóra nálunk egyben szintfelmérés, ami számunkra ezt jelenti:

-Játszunk egyet együtt, miközben a résztvevő megismerkedik a Zoom program számunkra nélkülözheteten elemeivel, majd közös játék közben kipróbálja, hogy hogyan is tanulunk mi sakkozni. Eközben oktatónk megnézi, hogy mit tud a jelentkező a sakkozásról.

– A foglalkozás végén ajánlunk egy intenzív csoportot.

Technikai tudnivalók

A próbaóra Zoom programon keresztül zajlik. A programot pár kattintással lehet telepíteni a gépre, ha még nincs rajta. 

Nagyon fontos, hogy a résztvevők halljanak minket és mi is halljuk õket. Tehát mûködõ mikrofon és hangszóró/fejhallgató szükséges az órán való részvételhez. A kamerának örülünk, mert úgy több visszajelzést kapunk a tanulóról, de nem elengedhetetlen a foglalkozáson való részvételhez.

A nyári próbaóra egy kötelezettségmentes, ingyenes foglalkozás. 

Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan jelentkezünk a próbaóra időpontja miatt. 

Töltsd ki

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.