fbpx

Sakkmatyi intenzív online tanfolyamok gyerekeknek és felnőtteknek

Játék- és élményközpontú foglalkozások kezdő szinttől a versenyzőig, oktatóval, online

2 hét alatt látványos fejlődés

Két hét alatt megtanulhatsz sakkozni vagy látványosan fejlődhet a sakktudásod rövid idő alatt

Itt a lehetőség, hogy megtanulj végre sakkozni vagy felturbózd a sakktudásod, esetleg még jobb versenyző legyél. A célod egy intenzív tanfolyamon hamarabb el tudod érni.

Egy hét alatt 10 óra vagy két hét alatt 20 óra alatt rengeteget fejlődhetsz. Ha belegondolsz, olyan, mintha 3 hónapon át járnál hozzánk heti 1x sakkozni.

Nem rossz, ugye?

Online sakk

Kis csoportokban, 5 évestől felnőttig foglalkozunk a sakkozni vágyókkal

Sakk oktatás gyerekeknek

A jelentkezőket életkoruknak és tudásuknak megfelelő csoportba osztjuk

A jelentkezőket előzetes tudásuk alapján 3-6 fős csoportokba soroljuk és választjuk ki a nekik megfelelő időpontot.

Amennyiben már velünk tanulsz ONLINE, akkor nem kell próbaórára jönnöd, beosztunk a számodra megfelelő csoportba. Az űrlapon kell jelölnöd, hogy már velünk tanulsz és az oktatód/csoportot. Amennyiben nem online jársz, hanem iskolai vagy óvodai foglalkozásokra, akkor is jöjj el egy próbaórára, hogy megismerkedj a technikával és mi is lássuk hogy online hogy boldogulsz.

Már tanultál velünk a múltban, de most épp nem jársz órára? Akkor is szükséges a próbaórán a részvétel, hogy felmérjük a jelenlegi tudásodat. Akár pár hónap alatt is sokat fejlődhet az ember, fontos, hogy a megfelelő csoportba kerülj és ezt így fogjuk tudni helyesen meghatározni.

Még nem tanulsz velünk és jönnél? A szintet egy ingyenes próbaórán mérjük fel, ahol egyben megismerkednek a jelentkezők azzal, hogy hogyan is tanítunk mi a Sakkmatyiban.

Mikor  lesznek a tanfolyamok?

10 nyári hétből választhatsz június 24- augusztus 30-ig!

Egy hét alatt 10 órányit, majd egy újabb választott héten újabb 10 órányit fejlődik a sakktudásod, vagy dönthetsz úgy, hogy ősztől folytatod heti rendszerességű foglalkozásokon az agytornát.  

Nyári intenzív kiscsoportos online turnusainkat a nyár összes hetére meghirdetjük, rajtad áll, hogy mikor veszel részt! 

Ha szeretnéd, eloszthatod a tanfolyamot egész nyárra, és heti 1 vagy 2 alkalmas egész-nyári foglalkozásra csatlakozhatsz be!

Élményekben dús foglalkozások, ahol úgy tanulsz, hogy észre sem veszed

Hiszünk benne, hogy nem a száraz, unalmas tanítási módszerekkel lehet a legjobban fejlődni, hanem játékosan, élvezetesen haladva. Tanulóink és mi is imádjuk, hogy úgy isszák magukba a tudást, hogy közben élvezik és játszanak.

Milyen szintűek a csoportok?

Kezdőtől versenyzőig tanítjuk a gyerekeket, és a kezdő vagy fejlődni vágyó felnőtteket is várjuk!

Játékos és interaktív Sakkmatyi tananyaggal teljesen kezdő szinttől egészen a minősített versenyzőkig foglalkoznak képzett oktatóink a sakkozni vágyókkal.

 

Mit tanulhatok meg egy intenzív tanfolyamon?

A kezdő tanfolyam végére (20 alkalom javasolt a teljesen kezdőknek) a résztvevő gyermek vagy felnőtt képes lesz egy szabályos partit játszani akár online, akár otthon, a saját sakktábláján, bárkivel!

——————————

A haladó tanfolyam 10 foglalkozása alatt lefektetjük a sakkelméleti tudás alapjait, miközben gyermeked gondolkodási képességei is fejlődnek, és élvezni fogja a játékot minden egyes foglalkozáson!

——————————

Már régebb óta tanulsz sakkozni?  Akkor a tudásodnak megfelelő szintű versenyző-előkészítő vagy versenyző csoportba kerülsz.

——————————

Egy-egy nyári turnus 10 alkalomból áll, de  a teljesen kezdőknek 20 alkalmat ajánlunk a teljes szabályismeret elsajátításához. A foglalkozások következő tanfolyamon, vagy őszi csoportokban folytathatók, akár komolyabb, versenyző szinten is.

És a legfontosabb, hogy a foglalkozások játék- és élményközpontúak – még a felnőtteknek is!  Így a legfőbb célunk, hogy a résztvevők élvezzék a sakkal való ismerkedést! Önbizalmuk növekedjen, legyen kedvük a játékot jobban és jobban megismerni.

Mire van szükség a részvételhez?

Laptop vagy asztali gép, internetkapcsolattal, mikrofonnal, lehetőleg egérrel kezelve. Nem baj, ha nincs tapasztalata a résztvevőnek az egérhasználatban, mert az egyszerű feladatok közben ezt is megtanulja.

Kamera jó, ha van, de nem nélkülözhetetlen. Akár tableten is be tudsz csatlakozni.

Nem szükséges, hogy legyen otthon sakk készleted, de persze a tanfolyam végére azért érdemes lesz beszerezned egyet, hogy otthon is tudjatok játszani! 🙂

A tanfolyam mellé javasolni fogjuk a Sakkmatyi tanít munkafüzet otthoni használatát.

Ezt majd jelentkezésed után meg fogod tudni rendelni nyomtatható vagy postázandó formátumban.

Hogy történik a regisztráció?

Már veletek tanulok:

Ebben az esetben csak töltsd ki a regisztrációs űrlapot és jelöld be a számodra ideális heteket. Neked nem kell próbaórára jönnöd, ne foglalj időpontot!

Új vagyok, még nem tanulok veletek:

Jelentkezz az űrlapon, majd az ingyenes, online próbaóra végén oktatónkkal személyesen egyezteted le a megfelelő szintű csoportot és ideális időpontot.

A kiválasztott csoportba a jelentkezést egy héten belül kell megerősítened a foglaló átutalásával (a díj 50%-a). Természetesen ekkor még időpont módosítást is kérhetsz.

Fizetési tudnivalók

A próbaóra díját elengedjük, nem kell fizetned érte.

A 10 alkalmas nyári bérlet díja (45 perces foglalkozások esetén) egységesen 35.000 Ft, akár egy-heti intenzív formában, akár heti rendszerességgel veszel részt a tanfolyamon.

A kezdő tanfolyam mellé ajánljuk a Sakkmatyi tanít munkafüzet beszerzését: https://sakkmatyi.hu/sakkmatyi-munkafuzet-megrendeles/

A jelentkezésed vagy a próbaóra után, ha sikerült csoportot választani, egy heted van a foglaló rendezésére, ami a tanfolyam 50%-a, azaz 17.500 Ft. A fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam indulásakor fizetendő.

Rövidebb bérletet vásárolni nincs lehetőség, azonban előre jelzett hiányzás esetén igyekszünk pótlási lehetőséget biztosítani egy párhuzamos csoportban.

A foglalkozásokat lemondani nincs lehetőség, azonban előre jelzett hiányzás esetén igyekszünk pótlási lehetőséget biztosítani egy párhuzamos csoportban.

Jelentkezz egy próba alkalomra!

Figyelem! Próbaórára a már velünk tanulóknak nem kell jönni, Ti csak jelentkezzetek az űrlapon és küldünk minden tudnivalót e-mailben!

A nyári próbaóra ingyenes, kötelezettséggel nem jár. Amennyiben már rég tanultál velünk vagy új jelentkező vagy, akkor szükséges próbaórára jönnöd. 

Fizetned csak a tanfolyamot kell, amennyiben szeretnél jönni.

A folyamat nagyon egyszerű, csak jelentkezz az űrlapon és küldünk minden információt e-mailben! 

Jelentkezés

A próbaóra nálunk egyben szintfelmérés, ami számunkra ezt jelenti:

-Játszunk egyet együtt, miközben a résztvevő megismerkedik a Zoom program számunkra nélkülözhetetlen elemeivel, majd közös játék közben kipróbálja, hogy hogyan is tanulunk mi sakkozni. Eközben oktatónk megnézi, hogy mit tud a jelentkező a sakkozásról.

– A foglalkozás végén ajánlunk egy intenzív csoportot.

Technikai tudnivalók

A próbaóra Zoom programon keresztül zajlik. A programot pár kattintással lehet telepíteni a gépre, ha még nincs rajta. 

Nagyon fontos, hogy a résztvevők halljanak minket és mi is halljuk őket. Tehát működő mikrofon és hangszóró/fejhallgató szükséges az órán való részvételhez. A kamerának örülünk, mert úgy több visszajelzést kapunk a tanulóról, de nem elengedhetetlen a foglalkozáson való részvételhez.

A nyári próbaóra egy kötelezettségmentes, ingyenes foglalkozás. 

Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan jelentkezünk a próbaóra időpontja miatt. 

A kisfiamnak tegnap volt ez első sakkórája. 

Teljesen kezdő nagyon tetszett neki, azóta is emlegeti, sőt azt kérdezte hogy minden nap sakkozhat?!
Köszönjük szépen az online lehetőséget, mi mindenképpen szeretnénk folytatni
P. Katalin

Sakkmatyi logó sakk gyerekeknek

Remek kezdeményezés az online kezdő ovis tanfolyam. A fiam az első óra után már alig várja a következőt. Ezen kívül remek lehetőség a Facebook oldalon közzétett feladatok megoldása is, mellyel tovább gyakorol a gyerek a következő órára. Bármelyik ovisnak csak ajánlani tudom, csatlakozzatok bátran! 

h.a.